Lediga jobb som Administrativ assistent i Kiruna

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Orderadministratör | Manpower | Kiruna

Ansök    Maj 12    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en administratör till en av våra kunder i Kiruna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som Orderadministratör inom avdelningen Quote & Order managemnent ansvarar du för att ta hand om avdelningens dagliga arbete. Mer specifikt innebär det att du har a... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en administratör till en av våra kunder i Kiruna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Orderadministratör inom avdelningen Quote & Order managemnent ansvarar du för att ta hand om avdelningens dagliga arbete. Mer specifikt innebär det att du har ansvar för offerthantering, skapa order och orderbekräftelser, skapa och sammanställa serviceorder samt bevakning av orderstocken. Tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, säljare samt interna kontakter. Du kommer att arbeta i ett flertal system och i huvudsak i SAP.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund inom industribranschen. Placering är i Kiruna men finns möjlighet att arbeta viss tid på distans. Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående där om både du och kund är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till direkt anställning hos dem.Om dig

Vi på Manpower söker dig som har erfarenhet av arbete som administratör. Du har god systemvana och god datorvana och det är meriterande om du har tidigare har arbetat i SAP eller i något annat ERP-system. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är d meriterande om du har tidigare har arbetat i SAP eller i något annat ERP-system. Dessutom är det meriterande om du tidigare har arbetat inom industribranschen och har erfarenhet av teknisk service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du ser vad som behöver göras och att du har lätt för att ta kontakt med nya personer. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du håller ordning och reda. Som person är du driven, noggrann och är en naturlig lagspelare.Om Manpower

Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Manpower värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta ansvarig Talent Acquisition Specialist Ida Tegnelöv på [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör till Kiruna hälsocentral

Kiruna hälsocentral är Norrbottens största med cirka 16 500 listade medborgare. På hälsocentralen arbetar ett 60-tal medarbetare och vi arbetar teambaserat. Hälsocentralen är belägen i samma lokaler som Kiruna sjukhus vilket gör att vi har ett nära samarbete med övriga kliniker. Vi söker nu en administratör som förstärkning i vårt team. Vi söker Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen och har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datavana och ... Visa mer
Kiruna hälsocentral är Norrbottens största med cirka 16 500 listade medborgare. På hälsocentralen arbetar ett 60-tal medarbetare och vi arbetar teambaserat. Hälsocentralen är belägen i samma lokaler som Kiruna sjukhus vilket gör att vi har ett nära samarbete med övriga kliniker. Vi söker nu en administratör som förstärkning i vårt team.

Vi söker
Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen och har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datavana och Word. Det är meriterande om du har kunskaper i VAS,  Excel, Webbdesign samt erfarenhet av schemaplanering och liknande arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Som person är du självgående, stabil, strukturerad samt har språklig förmåga och problemlösande förmåga.

Det här får du arbeta med
I arbetet ingår:
Schemaplanering och schemaläggning
Dokumentation av minnesanteckning och protokoll
Administrera behörigheter för personal i olika system
Handha begäran av journalkopior
Publicera nyheter och dokument på både intranät och webb
Introducera ny personal
Arbetet innefattar nära samverkan med övrig personal avseende olika uppgifter

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dokumentkoordinator / Koordinator till Licab

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Licab.

Om företaget:

Licab är konsultföretaget som tillhandahåller nischad spetskompetens inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära uppdragsgivaren och är kända för förmågan att förstå kunders utmaningar och behov. De ser det som en förutsättning för att kunna bidra med det där lilla extra uppdragen. Just nu är de cirka 60 medarbetare med kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå och Stockholm. Sedan förra året är Licab en del av Solwers-koncernen.

Deras viktigaste värde som bolag är deras företagskultur. Det är ett familjärt företag med stora kompetensresurser som arbetar hårt med att bibehålla och odla den familjära känslan även fast de haft, och fortsätter ha, en kontinuerlig tillväxt sedan starten 2007. Deras gemensamma drivkraft är att alltid söka bättre lösningar och att jobba för ett ännu bättre samhälle. De är bland annat delaktiga i de stora omställningsprojekt som pågår inom industrin för en mer hållbar värld.

Arbetsuppgifter:

Som dokumentationskoordinator arbetar du som konsult i varierande uppdrag åt Licabs kunder. Beroende på projekt sitter du ibland ute hos kund och ibland på kontoret. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar att samordna teknisk dokumentation utifrån kundens krav och rutiner. Det innefattar att hantera stora mängder dokument och data på ett strukturerat och systematiskt sätt genom hela projektet.

Du hanterar flertalet kontaktytor och har ett nära samarbete med projektgruppen, leverantörer, entreprenörer för att ge support och komma med förslag samt lösningar som kan driva projektet framåt.

Du erbjuds en gedigen introduktion och kommer att arbeta nära erfarna och duktiga kollegor. Till en början kommer du få stötta dina kollegor i deras projekt och sedan successivt ta dig an fler uppgifter och ett större ansvar innan du till sist ansvarar för dina egna projekt. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att hitta bra lösningar och säkerställa nöjda kunder.

• Samordna teknisk dokumentation utifrån kundens krav och rutiner
• Hantera stora mängder data på ett systematiskt och strukturerat sätt
• Hantera flertalet kontaktytor med interna och externa kontakter
• Samarbeta för att hitta bra lösningar och säkerställa väl genomförda projekt och nöjda kunder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration
• God förmåga att arbeta systematiskt
• God datorvana
• Skriver och talar svenska samt engelska obehindrat
• Utbildning med teknisk bakgrund är meriterande
• Arbetslivserfarenhet av en koordinerade roll är meriterande
Du är en strukturerad person som vill kvalitetssäkra ditt arbete. Du delar gärna med dig av idéer på hur något kan göras effektivare eller bättre för att komma fram till bra lösningar och säkerställa väl genomföra projekt. Vidare är du samarbetsvillig och lyhörd för att kunna ta till dig kunskap och utvecklas i din roll. Sen tycker du att det blir kul att vara inblandad i flertalet projekt samtidigt när du kommit in i rollen!

Licab lägger alltid stor vikt vid vem du är som person. Det är viktigt att du delar deras grundläggande värderingar, och att du kan stämma in i deras vision om vad de vill åstadkomma som företag.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kiruna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: dokumentkoordinator, dokumenthanterare, dokumentsamordnare, koordinator, samordnare, samordning, koordination, administration, document controller, controller, document coordinator, projekt, konsult, kundkontakt, struktur, teknik, teknisk dokumentation, projektadministration, Licab, heltid, Kiruna Visa mindre

Sommarjobb inom Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Ansök    Apr 26    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen! ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av handläggning av ärenden till Samfällighetsföreningsregistret och Pantbrevsregistret samt av kundservice, vilken omfattar all kontakt med våra ... Visa mer
Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av handläggning av ärenden till Samfällighetsföreningsregistret och Pantbrevsregistret samt av kundservice, vilken omfattar all kontakt med våra kunder. Du kommer att ha kontakt med företrädare för samfällighetsföreningar, mäklare, privatpersoner och andra aktörer samt lämna upplysningar till allmänheten. Kontakterna sker såväl skriftligt som muntligt.

Sommarjobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter, beroende på vilka behov som uppstår under sommaren.

Detta sommarjobb sträcker sig under perioden juni - augusti.

Placeringsort är Kiruna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasieexamen och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av handläggning från annan statlig myndighet samt påbyggnad inom relevant utbildning inom vårt verksamhetsområde t ex juridik eller fastighetsrätt. Vidare är det meriterande om du har kännedom om föreningar och samfälligheter eller erfarenhet av att arbetat med juridiska bedömningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du klarar av ett högt tempo i flöden.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Finsktalande KYC-agent till American Express

Är du finsktalande och vill göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du lära dig mer och utvecklas inom KYC och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Som KYC-agent på American Express kommer du att tillhöra ett virutellt KYC-team med k... Visa mer
Är du finsktalande och vill göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du lära dig mer och utvecklas inom KYC och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Som KYC-agent på American Express kommer du att tillhöra ett virutellt KYC-team med kollegor i Brighton och Norden. I rollen kommer du att ansvara för kommunikationen som ska skickas till terminalkortskunder på den finska marknaden. Du kommer att ha en nyckelroll för att säkerställa att American Express upprätthåller korrekt dokumentation och information om sina terminalkortskunder.

Tjänsten är home based och innebär att du kan bo och jobba från var som helst i Sverige. American Express ordnar ett hembesök med ergonomispecialistför att kontrollera att ergonomikrav uppfylls i hemmakontoret. Utöver det står American Express för nödvändig kontorsutrustning samt brandsläckare/brandfilt.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med goda chanser till förlängning eller överrektytering, förutsatt att alla parter är nöjda.

#

Du erbjuds


* Möjligheten att vara en del av ett globalt företag
* Utvecklas tillsammans med ett starkt varumärke i en internationell miljö
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner under hela uppdraget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer inledningsvis att få en gedigen introduktion och medsittning för att senare arbeta för att nå företagets högt uppsatta mål.

Som KYC-agent kommer du att arbeta mot den finska marknaden och den första processen i KYC-arbetet, detta genom att bland annat:


* Inhämta, granska och analysera information från kunder
* Skicka ut kundmeddelanden över mail eller brev till kunder man vill komma i kontakt med
* Prata med kunder över telefon och ställa kompletterande frågor
* Kundkontakt via mail och telefon
* Ha ett nära samarbete med andra avdelningar


Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

VI SÖKER DIG SOM
- Behärskar det finska språket på modersmålsnivå i både tal och skritft
- Har goda kunskaper i det engelska språket i både tal och skrift

Det ses meriterande om du:


* Har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
* Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kundservice


Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Kommunikativ


Vidare är du engagerad och nyfiken med en stark vilja att lära och utvecklas i rollen. Du motiveras av att komma till en arbetsplats där man lär sig mycket hela tiden och där du ständigt får utvecklas i din roll. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att leverera toppklassig service.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Home based


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resor. American Express har gjort skillnad i människors liv i över 160 år och stöttat dem i stora och små ögonblick, beviljat tillgång, verktyg och resurser för att ta sig an sina största utmaningar och skörda de största belöningarna. Läs mer om American Express och deras verksamhet här Visa mindre

Strukturerad och engagerad koordinator sökes till LKAB

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com LKAB ... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com
LKAB står inför en rad utmaningar när det gäller hur vi ska bryta våra malmer under nuvarande huvudnivåer och dagbrott. Flera projekt pågår just nu för att utveckla nästa generation produktionssystem i våra gruvor.
Motiveras du av att arbeta med utvecklingsfrågor? Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Vi på LKAB söker just nu en koordinator till vår avdelning Gruvteknik.
Om tjänsten
Vi söker nu en avdelningskoordinator som vill delta i vår resa mot framtiden. Som person är du genuint intresserad av utvecklingsprojekt och alla arbetsuppgifter rörande projekt- och verksamhetskoordinering inom FoU-verksamheten.
Du kommer vara avdelningens spindel i nätet som bland annat ansvarar för att koordinera administration i utvecklings- och projektarbete, ledningsgruppsmöten inom vår avdelning. Du kommer bland annat få arbeta med att;
- Koordinera redovisning för periodisk (vecka, månad, kvartal, år) uppföljning av verksamheten med syfte att strukturera och minimera dubbelarbete inom avdelningen. - Delta och vara avdelningens kontaktperson i vissa utvecklingsprojekt gällande system och processer
- Planera och koordinera ledningsgruppsmöten och större gemensamma event som rör avdelningen
- Planera och koordinera gemensamma resor som rör avdelningen.
- Utveckla, upprätta och dokumentera administrativa rutiner och se till att dessa efterlevs på avdelningsnivå.
- Bistå med att sammanställa och redigera underlag i samband med revideringar av strategiplan, verksamhetsplan och budget.
- Bistå med upprättande av inköpsanmodan och uppföljning av därtill knuten fakturering.
- Ansvara för förvaltning av delegeringar inom arbetsmiljö inom avdelningen
Som avdelningskoordinator kommer du ingå i vår ledningsgrupp som förkortas JTG.
Stationeringsort är Kiruna eller Malmberget.
Dina kvalifikationer
För att du ska passa i rollen så är du en person med egen drivkraft, har god kommunikations- och samarbetsförmåga eftersom du kommer arbeta i projekt tillsammans med andra yrkeskategorier. Att vara flexibel och arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter är något som sporrar dig och får dig att utvecklas. Frihet under ansvar är något du trivs med, då du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga driva ditt arbete framåt, även om du möter motgångar. Vi ser även att:
• Du behärskar svenska i tal och skrift men kan även uttrycka dig på engelska eftersom vi har många internationella kontakter och medarbetare.
• Du har vana av att sammanfatta tagna mötesbeslut i protokoll eller Action Item Lists.
• Du har vana av att upprätta tidplaner i MS Project.
• Du har vana av att t ex ansvara för grupparrangemang (resor, möten och konferenser) med interna och externa deltagare.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och uppföljning.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.
Övrig information
Välkommen att skicka in din ansökan med bifogat CV och personligt brev, senast den 31 maj.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta:
Matthias Wimmer, Sektionschef Gruvteknik Kiruna, [email protected],
Lina Oskarsson, Sektionschef Gruvteknik Malmberget, [email protected]
Hans Engberg, Avdelningschef Gruvteknik LKAB, [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08
Malmberget/Luleå
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra – Annica Kaati 0970-76765 Visa mindre

Röstmottagare till valet 2022

Ansök    Apr 13    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Den 11 september 2022 ar det val till riksdag, kommun och landsting/region.
Kiruna kommun behöver därmed rekrytera seriösa, engagerade personer som röstmottagare till röstnings- och vallokaler under förtidsröstningsperioden som börjar före valdagen samt på själva valdagen. I varje vallokal ska det finnas minst fyra röstmottagare, varav en ar ordförande och en ar vice ordforande. Det måste finnas två rostmottagare narvarande samtidigt vid röstmottagning. Röstmottagare kan även verka som ambulerande röstmottagare, vilket innebär resor till de väljare som inte själva kan ta sig till en röstnings- eller vallokal.


ARBETSUPPGIFTER
Röstmottagare bemannar både röstnings- och vallokaler.
Röstningslokalerna är öppna under förtidsröstningsperioden, vilken börjar 18 dagar före valdagen.
Vallokalerna ar oppna på valdagen den 11 september mellan klockan 08.00-20.00. Efter stängning ska alla röster räknas och lokalerna återställas.
Röstmottagarens uppgifter ar att kontrollera att valjarna har kommit till ratt lokal, dela ut valkuvert, se till att det finns gott om valsedlar utlagda, lotsa de valjare som behöver hjälp, hålla ordning både inne i och utanfor lokalen samt ta emot röster.
Vid tjänstgöring i vallokaler tillkommer även att pricka av i röstlängden, rakna rosterna samt återstalla lokalerna.
Ordforanden och vice ordforandens uppgifter är avgränsade till valdagen och är i stort sett samma som för övriga röstmottagare men ordföranden har det yttersta ansvaret for rostmottagningen i vallokalen samt rösträkningen. Ordforanden bestämmer tjanstgoringsschemat i vallokalen och håller ihop kontakten med valkansliet, rostmottagarna och lokalansvarig.


KVALIFIKATIONER
För att arbeta som rostmottagare i Kiruna kommun ska du vara minst 18 år och behärska svenska språket i tal och skrift. Vi ser även att du som söker är serviceinriktad, noggrann, har intresse för samhällsfrågor och tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
Det är meriterande med erfarenhet av valarbete samt kunskaper i finska, meänkieli eller samiska. For att få arbeta som rostmottagare ska du ha genomgått obligatorisk utbildning med avslutande kunskapstest som kommunen genomför innan tjänstgöringen påbörjas.

Alla som har uppdrag som röstmottagare ska ha genomfört valnämndens utbildning med godkänt resultat. Utbildning kommer att ske under maj och juni och datum för utbildningsdagar meddelas till de som rekryteras.ÖVRIGT
Timanställning avser förtidsröstning under perioden 24 augusti 11 september, samt för utbildning.
Fast arvode utgår för arbete endast under valdagen den 11 september.

Om du är intresserad av att arbeta som röstmottagare vid kommunvalet 2022 vänligen skicka in din ansökan med meritförteckning och ett personligt brev där du berättar om dig själv och vem du är, vilka erfarenheter du har och vilka språk du behärskar. Ange om du vill arbeta under hela förtidsröstningsperioden och/eller i vallokal på valdagen.

För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Finnish speaking KYC Agent to American Express!

Are you Finnish speaking and want to make a career at a well-known credit card company? Do you want to learn more and develop within KYC and also gain valuable insight into what it is like to work within a worldwide company? Then you should not miss this opportunity to develop both professionally and personally. Take the chance and send in your application today! OM TJÄNSTEN As a KYC agent at American Express, you will be part of a virtual KYC team with ... Visa mer
Are you Finnish speaking and want to make a career at a well-known credit card company? Do you want to learn more and develop within KYC and also gain valuable insight into what it is like to work within a worldwide company? Then you should not miss this opportunity to develop both professionally and personally. Take the chance and send in your application today!

OM TJÄNSTEN
As a KYC agent at American Express, you will be part of a virtual KYC team with colleagues in Brighton and the Nordics. In this role, you will be responsible for the communication to be sent to terminal card customers in the Finnish market. You will play a key part in ensuring that we maintain correct and accurate documents and information from customers.

The position is home-based and means that you can live and work from anywhere in Sweden. American Express arranges a home visit with an ergonomics specialist to check that ergonomics requirements are met in the home office. In addition, American Express provides the necessary office equipment and fire extinguisher / fire blanket.

This is a consulting assignment of six months with good chances of extension or over-recruitment, provided that all parties are satisfied.

#

Du erbjuds


* The opportunity to be part of a global company
* Developed together with a strong brand in an international environment
* A dedicated consulting manager and career partner throughout the assignment


As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read more about our consulting offer.

ARBETSUPPGIFTER
You will initially have a solid introduction and participation to later work to achieve the company's high goals.

As a KYC agent, you will work towards the Finnish market and the first process in the KYC work, this by, among other things:


* Collect, review and analyze information from customers
* Send out customer messages via email or letter to customers you want to get in touch with
* Talk to customers over the phone and ask additional questions
* Customer contact via email and telephone
* Work closely with other departments


Development opportunities: You get the chance to develop both professionally and personally, in the role you get continuous coaching to succeed in the best way. You get experience from one of the world's most respected brands and written recommendations at the end of a consulting assignment.

VI SÖKER DIG SOM
- Fluent in the Finnish language at mother tongue level in both speech and writing
- Has good knowledge of the English language in both speech and writing

It is seen meritorious if you:


* Has good knowledge of the Swedish language in both speech and writing
* Has previous work experience of working with customer service


As a person, you are:


* Thorough
* Structured
* Communicative


Övrig information


* Start: ASAP
* Omfattning: Full time
* Placering: Home based


The recruitment process is handled by Academic Work and American Express' wishes are that everything regarding the position are handled by Academic Work.

We go through the selection on an ongoing basis and the ad can be shut down before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
American Express is a global company established in over 130 countries that offers its customers private credit cards, business cards, financial services and travel. American Express has made a difference in people's lives for over 160 years and supported them in big and small moments, providing access, tools and resources to take on their biggest challenges and reap the biggest rewards. Read more about American Express and their business here Visa mindre

Administratör Kiruna

Vi söker en administratör till Hyresgästföreningen Region Norrlands förhandlingsenhet med placering i Kiruna.   Region Norrlands förhandlingsenhet arbetar i ett geografiskt område från Kiruna i norr till Sundsvall i söder och ansvarar för att förhandla hyror för ca 130 000 hushåll. Förhandlingsenhet består av ett team med 12 medarbetare. Vi är spridda på våra kontor i Kiruna, Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund och Sundsvall. Kontor som vi delar med övrig... Visa mer
Vi söker en administratör till Hyresgästföreningen Region Norrlands förhandlingsenhet med placering i Kiruna.

 

Region Norrlands förhandlingsenhet arbetar i ett geografiskt område från Kiruna i norr till Sundsvall i söder och ansvarar för att förhandla hyror för ca 130 000 hushåll. Förhandlingsenhet består av ett team med 12 medarbetare. Vi är spridda på våra kontor i Kiruna, Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund och Sundsvall. Kontor som vi delar med övriga kollegor som arbetar med folkrörelse- och medlemsutveckling, juridik och kommunikation.

 

Om uppdraget

Som administratör inom förhandlingsenheten arbetar du med:


• Administrativ service till hyresförhandlare.
• Administration i aktuella verksamhetssystem.
• Effektivisering och kvalitetssäkring av handläggning inom förhandlingsverksamheten.
• Utskick till, och svara på frågor från medlemmar.

 

Din bakgrund

Du har:


• Utbildning på lägst gymnasienivå.
• Minst fem års arbetslivserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
• Gärna erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem.

 

Dina egenskaper
Vi förväntar oss att du är serviceinriktad, flexibel och öppen för förnyelsearbete. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och samtidigt kunna arbeta självständigt. Eftersom vi i region Norrland är lokaliserade på flera olika kontor måste du känna dig bekväm med att samverka med kollegor på distans via verktyg som Teams.

 

Att arbeta hos oss
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt boende.  På det sättet deltar vi i samhällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.

 

Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor.  Hos oss är varje medarbetare viktig för hyresgästerna varje dag. Vid några tillfällen per år skapar vi extra energi och engagemang genom att arbeta tillsammans med samma arbetsuppgift oavsett vilken roll vi har till vardags. Då ringer vi hyresgästerna och pratar om exempelvis tryggheten i kvarteret eller, som vi gjort under 2020, frågar om någon behöver hjälp med anledning av pandemin. På hyresgästföreningen.se kan du läsa mer.

Välkommen med din ansökan senast den 2022-04-21. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Marie Hjorth enhetschef förhandling 070-339 18 35.

Våra fackliga kontaktpersoner är Ewa Salomonsson, 010-459 18 32, för Handelsanställdas förbund samt Johannah Malmin, 010-459 18 03, för SACO.   

Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, indelat i nio regioner runt om i landet och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Administratör sökes till Kiruna!

Ansök    Mar 18    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Vi är på jakt efter en glad, noggrann och serviceminded administratör till en av våra kunder i Kiruna. Vi letar efter dig som vill arbeta administrativt, är flexibel och som trivs i en både administrativ och kommunikativ roll. Är det du? Sök då tjänsten, redan idag! Ansvarsområden På detta uppdrag möts du av kollegorna på ekonomiavdelningen, och får en introduktion vid start. Vi erbjuder dig en intressant roll där du får vidareutveckla d... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi är på jakt efter en glad, noggrann och serviceminded administratör till en av våra kunder i Kiruna. Vi letar efter dig som vill arbeta administrativt, är flexibel och som trivs i en både administrativ och kommunikativ roll. Är det du? Sök då tjänsten, redan idag!

Ansvarsområden
På detta uppdrag möts du av kollegorna på ekonomiavdelningen, och får en introduktion vid start. Vi erbjuder dig en intressant roll där du får vidareutveckla dina kompetenser och får möjlighet att arbeta i en verksamhet med ett gäng härliga, hjälpsamma och kompetenta kollegor. 

Du kommer få arbeta brett i rollen som administratör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lättare ekonomiuppgifter, såsom kontering och fakturering, ekonomiska avstämningar, kontakt med kunder samt stötta upp på verksamhetens andra avdelningar under sommaren.  

Detta är en heltidstjänst med start i början på maj tom augusti med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag. Möjlighet till flex finns!

Kvalifikationer
För att kvalificera för denna roll ser vi att du har:
 Tidigare erfarenhet av administration och fakturering
 Systemvana, meriterande av att ha arbetat i Agresso
 Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-04-01 , urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut så stämmer din profil in på beskrivningen ovan - tveka inte att komma in med din ansökan, vi ser fram emot att prata mer med dig!

För frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare: Linn Näswall, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Verksamhetskoordinator till Samhällsomvandlingen

Om företaget LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 34 miljarder kronor 2020 och har cirka 4 500 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtrans... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 34 miljarder kronor 2020 och har cirka 4 500 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Samhällsomvandlingens uppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång för att trygga LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner. Staben arbetar uppdragsstyrt med strategiskt arbete, projektledning och administrativt stöd som kvalitetssäkrar hela enhetens ledningssystem, arbetssätt och rutiner. Utöver detta bistår den även enhetschefen stöd i att leda verksamheten.
Om tjänsten
Som verksamhetskoordinator arbetar du nära övriga kollegor med samma stationeringsort och utgör ett riktat stöd för arbetet med Samhällsomvandlingen i Kiruna.
Huvudsakligen ingår i befattningen att aktivt delta i och administrativt stödja arbetet med fastighetsaffärer samt det lokala arbetet med omlokalisering av sakägare (handel och övrigt näringsliv) i Kirunas nuvarande centrum. Arbetet sker i nära samarbete med uppdragsgivare inom avdelningen för Samhällsomvandling i Kiruna. Vissa egna projektuppdrag kan förekomma i arbetet.
I rollen som verksamhetskoordinator förväntas du ta ett eget ansvar över planering och genomförande av ditt uppdrag. Du genomför arbetet på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt tillsammans med dina kollegor och uppdragsgivare. Då tjänsten innebär behandling av känslig information är sekretess viktigt.
Du rapporterar du direkt till Stabschefen för Samhällsomvandlingen. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 31 januari 2023.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasial examen samt tidigare erfarenhet av arbete inom roller liknande denna. Det är meriterande om du har universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot samhällsbyggnad, statsvetenskap, ekonomi eller liknande, alternativt att du har tidigare erfarenhet av arbete inom dessa områden och LEAN.
Som person är du driven, tar ansvar för att själv driva dina processer framåt och har lätt för att skapa relationer samt samarbeta inom olika arbetsgrupper. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, kreativ, prestigelös och har ett systematiskt arbetssätt samtidigt som du är flexibel.
Tjänsten kräver B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.
Övrig information
Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 20 mars. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mikael Westerlund, 070-342 13 60.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR Business Partner Linnea Svartz, [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Administratör T4 i Tornedalen

Samverkansorganisationen T4 i Tornedalen ekonomisk förening där kommunerna Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda ingår, har som målsättning att skapa en sammanhängande ledinfrastruktur för det rörliga friluftslivet som följer Torne- och Muonio älvdalar från Kiruna respektive Karesuando i norr till Haparanda i söder. Vi söker dig som är beredd att anta en spännande utmaning för hela Tornedalen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 75% tjänstgörings... Visa mer
Samverkansorganisationen T4 i Tornedalen ekonomisk förening där kommunerna Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda ingår, har som målsättning att skapa en sammanhängande ledinfrastruktur för det rörliga friluftslivet som följer Torne- och Muonio älvdalar från Kiruna respektive Karesuando i norr till Haparanda i söder.
Vi söker dig som är beredd att anta en spännande utmaning för hela Tornedalen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 75% tjänstgöringsgrad. Provanställning kan komma att tillämpas. Kansliet för T4 kommer att placeras i Pajala men viss del av arbetet går att genomföra på distans efter samråd med Verksamhetsledaren.
Administratören ska:
- Samordna möten och ta fram digitala presentationer till dessa.
- Sammanställa rapporter.
- Ta fram underlag för markägaravtal och administrera dessa.
- Ansvara för marknadsföring och kommunikation av föreningens aktiviteter på sociala medier och andra digitala kanaler.
- Dokumentation, arkivering
- Rekvirering av medel för löpande verksamhet
- Löpande bokföring
- I nära samarbete med Verksamhetsledaren, aktörer inom ideell-, privat och offentlig sektor ta fram en långsiktig strategi och förvaltningsmodell för ledinfrastrukturen i Tornedalen.
Kvalifikationer
- God datorvana.
- God förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
- Kunskap inom ekonomi- och budgetarbete.
- Kunna arbeta flexibelt och ha god kommunikationsförmåga.
- Kunskap om det stora geografiska området är en tillgång. Visa mindre

Samordnare till Sociala omsorgen

Ansök    Feb 15    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.ARBETSUPPGIFTER
Verksamheterna arbetar utifrån SOL och LSS grundläggande principer och viktiga utgångspunkter. Verksamhetens mål är att brukarna ska känna sig trygga och få insatser av god kvalitet.
Som Samordnare jobbar du med varierande arbetsuppgifter. Nära samarbete med flera Enhetschefer och även i team med flera Samordnare, där det även handlar om att rekrytera/ omfördela personal till våra verksamheter.
Du kommer jobba främst med administrativa arbetsuppgifter. Vid behov kommer du även att arbeta som baspersonal.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som vill jobba med ett varierande arbete. Du ska vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Du ska vara öppen för nya idéer, initiativrik, flexibel, ha förmåga att arbeta långsiktigt, ha god samarbetsförmåga samt ett professionellt förhållningssätt. Du bör ha mycket god datavana. Meriterande om du kan våra system så som Multiaccess, Lifecare, Personec, Timepool mm
Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar upp till 5000 kr/år, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektassistent, Caverion - Kiruna

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Är du en social och strukturerad person som... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Är du en social och strukturerad person som vill bli del av en trevlig arbetsgrupp? Caverion söker just nu en projektassistent till vår filial i Kiruna, där vi har flera stora pågående projekt!

Dina Arbetsuppgifter

Rollen som projektassistent är bred och du får du en central roll i organisationen med inslag av både administration och att få vara med ute i projekten. Hos oss får du ett omväxlande/varierat arbete och chansen att få arbeta på ett välkänt företag som har mycket på gång.

I rollen ingår bland annat

• Beställning av material
• Tidsregistrering och avvikelserapportering lön
• Skriva protokoll
• Skapa ordrar i SAP
• Besvara frågor från kunder mm
• Ekonomisk uppföljning
• Administrativ hantering av bokföringsordrar
• Administrera boende och personalresurser
• Hålla personalliggare och tidsplaner uppdaterade

Din bakgrund

• Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Tidigare erfarenhet från en koordinerande-/administrativ roll
• Erfarenhet från installations-/byggbranschen är en merit
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann.
• Du har lätt för att samarbeta, vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga

Kort om Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail, [email protected] alt. projektchef Martin Saadio tel. 070-676 19 50 mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex. från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 20 mars 2022!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör

Vi söker en driven administratör som ska planera boende för våra gäster och ha direktkontakt med dem. System vi jobbar idag med är bokningsystem Sirvoy / Fakturerings system Billogram som blir 2 system som du kommer ha daglig kontakt med. Du skall ha god förmåga att kommunicera med gäster via telefon och mail och goda kunskaper med digitala system. Goda språkkunsksper text och tal i språken Svenska och Engelska är ett krav Öppen för alla Vi fokuserar på d... Visa mer
Vi söker en driven administratör som ska planera boende för våra gäster och ha direktkontakt med dem. System vi jobbar idag med är bokningsystem Sirvoy / Fakturerings system Billogram som blir 2 system som du kommer ha daglig kontakt med.
Du skall ha god förmåga att kommunicera med gäster via telefon och mail och goda kunskaper med digitala system.
Goda språkkunsksper text och tal i språken Svenska och Engelska är ett krav
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör/Lageransvarig

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. Administratör/Lageransvarig Gillar du att ha mycket på gång samtidigt? Vill du vara med och vidareutveckla Sveriges bästa leverantör av produkter och tjänster inom gruv- och bergbrytning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker en kunnig Administratör/Lageransvarig för Epiroc, Kiruna Underjord. Ditt nästa uppdrag Som Administratör/Lageransvarig h... Visa mer
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries.

Administratör/Lageransvarig
Gillar du att ha mycket på gång samtidigt? Vill du vara med och vidareutveckla Sveriges bästa leverantör av produkter och tjänster inom gruv- och bergbrytning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker en kunnig Administratör/Lageransvarig för Epiroc, Kiruna Underjord.

Ditt nästa uppdrag
Som Administratör/Lageransvarig har du ett stort eget ansvar och har en central roll i vår serviceorderprocess, där du säkerställer ett optimalt flöde från orderregistrering till fakturering. Du upprätthåller en god lagerhållning, registrerar serviceordrar, beställer reservdelar och annat material och säkerställer leverans mot servicebesöken. Du svarar på inkommande kundsamtal och arbetar med att söka reservdelsnummer enligt kund eller teknikers beskrivning. I tjänsten ingår att offerera och sälja servicetjänster i samråd med regionala servicechefer. Vidare medverkar du vid övergripande planering av servicearbeten och registrerar arbetstider för utfört arbete gentemot serviceordrar, samt så kallad non-productive tid. Du planerar och fakturerar serviceavtal samt hanterar krediteringar och returer. Arbetet innebär att arbeta kundorienterat, med fokus på planering, ordning och struktur i nära samarbeta med både kunder och kollegor.

Din personlighet
Vi tror att du är en driven person, som har ett kombinerat intresse för människor och teknik! Du har en stark ansvars- och servicekänsla och trivs i en utvecklande miljö med dess snabba tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och tycker om att ha kontakt med andra människor. Du bör vara flexibel och ha en förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är också van vid att driva dina frågor självständigt och med noggrannhet och struktur. För oss är det viktigt att våra kunder får den bästa servicen och vi söker dig som vill bidra till det!

Dina erfarenheter och kunskaper
För att lyckas i din roll som Administratör/Lageransvarig ser vi att du har en praktisk eller teoretisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har erfarenhet från lagerarbete och vana av att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om Epirocs produkter, och vana av att arbeta i SAP och andra stödsystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Epiroc Sweden är Epirocs svenska sälj- och servicebolag och vi ansvarar för att marknadsföra och sälja våra gruv- och bergbrytningsprodukter, samt tillhandahålla service och övriga eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige och på Grönland. Vi är ungefär 185 medarbetare och våra servicecenter och verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr.

Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2020 av Universum. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Hos oss blir du en del av en internationell koncern och du kommer får stora möjligheter att utvecklas och prova olika roller, antingen inom säljbolaget eller i andra delar av vår verksamhet runt om i världen.

Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenheter som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat.

Lokalisering
I tjänsten arbetar du som Administratör/Lageransvarig för Kiruna Underjord och tjänsten är lokaliserad på vår site i Kiruna underjord.

Ansökan
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna möjlighet, vänligen kontakta:
Johnny Lehto, Regional Servicechef, Kiruna Underjord: 073-038 54 90
Josefin Nilsson Tuoremaa, HR Business Partner Norr: 073-084 77 04

Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringsbyråer. Visa mindre

Serviceinriktad receptionist/administratör till Cramo

Vill du ha ett varierande och socialt arbete? Brinner du dessutom för att ge service i världsklass? Då ska du läsa vidare! Cramo söker just nu en receptionist till sin boendemodul i Kiruna. Som receptionist på Cramo blir du ansiktet utåt för företaget och den första kontaktpunkten för gästerna. Här erbjuds du en tjänst med bekväma arbetstider i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Ansök redan idag då urval sker löpande! Information om tj... Visa mer
Vill du ha ett varierande och socialt arbete? Brinner du dessutom för att ge service i världsklass? Då ska du läsa vidare! Cramo söker just nu en receptionist till sin boendemodul i Kiruna. Som receptionist på Cramo blir du ansiktet utåt för företaget och den första kontaktpunkten för gästerna. Här erbjuds du en tjänst med bekväma arbetstider i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cramos räkning en receptionist till en av deras boendemoduler i Kiruna. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cramos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Arbetsuppgifter
Som receptionist på Cramo har du ett övergripande ansvar över boendena och dess gäster. Du har en överblick av verksamheten och säkerställer kundnöjdheten genom att bemöta gästernas eventuella frågor samt funderingar. Utöver detta består arbetsuppgifterna av:
• Administration av in- och utcheckning
• Nyckelhantering
• Beställningar
• Administration och samordning av städning, tvätt samt sophämtning

Arbetstiderna är i huvudsak förlagda dagtid mån-fre 07:00-16:00 men kan variera.

Vi söker dig som:

Vi tror dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen på Cramo. Vi ser att du är en strukturerad person som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en problemlösare som inte ser någon uppgift som omöjlig. Vidare bör du vara en kommunikativ person som drivs av att ge bästa möjliga service. Då arbetet innehåller administrativa uppgifter ser vi även att du har en god datavana.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men inget krav för tjänsten

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Administratör till Kultur- och utbildningsförvaltningen

Ansök    Feb 9    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Kultur och utbildningsförvaltningen består till största delen av pedagogiska verksamheter samt andra verksamheter som behövs för att dessa ska fungera. Som namnet avslöjar så hör även kommunens kulturverksamheter till förvaltningen. För den övergripande administrationen och samordningen inom förvaltningen samt nämndarbetet finns också ett centralt kansli på stadshuset.


ARBETSUPPGIFTER
Som administratör vid kultur och utbildningsförvaltningens centrala kansli
kommer du att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter såsom:

Arkivering och utlämnande av allmänna handlingar
Ansvara för myndighetsexpedition under kansliets öppettider
Svara i kanslitelefon och e-post samt posthantering.
Handläggning av bidragsansökningar samt registrering av handlingar
Vara en servicefunktion och stöd till föreningar och övriga kring förfrågningar om bidrag
Resurs vid kulturarrangemang vid skola och förskola
Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma beroende på verksamhetens behov.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning med administrativ inriktning och gärna erfarenhet av administrativt arbete.

Som person har du god samarbetsförmåga, du är strukturerad, ordningsam och kommunikativ. Du är flexibel, och klarar av att hantera många olika arbetsuppgifter under en dag. Vi lägger stor vikt personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Flexibelt extrajobb, administratör

Ansök    Dec 15    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som administratör i vårt arbete med feriejobbshandläggning i Kiruna kommun under våren och sommaren 2022. Målet med kommunens feriejobb är att ge ungdomar möjlighet till erfarenheter, komma i kontakt med arbetslivet och få en första rad på CV:t. Feriejobben ska utveckla och stärka ungas möjlighet att ta sig in på arbetsmarknaden. Som administratör är du en viktig del i arbetet. Tjänsten är en tillfällig deltidsanställning på 25% under ca fem månader med start i februari eller mars. Du kommer att arbeta som administrativ hjälp till vår ungdomshandläggare inför och under sommaren.

Vi ser att det i denna tjänst finns möjlighet till både flexibel arbetstid och arbetsplats.

Du kommer att arbeta tillsammans med ungdomshandläggaren inför och under ungdomarnas anställningar. Du kommer jobba i systemet Feriebas, med Excel och andra program inom Office-paketet. Du kommer att ha samarbete och uppföljning med arbetsgivare och ungdomar samt bidra att skapa en struktur för att utvärdera feriejobben i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, erfarenhet av administrativt arbete och mycket god datorvana. Du behärskar excel och som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och flexibel.

För att trivas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad och känner dig bekväm i kontakten med ungdomar och samverkanspartners. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med feriejobbshandläggning eller annan personaladministration.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information.
Intervjuer sker löpande under processen.
Vi ser att det i denna tjänst finns möjlighet till både flexibel arbetstid och arbetsplats.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administrativ assistent Kiruna sameskola 100%

Sameskolstyrelsen (SamS) är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem. Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromed... Visa mer
Sameskolstyrelsen (SamS) är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem. Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning.
SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleverksamheten för samiska barn. De fem sameskolorna finns i Gárasavvon, Giron, Váhtjer, Jåhkåmåhkke och Dearna. Vi har också avtal om samisk förskoleverksamhet i Giron, Váhtjer, Jåhkåmåhkke och Luspie kommuner. Sameskolstyrelsen har också ett uppdrag i sitt regleringsbrev att anordna fjärrundervisning i de samiska varieteterna och ge möjligheter för elever att i hela Sverige få undervisning i samiska.


ARBETSUPPGIFTER
Den administrativa assistenten utgör ett nära chefstöd till rektor inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Du som administrativ assistent är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med exempelvis besökare, elever, föräldrar, Sameskolstyrelsens kansli och andra myndighetspersoner. Som administrativ assistent jobbar du med skolskjutsar, vikariehantering, tjänstgöringsrapporter och andra uppgifter som rektor behöver hjälp med. Vid behov kan du även bli ombedd att ställa upp som vikarie på skolan, fritids eller förskolan enstaka timmar.


KVALIFIKATIONER
Uppdraget som administrativ assistent innebär att du kan arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter, tycker om att arbeta med människor och förstår att det finns krav på när en del uppgifter måste vara klara. Du behöver ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behöver också ha erfarenhet från arbete inom administration och det är meriterande om du har arbetat inom skola eller kommunal verksamhet. Du har också god datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system. Det är bra om du har erfarenhet av arbete i Google. Kunskaper i samiska och samisk kultur är meriterande.
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du är van att arbete med människor och har en god social förmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och en dokumenterat god samarbetsförmåga är ett krav.


ÖVRIGT
Du som har skyddade personuppgifter har möjlighet att skicka in din ansökan per post eller genom att kontakta myndighetens personalhandläggare på tel: 0971/442 08 Visa mindre

Administratör till Bergnäset i Kiruna!

Söker du en bred administrativ tjänst? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en lättlärd person med datorvana? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker just nu en Administratör till Bergnäset i Kiruna! Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse och pågår fram till januari 2023. I rollen som administratör jobbar du vanliga kontorstider med flexmöjligheter! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan... Visa mer
Söker du en bred administrativ tjänst? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en lättlärd person med datorvana? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker just nu en Administratör till Bergnäset i Kiruna!

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse och pågår fram till januari 2023. I rollen som administratör jobbar du vanliga kontorstider med flexmöjligheter! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med ansvar för fakturering och löner. Du kommer även att arbeta med beställning av bland annat kläder och utrustning samt inmatning i system. Som administratör har du även kontakt med arbetsledare och förmän i syfte att samla in information och underlag.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och duktig på att organisera dina arbetsuppgifter. Du behöver inte ha arbetat med fakturering eller löner tidigare så länge som du har ett starkt driv och är villig att lära! Vidare är du en noggrann och strukturerad person med skinn på näsan. Vi tror att du som söker har god datorvana och lätt för att lära.

Om verksamheten
Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Administratör 50% kombinerat med lokalvård 30 % till Karesuando församling

Kiruna pastorat rekryterar administratör 50% kombinerat med lokalvård 30 % till Karesuando församling. Karesuando är den nordligaste av Kiruna pastorats tre församlingar och gränsar till både Finland och Norge. Församlingen är den minsta efter befolkningsstorlek, endast ca 950 invånare. Kontakterna mellan Sveriges, Finlands och Norges befolkningar har varit livliga inom många områden som kyrklig tradition, språkförhållanden, familjebildning, handel och ku... Visa mer
Kiruna pastorat rekryterar administratör 50% kombinerat med lokalvård 30 % till Karesuando församling.
Karesuando är den nordligaste av Kiruna pastorats tre församlingar och gränsar till både Finland och Norge. Församlingen är den minsta efter befolkningsstorlek, endast ca 950 invånare. Kontakterna mellan Sveriges, Finlands och Norges befolkningar har varit livliga inom många områden som kyrklig tradition, språkförhållanden, familjebildning, handel och kultur.
Karesuando församling är en mångkulturell bygd vars befolkning är aktivt trespråkig i samiska, finska och svenska. Finska och samiska är de vanliga vardagsspråken. Andelen samisktalande utgör nära hälften av församlingsborna.
Församlingen har ett rikt gudstjänstliv, stor barnverksamhet och andra skiftande arbetsfält med goda medarbetare och många engagerade ideella. I församlingen finns ett flertal byar med bönehus och regelbundna gudstjänster. Församlingen ligger ca 180 km nordost om Kiruna.
Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett arbetslag och tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % med 6 månaders provanställning.
Tjänstens innehåll
Arbetet innebär möte med många människor, både i glädje och sorg. Du kommer att vara ”spindeln i nätet” och noggrannhet, effektivitet, servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten.
Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.
I arbetsuppgifterna som administratör ingår bl a:
• att boka kyrkliga handlingar
• administrativa rutiner inom verksamhetsområdet
• dokumentutformning
• redovisning av kollekter, Swish-betalningar etc
• faktureringsunderlag
• förberedelser inför möten
• att göra presentationer
• att ta fram information
• att sammanställa statistik
• att vara sekreterare vid möten
I arbetsuppgifterna med lokalvård ingår städning av församlingshemmet och kyrkan.
Vi söker Dig som:
• är en positiv och glad människa
• är duktig på att planera och strukturera
• kan hålla många ”bollar i luften”
• har datavana
• är duktig på lokalvårdssysslorna och har yrkesvana med detta
• delar Svenska kyrkans tro och värderingar
• helst är medlem i Svenska kyrkan
Övrigt
Vi vill att du har körkort B
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde efter överenskommelse
Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar ska vara oss tillhanda senast 2021-10-31till postadress: Kiruna pastorat, Finngatan 1, 981 31 Kiruna. Alternativt via e-post till: [email protected]
För mer information
Kyrkoherde, Lena Tjärnberg, 0980-678 02, [email protected]
Fackligt ombud, Vision, Kiruna


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Koordinator till kommunledningskansliet

Ansök    Sep 30    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Som koordinator fungerar du inom ett brett fält av administrativa arbetsuppgifter inom kommunledningskansliet. Du ingår i kommunledningskansliets administrativa arbetsgrupp som tillsammans bland annat arbetar för att utveckla dokumenthanteringen till en modern och papperslös administration som möter verksamhetens och allmänhetens behov.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med diarieföring och arkivering av handlingar, arvodeshantering i personaladministrativt system, hantering av kommunens förtroendemannaregister, fakturering, mötesbokningar och bidra med service och stöd till kommunledningen samt inom den politiska mötescykeln.

Du ansvarar även för att administrera hanteringen med avtal för lån av förtroendevaldas läsplattor inkluderande första linjens support i samarbete med IT-avdelningen för läsplattorna.

Ditt uppdrag kommer att inkludera systemansvar för administrativa verksamhetssystem och tjänster samt att bidra till utvecklingen mot en papperslös administration tillsammans med avdelningen.

Ditt arbete är en del av helheten på kommunledningskansliet vilket innebär att du även ska ta ansvar för att gruppen löser sitt gemensamma uppdrag genom att täcka upp för kollegor inom områden som angränsar till din roll.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker är strukturerad, ansvarstagande och stresstålig administratör som kan hantera många parallella arbetsuppgifter.

För rollen behöver du lägst ha gymnasieexamen inom områden som administration eller samhällskunskap som du har kompletterat med arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har någon eftergymnasial utbildning inom området och/eller har erfarenhet av tillämpning av regelverk som styr statliga myndigheters hantering av handlingar. Om du har arbetat i en politiskt styrd organisation eller närliggande verksamhet är det en merit.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du behöver också ha en mycket god datavana med kunskaper från att arbeta med databaserad administration och de vanligaste Office-programmen för att kunna bidra i vårt digitaliseringsarbete. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Koordinator till bygglovskontoret

Ansök    Okt 11    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med de administrativa delarna enligt plan- och bygglagen, PBL. Som koordinator arbetar du med rådgivande enligt PBL gentemot de kunder som besöker oss i vår expedition eller på annat sätt kommer i kontakt med vår verksamhet. Du kommer arbeta med den administrativa delen i lovprocessen från inregistrering till expediering och arkivering av ärenden. Du blir delaktighet i utvecklingen av administrativa rutiner samt utveckling av digital handläggning och arkivering inom verksamheten.
Du kommer också att arbeta med övriga administrativa uppgifter som ligger under miljö- och byggnadsnämnden.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat:
Expeditionsmottagning
Rådgivning och vägledning enligt plan- och bygglagen
Expediering av bygglovshandlingar
Diarieföring
Fakturering, kontering och fakturagranskning

Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande med dagliga kontakter med bland annat Kirunas kommuninvånare, sökande, byggherrar, kontrollansvariga, entreprenörer och medarbetare per telefon, e-post och besök. Arbetet kräver att du kan hantera olika arbetsuppgifter både självständigt och i samarbete med kollegor. Arbete sker i flertal datasystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning inom ett område som vi bedömer lämplig för rollen. Det är meriterande om du har kunskap om plan- och bygglagstiftning och har erfarenhet av att arbeta med administration och arkivfrågor.

För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha en god känsla för service, samarbetsförmåga och engagemang. Du har initiativförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och kan hantera ett flertal ärenden samtidigt. Du har förmåga att arbeta självständigt eftersom arbetet är direkt mot kunder och medborgare och du har goda datakunskaper och är intresserad av att delta vid utveckling av vår digitala handläggning.

Då förvaltningen är en viktig del i det intensiva arbetet med Kirunas stadsomvandling lägger vi stor vikt vid att du är flexibel och förändringsbenägen. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning, ser vi det som en merit liksom om du har erfarenhet av datasystem Diabas/Ciceron, Agresso och/eller EDP Vision.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör till Bergnäset i Kiruna!

Söker du en bred administrativ tjänst? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en lättlärd person med datorvana? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker just nu en Administratör till Bergnäset i Kiruna! Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse och pågår fram till januari 2023. I rollen som administratör jobbar du vanliga kontorstider med flexmöjligheter! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan... Visa mer
Söker du en bred administrativ tjänst? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en lättlärd person med datorvana? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker just nu en Administratör till Bergnäset i Kiruna!

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse och pågår fram till januari 2023. I rollen som administratör jobbar du vanliga kontorstider med flexmöjligheter! Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med ansvar för fakturering och löner. Du kommer även att arbeta med beställning av bland annat kläder och utrustning samt inmatning i system. Som administratör har du även kontakt med arbetsledare och förmän i syfte att samla in information och underlag.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och duktig på att organisera dina arbetsuppgifter. Du behöver inte ha arbetat med fakturering eller löner tidigare så länge som du har ett starkt driv och är villig att lära! Vidare är du en noggrann och strukturerad person med skinn på näsan. Vi tror att du som söker har god datorvana och lätt för att lära.

Om verksamheten
Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Verksamhetsstöd till kommunledningskansliet

Ansök    Jun 16    Kiruna kommun    Administrativ assistent
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Kommunledningsförvaltningen är kommunens centralförvaltning som består av sex avdelningar som ansvarar för ekonomi-, personal- och IT-frågor samt stadsbyggnads-, service- och fritidsfrågor. Kommunledningskansliet ansvarar bland annat för kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges administrativa service.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsstöd fungerar du inom ett brett fält av administrativa arbetsuppgifter inom kommunledningskansliet. Du ingår i kommunledningskansliets administrativa arbetsgrupp som tillsammans bland annat arbetar för att utveckla dokumenthanteringen till en modern och papperslös administration som möter verksamhetens och allmänhetens behov.

I det dagliga arbetet kommer du att arbeta med fakturering, arvodeshantering i personaladministrativt system, hantering av kommunens förtroendemannaregister, arkivering av handlingar, mötesbokningar och bidra med service och stöd till kommunledningen samt inom den politiska mötescykeln.

Du ansvarar även för att administrera hanteringen med avtal för lån av förtroendevaldas läsplattor inkluderande första linjens support i samarbete med IT-avdelningen för läsplattorna.

Ditt uppdrag kommer att inkludera systemansvar för administrativa verksamhetssystem och tjänster samt att bidra till utvecklingen mot en papperslös administration tillsammans med avdelningen.

Ditt arbete är en del av helheten på kommunledningskansliet vilket innebär att du även ska ta ansvar för att gruppen löser sitt gemensamma uppdrag genom att täcka upp för kollegor inom områden som angränsar till din roll.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker är strukturerad, ansvarstagande och stresstålig administratör som kan hantera många parallella arbetsuppgifter.

För rollen behöver du lägst ha gymnasieexamen inom områden som administration, samhällskunskap eller juridik som du har kompletterat med arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har någon eftergymnasial utbildning inom området och/eller har erfarenhet av tillämpning av regelverk som styr statliga myndigheters hantering av handlingar. Om du har arbetat i en politiskt styrd organisation eller närliggande verksamhet är det en merit.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du behöver också ha en mycket god datavana med kunskaper från att arbeta med databaserad administration och de vanligaste Office-programmen för att kunna bidra i vårt digitaliseringsarbete. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör till Wist Last & Buss i Kiruna!

- Har du tidigare erfarenhet som administratör? - Trivs du att arbeta i en bredare roll i nära samarbete med övrig personal? - Då kan det vara just dig vi söker! Vi på Wist Last & Buss i Kiruna söker nu en administratör till vår Servicemarknad! Som administratör hos oss har du en bred och omväxlande roll som stöttar upp där behov finns men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturering, hantering av garantier samt administration kopplat till lönehant... Visa mer
- Har du tidigare erfarenhet som administratör?
- Trivs du att arbeta i en bredare roll i nära samarbete med övrig personal?
- Då kan det vara just dig vi söker!

Vi på Wist Last & Buss i Kiruna söker nu en administratör till vår Servicemarknad!

Som administratör hos oss har du en bred och omväxlande roll som stöttar upp där behov finns men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturering, hantering av garantier samt administration kopplat till lönehanteringen.

Du som söker bör ha god dator- samt systemvana. Erfarenhet av arbete inom branschen samt liknade arbetsuppgifter är meriterande. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt har god samarbetsförmåga då rollen innebär mycket kontakt med de olika avdelningar inom vår verksamhet. Vi ser gärna att du är driven och självgående då det finns utrymme för att ta egna initiativ samt att utveckla redan framtagna rutiner.

Som administratör hos oss på Wist Last & Buss i Kiruna kan vi erbjuda dig ett intressant arbete tillsammans med våra duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och försäljning. Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Norden största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan
idag!

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.


Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com Visa mindre

Administratör 75% kombinerat med husmor 25%

Vittangi församling har ett rikt gudstjänst- och musikliv, stor barnverksamhet och andra skiftande arbetsfält med goda medarbetare och engagerande ideella medarbetare. I församlingen finns många byar med kapell och regelbundna gudstjänster. Vittangi församling har sedan 2014 ingått i KirunaPastorat och är den yngsta av pastoratets tre församlingar. Det är en landsbygdsförsamling där det bor ca 1900 pers... Visa mer
Vittangi församling har ett rikt gudstjänst- och musikliv, stor barnverksamhet och andra skiftande arbetsfält med goda medarbetare och engagerande ideella medarbetare. I församlingen finns många byar med kapell och regelbundna gudstjänster. Vittangi församling har sedan 2014 ingått i KirunaPastorat och är den yngsta av pastoratets tre församlingar. Det är en landsbygdsförsamling där det bor ca 1900 personer. Församlingen ligger ca 75 km sydost om Kiruna.
Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett arbetslag och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstens innehåll
Arbetet innebär möte med många människor, både i glädje och sorg. Du kommer att vara ”spindeln i nätet” och noggrannhet, effektivitet, servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten. Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.
I arbetsuppgifterna som administratör ingår bl a:
• att boka kyrkliga handlingar
• administrativa rutiner inom verksamhetsområdet
• dokumentutformning
• redovisning av kollekter, Swish-betalningar etc
• faktureringsunderlag
• förberedelser inför möten
• att göra presentationer
• att ta fram information
• att sammanställa statistik
• att vara sekreterare vid möten
I arbetsuppgifterna som husmor ingår bl a:
• att ta hand om församlingsköket och serveringsdelen med matlagning för luncher, minnesstunder samt kyrkkaffe
• att vara med och utveckla vårt breda församlingsarbete där alla samlingar och läger ingår
Vi söker Dig som:
• är en positiv och glad människa
• är duktig på att planera och strukturera
• kan hålla många ”bollar i luften”
• har datavana
• är duktig på husmorssysslorna och har yrkesvana med detta
• delar Svenska kyrkans tro och värderingar
• helst är medlem i Svenska kyrkan
Övrigt
Vi vill att du har körkort B Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde efter överenskommelse
Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar ska vara oss tillhanda senast 2021-05-28 till postadress: Kiruna pastorat, Finngatan 1, 981 31 Kiruna.
Alternativt via e-post till: [email protected]
För mer information
Kyrkoherde, Lena Tjärnberg, 0980-678 02, [email protected]
Fackligt ombud, Vision, Kiruna
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Receptionist/administratör sökes!

Vill du ha ett varierande och socialt arbete? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Då ska du läsa vidare! Just nu söker Cramo en receptionist till en boendemodul i Kiruna. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta heltid mellan 21 juni och 6e augusti. Sök tjänsten redan idag då rekryteringen kommer vara kort! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Cramos räkning en receptionist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. ... Visa mer
Vill du ha ett varierande och socialt arbete? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Då ska du läsa vidare! Just nu söker Cramo en receptionist till en boendemodul i Kiruna. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta heltid mellan 21 juni och 6e augusti. Sök tjänsten redan idag då rekryteringen kommer vara kort!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cramos räkning en receptionist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo under perioden 21 juni till 6e augusti.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cramos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]


Arbetsuppgifter
Som receptionist hos Cramo kommer du vara spindeln i nätet på deras boendemodul som finns ute hos kund i samband med projekt i Nya Kiruna Centrum. Du ansvarar över boendena och administrerar bland annat kring bokning, in/utcheckning, nyckelhantering och mycket mer. Dina arbetsuppgifter kan även inkludera:

- Administration och samordning av städning
- Administration och samordning av tvätt
- Administration och samordning av sophämtning
- Att lämna ut sängkläder/handdukar m.m
- Beställning av lunch/middag

*observera att städfirma används till städrelaterade uppgifter.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 11-19.


Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Du är en serviceinriktad person som trivs med att vara spindeln i nätet på en arbetsplats. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull person som är duktig på att samordna. Då arbetet innehåller administration ser vi även att du har en god datorvana.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift. Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande, men inte ett krav.

START: 21 juni
OMFATTNING: Sommarvikariat
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Visa mindre

Verksamhetskoordinator till samhällsomvandlingen

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergt... Visa mer
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Om tjänsten
LKAB söker nu en verksamhetskoordinator till samhällsomvandlingens stab.
Staben arbetar uppdragsstyrt med mineralrättigheter, projektledning, administrativt stöd som kvalitetssäkrar hela enhetens ledningssystem, arbetssätt och rutiner samt bistår enhetschefen i att leda verksamheten.
Som Verksamhetskoordinator med placering i Kiruna arbetar du tillsammans med kollegor lokalt och den befattning vi tillsätter utgör ett riktat stöd för arbetet med Samhällsomvandlingen i Kiruna.
Huvudsakligen ingår i befattningen att aktivt delta i och administrativt stödja arbetet med fastighetsaffärer samt det lokala arbetet med omlokalisering av sakägare (handel och övrigt näringsliv) i Kirunas nuvarande centrum. Arbetet sker i nära samarbete med uppdragsgivare inom avdelningen för Samhällsomvandling i Kiruna. Vissa egna projektuppdrag kan förekomma i arbetet.
I rollen som koordinator förväntas du ta ett eget ansvar över planering och genomförande av ditt uppdrag. Du genomför arbetet på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt tillsammans med dina kollegor och uppdragsgivare. Då tjänsten innebär behandling av känslig information är sekretess viktigt.
I rollen som koordinator rapporterar du direkt till Stabschefen vid Samhällsomvandlingen.
Dina kvalifikationer
Egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, systematisk, kommunikativ, kreativ och har lätt att samarbeta inom olika arbetsgrupper samt att du har en förmåga att driva arbetet framåt.
Du är prestigelös, tar ansvar, är flexibel och arbetar självständigt.
Vi söker dig som har lägst teoretiskt gymnasium samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort behörighet B, är ett krav för tjänsten.
Meriterande är eftergymnasial utbildning samt kunskaper/erfarenheter av arbete med kommunikation, hållbarhetsarbete, LEAN samt samhällsbyggnad.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.
Övrig information
Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senaste den 21 april 2021.
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Mikael Westerlund 010-1448660 alternativt [email protected]
Fackliga kontaktpersoner:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Ledigt jobb som Serviceplanerare och Site admin i Kiruna

Ansök    Jan 19    Manpower AB    Administrativ assistent
Vår kund är ett stort och välkänt svenskt bolag inom tillverkningsindustrin. I rollen som serviceplanerare och site admin kommer du att tillsammans med kollegor säkerställa att kundens externa servicejobb hanteras administrativt. Det här är ett konsultuppdrag med start 1 februari och som varar i ca sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler i Kiruna. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är 8-17 ... Visa mer
Vår kund är ett stort och välkänt svenskt bolag inom tillverkningsindustrin. I rollen som serviceplanerare och site admin kommer du att tillsammans med kollegor säkerställa att kundens externa servicejobb hanteras administrativt. Det här är ett konsultuppdrag med start 1 februari och som varar i ca sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler i Kiruna. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är 8-17 på vardagar.

Att jobba som Serviceplanerare och Site admin

I rollen som administrativt stöd till vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av hantering av inkomna fakturor, inköp av indirekt material, posthantering, uppläggning av kund - och arbetsorder, uppföljning m.m. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att ha en varierande och spännande vardag där du även kommer vara delaktig i att rutiner och processer efterföljs och utvecklas.

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du har erfarenhet av ordermottagning, komplext administrativt arbete samt systemerfarenhet från något större affärssystem. Att du är en van användare av Office 365 är en självklarhet för uppdraget.

För att passa på uppdraget tror vi att du har en mycket god känsla för service, är van att kommunicera med olika typer av människor på både svenska och engelska samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner. Vidare är du en riktig problemlösare som gärna jobbar självständigt samt värdesätter en strukturerad arbetsplats.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV samt ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Serviceplanerare och site admin till internationellt bolag!

Här är chansen för dig med erfarenhet av administrativt arbete som vill få en fot in på ett internationellt känt bolag i teknikens framkant. Du kommer att få arbeta problemlösande och koordinerande, och vi söker dig som är nyfiken på nästa utmaning och vill förstärka serviceplanerarteamet i Kiruna med din kompetens! Ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet till denna tjänst. OM TJÄNSTEN I denna roll kommer du att jobba i en delad roll som servicep... Visa mer
Här är chansen för dig med erfarenhet av administrativt arbete som vill få en fot in på ett internationellt känt bolag i teknikens framkant. Du kommer att få arbeta problemlösande och koordinerande, och vi söker dig som är nyfiken på nästa utmaning och vill förstärka serviceplanerarteamet i Kiruna med din kompetens! Ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet till denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I denna roll kommer du att jobba i en delad roll som serviceplanerare och site admin på ett internationellt bolag inom industrin. Företaget ligger i framkant inom den tekniska utvecklingen och du kommer att ingå i serviceplaneringsteamet vars ansvar är att säkerställa att externa servicejobb hanteras administrativt.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos vår kund. Uppdraget är under sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som serviceplanerare och site admin vilket omfattar uppgifter inom orderhantering, fakturering och inköp.

Du ansvarar till exempel för:
* Uppläggning av kundorder och arbetsorder.
* Inköp av indirekt material.
* Stängning av arbetsorder.
* Fakturering och uppföljning.
* Posthantering.

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetslivserfarenhet inom liknande roll hos en industriell serviceleverantör eller motsvarande
* Har kunskap inom ordermottagning, inköp och fakturering.
* Har systemerfarenhet, gärna från ett större affärssystem.
* Har jobbat med Microsoft 365.
* Behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: januari
* Omfattning: 6 månader med möjlighet till förlängning.
* Placering: Kiruna.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sommarjobb inom Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Ansök    Feb 11    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

ARBETSUPPGIFTER
Att sommarjobba inom Samfällighetsföreningsregistret innebär att handlägga och besluta om ärenden inom registret.

Sommarjobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter, beroende på vilka behov som uppstår under sommaren.

Perioden för detta sommarjobb sträcker sig under veckorna 22-34.

Placeringsort är Kiruna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasieexamen och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har påbyggnad inom relevant utbildning inom vårt verksamhetsområde t ex juridik, fastighetsrätt. Vidare är det meriterande om du har kännedom om föreningar och samfälligheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du klarar av ett högt tempo i flöden.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Visa mindre

Regionadministratör till Hockeykontoret för Regionförbund Ishockey i Norr

Om oss Svenska Ishockeyförbundet, SIF, kraftsamlar och gör en omorganisation av verksamheten i sina 22 distrikt i Sverige för att ta nästa steg i utvecklingen av svensk ishockey. För att stötta den så viktiga ideella kraften så investerar vi mer resurser till fem hockeykontor runt om i Sverige. I Umeå ska verksamheten i Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Medelpad och Jämtland/Härjedalen samordnas på ett nytt spännande sätt med alla ideella krafter, SI... Visa mer
Om oss
Svenska Ishockeyförbundet, SIF, kraftsamlar och gör en omorganisation av verksamheten i sina 22 distrikt i Sverige för att ta nästa steg i utvecklingen av svensk ishockey. För att stötta den så viktiga ideella kraften så investerar vi mer resurser till fem hockeykontor runt om i Sverige. I Umeå ska verksamheten i Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Medelpad och Jämtland/Härjedalen samordnas på ett nytt spännande sätt med alla ideella krafter, SIF och SHL.

Vill du vara med och skriva ny hockeyhistoria? Här är nu chansen att stötta våra föreningar och distrikt inom ishockeyn i Region Norr.


Dina arbetsuppgifter
Som regionadministratör med placering vid hockeykontoret i Umeå, kommer du att arbeta nära våra föreningar och distrikt, RF/SISU samt Svenska Ishockeyförbundet och dess Hockeykonsulenter. Våra fem distrikt har totalt 11 950 spelare verksamma i drygt 90 föreningar som behöver stöttning, utbildning och utvecklingsstöd. Du kommer att vara administrativt stöd till föreningar, distrikt och regionförbundet. Du administrerar regionens styrelse samt kommittéer såsom tävlings-, utbildnings- och funktionärskommitté m.fl. I tjänsten ingår även att ge stöd till våra föreningar i allehanda frågor. Som ”super-user” i våra IT-baserade verksamhetssystem såsom tex Idrott online, TSM/OVR ingår att ge support och utbildning i nämnda system.

Under perioder är arbetsbelastningen hård och del av arbetet sker på kvällar och helger. Sommartid är vår lugnaste period på året. Tjänsten är förlagd till vårt kontor i Umeå men rörlighet inom regionen kan förekomma, vilket innebär att körkort är ett måste. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 1 maj 2021 eller enligt överenskommelse.


Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, relevant arbetslivserfarenhet och föreningsbakgrund, gärna inom ishockeyn. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och trivs i en koordinerande roll. Du är duktig på att jobba med administrativa system och tror starkt på digitalisering av verksamheter.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och förmågan att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög social kompetens, kan arbeta självständigt, är drivande och har god administrativ förmåga. En viktig pusselbit är att du har erfarenhet av och kunskap om hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar och har insett att kraften i denna typ av verksamheter är förankring och därefter leverans.


Ansökan
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår regions ordförande Michael Persson; [email protected], eller tfn: 070-523 53 28. Ansök med CV samt ett kort personligt brev via www.clockworkpersonal.se, senast den 20 december. Visa mindre

Ledigt jobb som Serviceplanerare och Site admin i Kiruna

Ansök    Jan 4    Manpower AB    Administrativ assistent
Vår kund är ett stort och välkänt svenskt bolag inom tillverkningsindustrin. I rollen som serviceplanerare och site admin kommer du att tillsammans med kollegor säkerställa att kundens externa servicejobb hanteras administrativt. Det här är ett konsultuppdrag med start 1 februari och som varar i ca sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler i Kiruna. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är 8-17 ... Visa mer
Vår kund är ett stort och välkänt svenskt bolag inom tillverkningsindustrin. I rollen som serviceplanerare och site admin kommer du att tillsammans med kollegor säkerställa att kundens externa servicejobb hanteras administrativt. Det här är ett konsultuppdrag med start 1 februari och som varar i ca sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare med lokaler i Kiruna. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är 8-17 på vardagar.

Att jobba som Serviceplanerare och Site admin

I rollen som administrativt stöd till vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av hantering av inkomna fakturor, inköp av indirekt material, posthantering, uppläggning av kund - och arbetsorder, uppföljning m.m. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att ha en varierande och spännande vardag där du även kommer vara delaktig i att rutiner och processer efterföljs och utvecklas.

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av ordermottagning, administrativt arbete och systemerfarenhet från något större affärssystem. Att du är en van användare av Office 365 är en självklarhet för uppdraget.

För att passa på uppdraget tror vi att du har en mycket god känsla för service, är van att kommunicera med olika typer av människor på både svenska och engelska samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner. Vidare är du en riktig problemlösare som gärna jobbar självständigt samt värdesätter en strukturerad arbetsplats.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV samt ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Serviceplanerare och site admin till internationellt bolag!

Här är chansen för dig med erfarenhet av administrativt arbete som vill få en fot in på ett internationellt känt bolag i teknikens framkant. Du kommer att få arbeta problemlösande och koordinerande, och vi söker dig som är nyfiken på nästa utmaning och vill förstärka serviceplanerarteamet i Kiruna med din kompetens! Ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet till denna tjänst. OM TJÄNSTEN I denna roll kommer du att jobba i en delad roll som servicep... Visa mer
Här är chansen för dig med erfarenhet av administrativt arbete som vill få en fot in på ett internationellt känt bolag i teknikens framkant. Du kommer att få arbeta problemlösande och koordinerande, och vi söker dig som är nyfiken på nästa utmaning och vill förstärka serviceplanerarteamet i Kiruna med din kompetens! Ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet till denna tjänst.

OM TJÄNSTEN
I denna roll kommer du att jobba i en delad roll som serviceplanerare och site admin på ett internationellt bolag inom industrin. Företaget ligger i framkant inom den tekniska utvecklingen och du kommer att ingå i serviceplaneringsteamet vars ansvar är att säkerställa att externa servicejobb hanteras administrativt.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos vår kund. Uppdraget är under sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som serviceplanerare och site admin vilket omfattar uppgifter inom orderhantering, fakturering och inköp.

Du ansvarar till exempel för:
* Uppläggning av kundorder och arbetsorder.
* Inköp av indirekt material.
* Stängning av arbetsorder.
* Fakturering och uppföljning.
* Posthantering.

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetslivserfarenhet inom liknande roll och har kunskap inom ordermottagning, inköp och fakturering.
* Har systemerfarenhet, gärna från ett större affärssystem.
* Har jobbat med Microsoft 365.
* Behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Har du arbetat i en liknande roll inom en industriell serviceleverantör ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Problemlösande
* Självgående


Övrig information


* Start: januari
* Omfattning: 6 månader med möjlighet till förlängning.
* Placering: Kiruna.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Vikarierande administratör

Ansök    Nov 17    Sametinget    Administrativ assistent
Sametinget är ett folkvalt samiskt parlament och en statlig myndighet sedan 1993. Sametingets uppgift är att främja och utveckla en levande samisk kultur, medverka i samhällsplanering och bevaka att samiska behov beaktas. Administration/ekonomi/stab ska verka för god kommunikation, kvalitet, effektivitet och rättssäkerhet. Vår verksamhet arbetar för att ge ett bra stöd inom områdena intern kontroll, administration, kommunikation och juridik internt oc... Visa mer
Sametinget är ett folkvalt samiskt parlament och en statlig myndighet sedan 1993.

Sametingets uppgift är att främja och utveckla en levande samisk kultur, medverka i samhällsplanering och bevaka att samiska behov beaktas.

Administration/ekonomi/stab ska verka för god kommunikation, kvalitet, effektivitet och rättssäkerhet. Vår verksamhet arbetar för att ge ett bra stöd inom områdena intern kontroll, administration, kommunikation och juridik internt och externt. Avdelningen är en stöd-, service- och kontrollfunktion för såväl interna som externa brukare. Med vår kunskap och kompetens bidrar vi till att Sametingets verksamhet kommuniceras, bedrivs råttsäkert, är rätt redovisad och effektiv. 

Arbetsuppgifter
Sametinget rekryterar en vikarierande administratör. Tjänsten består av varierande arbetsuppgifter inom avdelningen ekonomi och administration. Som registrator ska du diarieföra handlingar, agera kontrollfunktion och handha andra förekommande uppgifter inom området. Du kommer ha kontakt med interna och externa parter vad gäller ärendehantering. Fakturahantering ingår i tjänsten samt visst arbete med vår webbplats. Andra arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en adekvat utbildning eller motsvarande erfarenheter/kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är nödvändigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Grundkunskaper i ekonomi är önskvärt. Du ska ha erfarenhet av offentligt styrd verksamhet.  Det är meriterade med kunskaper om den samiskt kulturen och samhälle samt av det samiska språket.

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, noggrann, samarbetsvillig och stresstålig person som handlar i enlighet med gällande styrdokument. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du agerar utifrån en helhet och tar hänsyn till ett större perspektiv.
 
Anställningsform
Heltid. Visstidsanställning tom 2021-07-31 eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde: december 2020 eller enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kiruna.
 

Kontaktinformation
Anita Kitok, Avdelningschef språk och utbildning, 980-681 98

Arbetsplats
Adolf Hedinsvägen 58

981 33 Kiruna Visa mindre

Administratör/Transportplanerare

Kiruna Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Till affärsområde Recycling söker vi en ad... Visa mer
Kiruna

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Till affärsområde Recycling söker vi en administratörsledare som kommer att arbeta med transportplanering samt administration inom vår region. Du kommer att vara placerad i Kiruna.

Vi erbjuder dig

·       Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher

·       En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor

·       Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv

·       Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi

Arbetsuppgifter

I vår administrationsgrupp har alla ett eget ansvarsområde, men vi arbetar tillsammans och stöttar varandra. Du kommer fördjupa dig inom ett eller flera administrativa områden, så som transportplanering, kundservice, leda och fördela arbeten samt övrig administration. Du kommer ha möjlighet att arbeta med administrationen både gällande kundkontakt, registrering av kunddata, justeringar i prislistor, analyser, handläggning, utredningar och hantering av ärenden.

Vi jobbar för att bygga ett starkt lag som stöttar och hjälper varandra vid behov, där alla har en viktig roll och känner ansvar för våra arbetsuppgifter. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla teamet med goda idéer och engagemang. Du kommer även ingå i den lokala lednings gruppen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenheter av kvalificerat administrativt arbete gärna mot prislistor och kundavtal och har goda kunskap i Officepaketet - särskilt i Excel - samt gärna andra Windows-baserade gränssnitt. Du är van att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra funktioner och kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet från återvinningsbranschen och naturligtvis är du intresserad av miljöfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-11-30. Ansök genom att klicka på ansök nedan och registrera därefter ditt CV. Vi arbetar med löpande urval så det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig oss via kontaktuppgifterna nedan.

 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Kontaktpersoner

Elias Engström

Försäljningschef

070-9274895

[email protected] Visa mindre

Konsult Projektkoordinator

Vi behöver bli fler #jobbjustnu Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål, genom att vi arbetar strukturerat med engagemang och ser alltid möjligheter till lösningar och eff... Visa mer
Vi behöver bli fler #jobbjustnu
Din Samarbetspartner har varit verksamma i konsultbranschen sedan 2010 och finns idag i både Kiruna och Gällivare. Våra kunder återfinns inom många olika branscher men främst inom industrin, samhällsomvandling och kommunal verksamhet. Vår framgång är vår genuina vilja och ambition att underlätta för våra kunder att nå sina mål, genom att vi arbetar strukturerat med engagemang och ser alltid möjligheter till lösningar och effektivisering. Våra medarbetare är och kommer alltid att vara vår viktigaste resurs. Liksom samhällena vi verkar i, befinner även vi oss i en expansiv utvecklingsfas. Vill du göra oss sällskap på resan?
Nu söker vi fler konsulter till Kiruna som ska arbeta som projektkoordinator hos våra kunder som bedriver bygg- och anläggningsprojekt. Främst söker vi dig som är utbildad och har erfarenhet av arbete i projektform inom bygg- och anläggningsarbete. Du kommer att arbeta som konsult hos olika kunder.
Som person är du driven, lyhörd och självgående och för att trivas hos oss bör du även vara flexibel till din natur, då konsultrollen stundom är väldigt varierande och nya uppgifter kan tillkomma. I rollen som konsult ingår även arbete med sälj så det är därför bra om du känner dig bekväm med det, samt har vana av att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Meriterande är om du har utbildning och eller erfarenhet av entreprenadjuridik
Vi erbjuder dig bra introduktion, ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö där Du och din trivsel är av största vikt för oss! Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter, samt massage för våra anställda.
Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV så snart som möjligt till [email protected]
För mer information om tjänsten eller vårat företag, gå in på www.dinsamarbetspartner.se skicka ett mail till ovanstående e-postadress eller ring VD, Agneta Magnusson, på tel: 072-2456714. Visa mindre

Kort uppdrag i Kiruna till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kiruna. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare upp... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kiruna.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november mellan kl. 06.00 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november mellan kl 06.00 - 10:00
* Var? Kiruna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Koordinator till LKAB Fastigheter

LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Gällivare/ Malmberget och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter förvaltar ca 3 000 bostäder. LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamh... Visa mer
LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Gällivare/ Malmberget och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter förvaltar ca 3 000 bostäder.
LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.
Vi söker nu en serviceinriktad koordinator kundservice till vårt team på LKAB Fastigheter i Kiruna.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara kundmottagning via telefon och besök samt att handlägga felanmälningar i vårt fastighetssystem.
Tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och alltid sätta kunden i centrum.
Dina kvalifikationer
För att lyckas och trivas i rollen är du som person serviceinriktad, trivs med att koordinera och hantera olika typer av situationer som kan uppstå, gillar att arbeta strukturerat och att ha ordning och reda.
Du som söker ska ha en godkänd gymnasieutbildning, med en inriktning som av arbetsgivaren bedöms som lämpligt. Erfarenhet av kundmottagning samt att du har arbetat i större team är meriterande.
Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller fastighetsförvaltning är även det meriterande.
Du ska ha mycket god datorvana och kunna hantera Officeprogram. B körkort är ett krav samt att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Övrig information
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 20 september 2020.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Fredrik Bergström 0980-531 06.
Fackliga kontaktpersoner:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag Visa mindre

Kort uppdrag i Kiruna till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kiruna. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare upp... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kiruna.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november mellan kl. 06.00 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november mellan kl 06.00 - 10:00
* Var? Kiruna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Project Coordinator

Project Coordinator We are currently looking for an experienced Project Coordinator who will work with contracts, purchasing support and other administrative tasks.   YOUR WORKING DUTIES In the role of Project Coordinator, you will have varying tasks where you are allowed to plan and manage your work freely. You will manage contracts with subcontractors, prepare contract proposals and be responsible for parts of purchases. You will work with logistics... Visa mer
Project Coordinator


We are currently looking for an experienced Project Coordinator who will work with contracts, purchasing support and other administrative tasks.

 

YOUR WORKING DUTIES

In the role of Project Coordinator, you will have varying tasks where you are allowed to plan and manage your work freely. You will manage contracts with subcontractors, prepare contract proposals and be responsible for parts of purchases. You will work with logistics management, import/export control of satellites and rockets and together with the SSC logistics function you will work to ensure that we have routines and processes that ensure that our goods move from point a to b within specified time frames.

 

WHO YOU ARE

We are looking for you who at least have a social science upper secondary education and probably read some course in law, contract law and / or finance or equivalent knowledge and experience. You thrive in roles where you have to take great responsibility and drive your work forward yourself. You like to be involved and come up with your ideas and thoughts to drive development.


Your workplace will be Esrange / Kiruna.


NEXT STEP

Are you interested in this challenging role and working within a global company in an international context? Apply today as we apply ongoing recruitment.

 

 

 

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Assistent till information/gemensam kassa på Kiruna sjukhus

Välkommen till informationen/gemensam kassa på Kiruna sjukhus. Här får du jobba med varierande arbetsuppgifter och ofta vara den första kontakten för patient/besökare som söker sig till vården. Du kommer att få jobba med engagerade, kompetenta och duktiga kollegor som från första dagen hjälper dig att komma in i arbetet på bästa sätt utifrån framtagen introduktionsplan. Vi söker Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning med goda kunskaper i det sve... Visa mer
Välkommen till informationen/gemensam kassa på Kiruna sjukhus.
Här får du jobba med varierande arbetsuppgifter och ofta vara den första kontakten för patient/besökare som söker sig till vården.
Du kommer att få jobba med engagerade, kompetenta och duktiga kollegor som från första dagen hjälper dig att komma in i arbetet på bästa sätt utifrån framtagen introduktionsplan.

Vi söker
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning med goda kunskaper i det svenska språket. Du kan uttrycka dig bra i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda datorkunskaper, om du tidigare arbetat inom serviceyrken eller om du har kunskaper i andra språk.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är lojal, serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Det är meriterande om du som person är mogen, kommunikativ och kvalitetsmedveten.

Det här får du arbeta med
Som assistent är du den första kontakt sjukhusets besökare får. Därför söker vi dig som har god känsla för service och som har ett bra bemötande. Arbetsuppgifter är kundkontakter i kassa/ information, boka in och hjälpa besökare och anhöriga, läsa av förråd, med mera.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Möjlighet till arbete inom övriga yrkesområden hos FM Service i Kiruna
- Tillgång till erfaren och engagerad handledare

Information om tjänsten
Vi erbjuder ett vikariat på heltid under perioden 200817-210131, med möjlighet till förlängning. Dagtid, måndag till fredag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommande uppdrag inom administration, kundtjänst, HR, Kiruna

Ansök    Jun 24    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Randstad söker nu konsulter för kommande uppdrag. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom olika typer av administrativt arbete, kundtjänst, HR eller ekonomi. Är du serviceinriktad, noggrann, strukturerad och driven?  Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan! Ansvarsområden Vi är intresserad av att lära känna dig för att kunna matcha dig mot nya uppdrag på bästa sätt! För att passa in på våra kommande uppdrag ser vi gärna att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad söker nu konsulter för kommande uppdrag. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom olika typer av administrativt arbete, kundtjänst, HR eller ekonomi. Är du serviceinriktad, noggrann, strukturerad och driven? 

Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan!

Ansvarsområden
Vi är intresserad av att lära känna dig för att kunna matcha dig mot nya uppdrag på bästa sätt! För att passa in på våra kommande uppdrag ser vi gärna att du är självgående och har lätt för att sätta dig in i olika typer av arbetsuppgifter. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar dina kompetenser och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är driven och van att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare tror vi att du är flexibel och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss på Randstad!

Arbetstider
ort: Kiruna

omfattning: Heltid, deltid, extrajobb

Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning.
Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete
Har god datorvana och behärskar Office-paketet
Förmåga att lära dig nya uppgifter snabbt och har ett intresse för service. 
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För tjänster inom ekonomi är det meriterande om du tidigare arbetat med löpande redovisning, budget, bokföring, bokslutsarbete, kund- och leverantörsreskontra eller ekonomisk rådgivning.
 För tjänster inom HR-området är det meriterande  om du har erfarenhet av personalfrågor såsom rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor.


Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Detta är en intresseanmälan för kommande uppdrag och vi kommer kontakta dig om du blir aktuell för intervju.

För mer information : Ida Fågelqvist, konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Nu söker vi högskolestudenter för extrajobb som tentamensvakter

Ansök    Jan 29    Lernia    Administrativ assistent
Är du student? Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar... Visa mer
Är du student?
Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar så att regler följs under hela provtiden.

Formell kompetens
Du studerar
B-körkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi ser att du är social, lugn, ansvarstagande och tillmötesgående.

Anställningsform/omfattning
Extraarbete student

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratörer till rättsavdelningen i Kiruna

Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. ARBETSUPPGIFTER Informationsförvaltningsenheten ansvarar för all storskalig skanningsproduktion inom polisen. Som administratör har du till uppgift att i lag och enskilt bidra i den dagliga skanningsproduktionen genom att... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Informationsförvaltningsenheten ansvarar för all storskalig skanningsproduktion inom polisen. Som administratör har du till uppgift att i lag och enskilt bidra i den dagliga skanningsproduktionen genom att arbeta med posthantering, den faktiska inskanningen samt det efterföljande administrativa arbetet. I arbetet ingår även andra uppgifter så som felsökning, arbete i våra arkiv.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• 3-årig gymnasieexamen
• minst 1 års erfarenhet i rollen som administratör eller annan arbetsuppgift som kan bedömas likvärdig
• mycket god datorvana


Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har erfarenhet av:
• erfarenhet av skanningsproduktion
• erfarenhet av att arbeta inom polisen eller rättsväsendet i övrigt som bedöms som relevant för funktionen
• erfarenhet av Polisens IT-system


Som administratör på Informationsförvaltningsenheten är det viktigt att du som person är strukturerad och noggrann. Arbetet innebär att du behöver vara spindeln i nätet, det är därför bra om har god förmåga att hantera stress och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du ska också ha en bra servicekänsla och hålla en hög servicenivå.


Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

ÖVRIGT
Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader, samt ett sommarvikariat
Arbetsort: Kiruna
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Administratör, registerförvaltning, Rättsavdelningen, Informationsförvaltningsenheten


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 15 april 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr C37096/2020 per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd HR-konsult.


Varmt välkommen med din ansökan!


Polismyndigheten
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.


Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

Bemanningsplanerare till bemanning och rekrytering

Ansök    Feb 6    Kiruna kommun    Administrativ assistent
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Vilka är vi
Bemanning och rekryteringsenheten består av 9 personer och är en del av personalkontoret som består drygt 20 personer. Vi är en stödfunktion som stöttar våra förvaltningar i arbetet kring att rekrytera tillfällig personal och som ett stöd för chefer och medarbetare kring arbetet med planering av bemanning och schema.

Arbetsuppgifter:
Hålla i anställningsintervjuer i grupp och enskilt, bemanningsplanering, vikarieanskaffning, introduktioner av nyanställda vikarier. Samt övriga administrativa uppgifter. Hålla i utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en administrativ utbildning. Utbildning i kommunikation är meriterande. Mycket goda kunskaper om våra IT-baserade stödsystem såsom Personec, TimeCare och TimePool. Du har även goda kunskaper i Microsoft Office program. Erfarenhet av att arbeta som rekryterare är meriterande.
Bemanning och rekryteringsenheten är ständigt i behov av att utveckla enheten. Vi söker dig som är trygg i dig själv i att kunna ta stor eget ansvar, har förmågan att se och kunna utveckla arbetet, har lätt att kommunicera med andra då arbetet innebär möten med många, du har stort tålamod, är stresstålig och är flexibel, samt har mycket god förmåga att samordna. Du är van vid att ha många bollar i luften.

Övrig information
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid. Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Tillträde snarast

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer.

Välkommen med Din ansökan åtföljd av CV, personligt brev och övriga handlingar du vill åberopa.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster Visa mindre

Project Coordinator

Ansök    Dec 4    SSC    Administrativ assistent
Project Coordinator We are currently looking for an experienced Project Coordinator who will work with contracts, purchasing support and other administrative tasks.   YOUR WORKING DUTIES In the role of Project Coordinator, you will have varying tasks where you are allowed to plan and manage your work freely. You will manage contracts with subcontractors, prepare contract proposals and be responsible for parts of purchases. You will work with logistics... Visa mer
Project Coordinator


We are currently looking for an experienced Project Coordinator who will work with contracts, purchasing support and other administrative tasks.

 

YOUR WORKING DUTIES

In the role of Project Coordinator, you will have varying tasks where you are allowed to plan and manage your work freely. You will manage contracts with subcontractors, prepare contract proposals and be responsible for parts of purchases. You will work with logistics management, import/export control of satellites and rockets and together with the SSC logistics function you will work to ensure that we have routines and processes that ensure that our goods move from point a to b within specified time frames.

 

WHO YOU ARE

We are looking for you who at least have a social science upper secondary education and probably read some course in law, contract law and / or finance or equivalent knowledge and experience. You thrive in roles where you have to take great responsibility and drive your work forward yourself. You like to be involved and come up with your ideas and thoughts to drive development.


Your workplace will be Esrange / Kiruna.


NEXT STEP

Are you interested in this challenging role and working within a global company in an international context? Apply today as we apply ongoing recruitment.

 

 

 

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Administratör till Måltidsverksamheten

Ansök    Sep 26    Kiruna kommun    Administrativ assistent
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Måltidsverksamheten är en egen enhet inom Kultur- och utbildningsförvaltningen. Till måltidsverksamheten hör skolmåltider, förskolekök och Jägarköket. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår främst att vara ett administrativt... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Måltidsverksamheten är en egen enhet inom Kultur- och utbildningsförvaltningen. Till måltidsverksamheten hör skolmåltider, förskolekök och Jägarköket.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår främst att vara ett administrativt stöd till verksamhetscheferna, men även för verksamheten i övrigt. I huvudsak ingår att arbeta med personal-, ekonomi- och allmän kontorsadministration, inkl. telefonservice.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av administrativt arbete. Som person ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. God datorvana krävs. Har du erfarenhet av arbetsrättsliga avtal och kommunal måltidsverksamhet är det meriterande. Du behöver vara social problemlösare som arbetar med att supporta verksamhetens alla kunder och medarbetare. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde: 2020-01-02 eller enligt överenskommelse

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Som anställd i Kiruna kommun får du också ta del av många bra personalförmåner, t.ex. fri friskvård på stadens olika träningsanläggningar.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och meritförteckning.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till Folktandvården Kiruna

Arbetsplats: Folktandvården Kiruna Referensnummer: 198256 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar". Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamh... Visa mer
Arbetsplats: Folktandvården Kiruna
Referensnummer: 198256


Om arbetsplatsen
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar".
Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna.
Kiruna verksamhetsområde består av 4 kliniker, en i Kiruna, Vittangi, Gällivare, Pajala och ett annex i Karesuando. Totalt arbetar för närvarande drygt 40 medarbetare inom verksamhetsområdet varav i Kiruna 7 tandläkare, 6 tandhygienister, 8 tandsköterskor, 2 administratörer samt verksamhetschef och 3 enhetschefer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en administratör som ska arbeta med de administrativa arbetsuppgifterna som avlastar tandvårdspersonalen till det kliniska arbetet. Som administratör kommer du att arbeta med receptionsarbete som innefattar telefon, genomgång av listor, inringning av patienter, scheman med mera. Arbetet är i hög grad självständigt, vilket ställer krav på ansvarstagande, god samarbetsförmåga och en vilja att medverka till klinikens utveckling.

Din bakgrund
Vi söker en strukturerad och drivande person som självständigt kan planera, genomföra och följa upp arbetet på kort och lång sikt. Erfarenhet av arbete i IT miljö är ett krav, då allt administrativt arbete är digitaliserat.
Du skall tycka om och vara duktig i service och bemötande, både på telefon och i direktkontakt med patienter och samarbetspartners. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?
Enhetschef, Ann-Louise Räty, 0980-736 20, [email protected]

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Vision, Siv Elenius, 070-260 62 47
Sista ansökningsdag är den: 2019-08-30 Visa mindre

Handläggare till Kultur - och utbildningsförvaltningen

Ansök    Jul 3    Kiruna kommun    Administrativ assistent
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Arbetsuppgifter: Som handläggare på kultur- och utbildningsförvaltningens kansli biträder du förvaltningschefer och kvalitetsutvecklare vid upprättande av kvalificerade uppföljnings-, utrednings-, redovisnings- och beslutsunderla... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Arbetsuppgifter: Som handläggare på kultur- och utbildningsförvaltningens kansli biträder du förvaltningschefer och kvalitetsutvecklare vid upprättande av kvalificerade uppföljnings-, utrednings-, redovisnings- och beslutsunderlag. Du handlägger, administrerar och stödjer facknämnd, förvaltningschefer samt controller vid ärenden och processer samt utför i övrigt förekommande arbetsuppgifter vid kansliet.

Kvalifikationer: Vi söker dig med akademisk utbildning på högskole-/universitetsnivå inom relevant område, gärna med kunskap om förvaltningens verksamhetsområden. Erfarenhet av juridik, utvecklings- eller myndighetsarbete är meriterande. Vi ser att du är ansvarstagande, flexibel och samarbetsorienterad och kan arbeta strukturerat och organiserat mot fastställd tidplan/?deadline?. Du har ett gott bemötande och kommunicerar väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden. Som anställd i Kiruna kommun får du också ta del av många bra personalförmåner, t.ex. fri friskvård på stadens olika träningsanläggningar.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör till Elevhälsan

Ansök    Jul 1    Kiruna kommun    Administrativ assistent
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Elevhälsan är en egen enhet inom Kultur- och utbildningsförvaltningen. I enheten finns psykologisk-, specialpedagogisk-, kurativ-, logopedisk- och medicinsk kompetens samlad. Vårt arbete har en hälsofrämjande, förebyggande inrikt... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Elevhälsan är en egen enhet inom Kultur- och utbildningsförvaltningen. I enheten finns psykologisk-, specialpedagogisk-, kurativ-, logopedisk- och medicinsk kompetens samlad. Vårt arbete har en hälsofrämjande, förebyggande inriktning och sker i nära samverkan med förskolechefer/rektorer och arbetslag i förskola och skola. I Elevhälsans uppdrag ingår förskola, grundskola och gymnasiet.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår främst att vara ett administrativt stöd till verksamhetschefen, men även för verksamheten i övrigt. I huvudsak ingår att arbeta med personal-, ekonomi- och allmän kontorsadministration inklusive telefonservice, journalskrivning, PMO-administratör (journalföringssystem), Svevac-administratör (nationellt vaccinationsregister).

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av administrativt arbete. Medicinsk sekreterarutbildning och erfarenhet av detta är meriterande.
Som person ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. God datorvana krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, 75 % vid elevhälsan. Tillträde: 2019-10-14 eller enligt överenskommelse

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Som anställd i Kiruna kommun får du också ta del av många bra personalförmåner, t.ex. fri friskvård på stadens olika träningsanläggningar.

För att få arbeta inom verksamheten måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och meritförteckning.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Handläggare

Ansök    Jun 26    Kiruna kommun    Administrativ assistent
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Vill du vara med och samordna våra skolors arbete med statsbidrag och extra ordinära insatser? Kultur- och utbildningsförvaltningen i Kiruna kommun söker nu en handläggare. Arbetsuppgifter: Som handläggare kommer du att arbeta ... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Vill du vara med och samordna våra skolors arbete med statsbidrag och extra ordinära insatser? Kultur- och utbildningsförvaltningen i Kiruna kommun söker nu en handläggare.

Arbetsuppgifter:
Som handläggare kommer du att arbeta med att handlägga och samordna förvaltningens ansökningar av statsbidrag och arbete med extra ordinära insatser. Arbetsuppgifterna består delvis av att sammanställa underlag inför beslut och följa upp insatserna och dess effekter. I arbetet ingår även att ansöka, följa upp och återrapportera aktiviteter som härrör statsbidragen. Du kommer även att arbeta med övriga handläggnings- och utredningsarbeten som förekommer inom förvaltningen.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning. Det är meriterande om du tidigare har haft uppdrag i ledande funktioner. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har förmåga att planera och genomföra ditt arbete självständigt och i samverkan med andra. Som person är du flexibel och kan anpassa dig till nya omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden. Som anställd i Kiruna kommun får du också ta del av många bra personalförmåner, t.ex. fri friskvård på stadens olika träningsanläggningar.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Smile Kiruna söker medarbetare till Team Service

Placeringsort Föreningsgatan 2, Kiruna.   Anställningsform Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 90-100%. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Ditt uppdrag Vi söker nu en receptionist/medarbetare till team service till vår fina klinik i Kiruna. På kliniken arbetar idag sammanlagt 16 kollegor. Smile erbjuder allmäntandvård. I team service... Visa mer
Placeringsort

Föreningsgatan 2, Kiruna.
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 90-100%. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en receptionist/medarbetare till team service till vår fina klinik i Kiruna.


På kliniken arbetar idag sammanlagt 16 kollegor. Smile erbjuder allmäntandvård. I team service arbetar du för att dagligen ge våra kunder ett trevligt bemötande och den bästa servicen på telefon och på plats. Utöver detta underlättar du för våra tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare i deras dagliga arbete tex genom att kalla patienter, ta betalt och hantera administrativa arbetsuppgifter.

Vi på Smile Kiruna är ett härligt gäng kollegor som månar mycket om varandra. Missa inte att bli en del av vårt duktiga team!

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker en medarbetare som gärna några års erfarenhet inom yrket samt erfarenhet från en administrativ roll. Du är van receptionist och är självgående i din yrkesroll. Du talar och skriver svenska obehindrat.  

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du har en vilja att lära dig nya saker och utvecklas med arbetslaget. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina kunder/patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 6 juni 2019. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef, Kristina Gridlund på [email protected] eller HR Emma Hansson, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Administratör till Folktandvården Kiruna

Arbetsplats: Folktandvården Kiruna Referensnummer: 198256 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar". Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamh... Visa mer
Arbetsplats: Folktandvården Kiruna
Referensnummer: 198256


Om arbetsplatsen
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar".
Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna.
Kiruna verksamhetsområde består av 4 kliniker, en i Kiruna, Vittangi, Gällivare, Pajala och ett annex i Karesuando. Totalt arbetar för närvarande drygt 40 medarbetare inom verksamhetsområdet varav i Kiruna 7 tandläkare, 6 tandhygienister, 8 tandsköterskor, 2 administratörer samt verksamhetschef och 3 enhetschefer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en administratör som ska arbeta med de administrativa arbetsuppgifterna som avlastar tandvårdspersonalen till det kliniska arbetet. Som administratör kommer du att arbeta med receptionsarbete som innefattar telefon, genomgång av listor, inringning av patienter, scheman med mera. Arbetet är i hög grad självständigt, vilket ställer krav på ansvarstagande, god samarbetsförmåga och en vilja att medverka till klinikens utveckling.

Din bakgrund
Vi söker en strukturerad och drivande person som självständigt kan planera, genomföra och följa upp arbetet på kort och lång sikt. Erfarenhet av arbete i IT miljö är ett krav, då allt administrativt arbete är digitaliserat.
Du skall tycka om och vara duktig i service och bemötande, både på telefon och i direktkontakt med patienter och samarbetspartners. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?
Verksamhetschef, Margareta Bergman, 070-694 45 06, [email protected]
Enhetschef, Ann-Louise Räty, 0980-736 20, [email protected]

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Vision, Siv Elenius, 070-260 62 47
Sista ansökningsdag är den: 2019-08-30 Visa mindre