Lediga jobb som Naturbruk i Kiruna

Se lediga jobb som Naturbruk i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Golfbaneskötare till Björkliden!

Ansök    Maj 27    Lapland Resorts AB    Golfbanearbetare
Inför sommarsäsongen 2022 söker vi golfbaneskötare till vår golfbana i Björkliden. Som golfbaneskötare jobbar du från början av juni, till slutet av september med uppstart och underhåll av banor samt maskiner tillhörande golfbanan. Du kommer bland annat köra terrängfordon, gräsklippare och bör ha grundläggande kunskaper i mekanik för att kunna utföra enklare underhåll på våra maskiner. Jobbet är varierat, självständigt och kräver noggrannhet, därför söker ... Visa mer
Inför sommarsäsongen 2022 söker vi golfbaneskötare till vår golfbana i Björkliden. Som golfbaneskötare jobbar du från början av juni, till slutet av september med uppstart och underhåll av banor samt maskiner tillhörande golfbanan. Du kommer bland annat köra terrängfordon, gräsklippare och bör ha grundläggande kunskaper i mekanik för att kunna utföra enklare underhåll på våra maskiner.
Jobbet är varierat, självständigt och kräver noggrannhet, därför söker vi dig som är ordningsam, har god initiativförmåga, samt trivs med att arbeta självständigt.


Krav på kompetens och certifieringar:
Förarbevis för terrängfordon – eller motsvarande


Meriterande:
Kunskap av service/reparationer av maskiner/fordon


Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 100%
Antal: 1-2 personer


Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista dag att ansöka är 2021-06-20, rekrytering sker löpande


Kontaktperson: Amanda Norbäck, Sportkoordinator, [email protected] Visa mindre

Junior byggledare till Tyréns i Kiruna!

Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta som junior byggledare i Kiruna på ett av Sveriges vassaste företag inom samhällsbyggnad. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom bygg och är på jakt efter ditt första jobb där du får visa på ditt driv och engagemang? Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN I rollen som junior byggledare kommer du få delta i flertalet olika projekt allt eftersom du växer in i d... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta som junior byggledare i Kiruna på ett av Sveriges vassaste företag inom samhällsbyggnad. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom bygg och är på jakt efter ditt första jobb där du får visa på ditt driv och engagemang? Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
I rollen som junior byggledare kommer du få delta i flertalet olika projekt allt eftersom du växer in i din roll. Till en början kommer du främst att delta och stötta övriga kollegor i projekt i Kirunaområdet. Teamet du blir del av är sammansvetsat och består av 5 personer med stor kompetens och erfarenhet där dem är väldigt måna om varandra. Du kommer dessutom att få arbeta tillsammans med en mentor för att din utveckling ska vara i fokus. Inom Tyréns samarbetar dem med flertalet olika teknikområden och avdelningar för att utbyta kunskaper och ta hjälp av varandras kompetens och erfarenhet.

Du erbjuds


* Att arbeta med ett härligt team som har en stark gemenskap där du erbjuds en mentor
* En dedikerad konsultchef hos oss på Academic Work
* En möjlighet att kickstarta din karriär som byggledare


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här

ARBETSUPPGIFTER
Då Tyréns arbetar med flertalet spännande projekt kommer arbetsuppgifterna variera och utvecklingsmöjligheterna att vara stora allt eftersom du lär dig mer i din roll. Till en början kommer du stötta och hjälpa kollegor med uppföjningar och dokumentation innan du tar dig an egna projekt. För dig med ambitionen att utvecklas och växa med ansvar är detta en bra start för din karriär inom branschen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning, till exempel YH-utbildning inom bygg eller annan relevant utbildning vi bedömer som likvärdig
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet som byggledare eller annan liknande roll
* Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Som person är du:


* Orädd
* Noggrann
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kiruna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Läs mer om Tyréns här. Visa mindre

Underhållstekniker/Ingenjör inom Projekt eller Underhåll el

Om företaget LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att ut... Visa mer
Om företaget
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk.
I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.
I avdelningen ST (Driftstöd) ingår Automation, Media, Fastighetsavdelning, Projektavdelning och Miljö.
Om tjänsten
Vi söker en Underhållstekniker/ Ingenjör Projekt eller Underhåll EL som beroende på din profil främst ska arbeta med Projekt eller Underhåll på EL och Automationsavdelningen.
Vi erbjuder roliga och utvecklande jobb.
Som Underhållstekniker/Ingenjör hos oss, så ingår du i ett team som ansvarar för el, Instrument och automationsunderhåll samt Projekt EL. I din roll som Underhållstekniker / Ingenjör kommer du att arbeta i hela Svappavaara fältet. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att öka driftsäkerheten och tillgängligheten i våra produktionsanläggningar. Både interna och externa kontakter är en viktig del av arbetet.
I tjänsten som Underhållstekniker/Ingenjör EL består arbetsuppgifterna i huvudsak av att driva utvecklingen av vårt underhåll mot ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll där stort fokus läggs på att systematiskt jobba med underhållsplaner, avtal, anläggningsdokumentation, reservdelsoptimering och rondering. Planering och ledning av underhållsarbetet vid våra underhållsstopp och haverier är en mycket viktig uppgift i rollen som Underhållstekniker EL.
I tjänsten som Underhållstekniker/ Ingenjör Projekt kommer ditt ansvarsområde vara mera inriktat mot projekt som vi själva driver samt vara första kontakt och teknikstöd vad avser projekt till våra kunder samt projektavdelningen. Planering av underhållsarbetet vid våra underhållsstopp och haverier är också en viktig uppgift i rollen
Ange i din ansökan vilken av uppdragen som bäst passar dig.
Dina kvalifikationer
Vi söker en ansvarstagande Underhållstekniker / Ingenjör. Du bör vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör helst ha några års erfarenhet inom yrket.
Vi söker dig med minst en gymnasial utbildning eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbeten. Tjänsten kräver B-körkort.
Kunskaper inom el, svagströmsanläggningar, ställverk och drivsystem samt behörighet är meriterande.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.
VI erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.
Övrig information
Välkommen in med CV och personligt brev senast 2022-02-27.
För mer utförlig information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Automation Timo Rauhala 0980 - 72801, email: [email protected]
Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050
Malmberget
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra – Christer Olofsson, 0970- 765 84 Visa mindre

Golfbaneskötsel och Grönytor

Ansök    Maj 18    Lapland Resorts AB    Golfbanearbetare
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår ... Visa mer
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på vår camping eller på vår fjällstation Låktatjåkko.
Inför sommarsäsongen söker vi dig som vill arbeta på vår golfbana och med skötsel av grönytor på vår anläggning i Björkliden.
I arbetsuppgifterna ingår skötsel och underhåll av golfbanan. Gräsklippning av fairways, greener är en självklar del men också annat underhållsarbete. Du kommer också se till så våra ytterområden är trevliga, välskötta och välkomnande för gäster. Arbetet består bl.a. av gräsklippning, slyröjning och emellanåt trädfällning.
Vi söker dig som är driven, självgående och noggrann. Du är van att arbeta självständigt och tar initiativ. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och har ett praktiskt handlag.
Tidigare erfarenhet av arbete på golfbana är meriterande.
Vi ser gärna att du har körkort för motorsåg och röjsåg.
Körkort för bil är ett krav.

Välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!
Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 75-90%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-06-06, anställningar sker löpande så vänta inte med din ansökan
Kontaktperson: Erik Lidström, 0980-64126, [email protected] Visa mindre

Sommarjobb till Tekniska Verken

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga ... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.ARBETSUPPGIFTER
Till våra verksamheter söker vi ett antal personer som sommarvikarie. Vi erbjuder olika arbetsuppgifter så ange vad du är intresserad av. Vi söker just nu:

• Handledare för sommarungdomar som arbetar med grönyteskötsel, slyröjning och målning
• Förare till vår miljöbil
• Medarbetare till vår kärlhantering
• Avfallskontrollant
• Medarbetare till rampen på vår återvinningscentral
• Medarbetare till vår avfallsanläggning

KVALIFIKATIONER
Som person är du flexibel och självgående och van vid att arbeta under eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta, kan ta egna beslut, är effektiv, pålitlig, flexibel och serviceinriktad.

Vänta inte med din ansökan då rekrytering sker fortlöpande.

Körkort B är ett krav

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre

Serviceman övnings- och skjutfält

Försvarsmakten söker en serviceman till Norrbottens regemente (I 19) med tidsbegränsad anställning, placering i Kiruna vid Kalixfors skjutfält. Om I 19/Garnisonsstödenheten/Skjutfält Garnisonsstödenheten vid I 19 ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av skjutfält från Kiruna i Norr till Härnösand i Söder. Beskrivning av arbetet Arbetet innebär bland annat in- och utlämning av målmateriel. Genomförande av drift- och underhållsåtgärder på ma... Visa mer
Försvarsmakten söker en serviceman till Norrbottens regemente (I 19) med tidsbegränsad anställning, placering i Kiruna vid Kalixfors skjutfält.

Om I 19/Garnisonsstödenheten/Skjutfält

Garnisonsstödenheten vid I 19 ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av skjutfält från Kiruna i Norr till Härnösand i Söder.

Beskrivning av arbetet

Arbetet innebär bland annat in- och utlämning av målmateriel. Genomförande av drift- och underhållsåtgärder på maskiner, skjutbanor, skjutfält och målmateriel.  Arbetet innefattar även svets- och träarbete samt körning av arbetsmaskiner och bemanning av skjutsäkerhetscentral.

Tjänsten innebär arbete vid I 19:s samtliga skjutfält belägna mellan Kiruna och Härnösand. Det förekommer inslag av ensamarbete samt arbete kvällar och helger.

Kvalifikationer


• Grundskola
• Körkort klass B

Meriterande


• Gymnasiekompetens gärna Fordonslinje med transportinriktning
• Körkort klass BE, C, CE
• Militärt förarbevis för bandvagn 206-208
• Militärt förarbevis snöskoter
• Utbildning i svetsning och träarbeten
• Dokumenterad utbildning i arbete med röjsåg och motorsåg
• Intyg (utbildning) för hjullastare
• Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU)
• Ammunitionsröjningsutbildning

Personliga egenskaper

För arbetet som serviceman behöver du vara ansvarsfull, självständig, kreativ, samarbetsvillig och utåtriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt

Anställningsform: Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Kiruna

Tillträdesdatum: Den tidsbegränsade anställningen är mellan 2021-09-01 och längst intill 2022-05-31.

För upplysningar om befattningen kontakta:

Mikael Larsson, Chef för Lombens/Kalixfors skjutfält, nås via  växeln 0505-45 10 00

Fackliga representanter nås via  växeln 0505-45 10 00

OF Bothnia: Per Davidsson

Försvarsförbundet: Per Eriksson

SEKO-F: Ann-Charlotte Aittamaa

Sista ansökningsdag 2021-06-01


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sommarjobb

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga ... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.ARBETSUPPGIFTER
Till vår verksamhet söker vi ett antal personer som sommarvikarie. Vi erbjuder olika arbetsuppgifter så ange vad du är intresserad av. Det är bl.a. att hantera våra sopkärl, medarbetare till miljöbilen, handledare som ska ta hand om våra skolungdomar som tar hand om grönyteskötsel, målningsarbete, sly och städarbete.

KVALIFIKATIONER
Kravet är körkort B

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre

Butikspersonal och butikschef till Blomstertorg i Kiruna

Ansök    Mar 27    Blomstertorget i Norr AB    Växtskötare
Det praktiska arbetet innefattar: Skötsel av växter. Arbete vid kassan. Öppning och stängning av butik. Uppackning och exponering av varor. Personalansvar (som butikschef). Dina arbetsuppgifter kommer variera och ingen dag är den andra lik. Tidigare erfarenheter av butiksförsäljning samt kunskap om växter är en fördel men inget krav. En god social förmåga behövs för att kunna uppfylla kundernas krav. Vi säljer många olika typer av växter och det gör att ... Visa mer
Det praktiska arbetet innefattar:

Skötsel av växter.
Arbete vid kassan.
Öppning och stängning av butik.
Uppackning och exponering av varor.
Personalansvar (som butikschef).

Dina arbetsuppgifter kommer variera och ingen dag är den andra lik. Tidigare erfarenheter av butiksförsäljning samt kunskap om växter är en fördel men inget krav. En god social förmåga behövs för att kunna uppfylla kundernas krav. Vi säljer många olika typer av växter och det gör att en utmanas att snabbt lära sig om växterna för att kunna förse kunderna med rätt information.

Leveranser kan komma närsomhelst under dagen, och kundflödet varierar. Därför kommer du som anställd på Blomstertorget behöva prioritera vilka arbetsuppgifter som är viktigast för stunden. Arbetsuppgifterna beskrivs för dig, men det är upp till dig tillsammans med de andra medarbetarna att bestämma hur arbetsdagen ska läggas upp.

ARBETSTIDER: Start och avslut på arbetsdagen varierar mellan 9-19 på vardagar och 9-17 på helgdagar.

OMFATTNING: Upp till 40 tim/vecka.

För tjänsten som butikschef:

Vi förväntar oss att du kan ta fullt ansvar för butikens dagliga verksamhet, efter inlärningsperioden som tar 1-2 veckor. Skillnaden mot en butiksanställd är att du förutom daglig skötsel även ansvarar för orderhantering, planering av sortiment och personal. Vi har god sammanhållning mellan alla butikschefer och kommunicerar dagligen med varandra för att tillsammans hjälpas åt med de utmaningar som uppstår.


Vi söker dig som vill arbeta utomhus under sommaren med kunden i fokus och inte är rädd att få jord under naglarna. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för försäljning och omsorg av blommor samt den dagliga skötseln av butiken. I detta ingår bland annat att packa upp dagens leverans, vattna och se till så att blommorna är i toppskick. Arbetstiderna förekommer under hela veckan vilket innebär arbete både vardagar och helg. Helst ser vi att du är tillgänglig att arbeta från början av juni till slutet av juli.

Du...
+ har ett bra kundbemötande och är beredd att göra det där lilla extra för kunden.
+ gillar att lära dig nya saker och att lösa problem.
+ är uthållig och är inte rädd för väder och vind.
+ räds inte att bli smutsig om händerna.

Ett växtintresse är meriterande men det är inget krav, detsamma gäller för körkort.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill ha ett roligt och utmanande sommarjobb med goda möjligheter att ta större ansvar och avancera inom organisationen.

Vi är ett litet företag som har funnits i över 30 år. På senare tid har vi expanderat kraftigt och har planer att fortsätta med detta. Vi är aktiva från Kiruna i norr till Söderhamn i söder. Den huvudsakliga verksamheten kretsar kring försäljning av växter och blommor för utplantering, och strävar alltid efter att leverera en fenomenal kundupplevelse . Verksamhetsperioden är under sommarmånaderna, och all försäljning sker utomhus. Just nu utvecklar vi ett nytt system för att minska svinn och transporter för att därmed minimera vårt klimatavtryck. Vi har högt i tak och du kommer ha möjlighet att påverka vår verksamhet från dag ett. Visa mindre

Handledare

Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en handledare till grönyteskötsel som ska handleda sommarungdoma... Visa mer
Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en handledare till grönyteskötsel som ska handleda sommarungdomarna, planera och serva dem samt se till att all logistik fungerar. Du har även till uppdrag att ansvara för att verksamheten fungerar med maskiner planering, prioritering samt att säkerhetskrav uppfylls.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är duktig på att organisera uppgifter, har blick för i vilken ordning uppgifterna behöver prioriteras samt tycka om att samarbeta och leda andra människor.

B-körkort är ett krav

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning
Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre