Lediga jobb som Tandsköterska i Kiruna

Se lediga jobb som Tandsköterska i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska - Kiruna Folktandvård

Ansök    Apr 7    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Vi är ett glatt gäng på 18 engagerade kollegor .Vi söker just nu tandsköterskor. Vårt mål är en frisk mun i alla åldrar. Vad sägs, vill du vara med på vår resa  att nå vårt mål. Vi söker Vi söker dig som är allt från nyutexaminerad tandsköterska till dig med flera års erfarenhet i yrket. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskapar i andra språk och kunskaper i datasystemet VAS.  Vi ser gärna att du kan arbeta med delegera... Visa mer
Vi är ett glatt gäng på 18 engagerade kollegor .Vi söker just nu tandsköterskor. Vårt mål är en frisk mun i alla åldrar. Vad sägs, vill du vara med på vår resa  att nå vårt mål.

Vi söker
Vi söker dig som är allt från nyutexaminerad tandsköterska till dig med flera års erfarenhet i yrket. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskapar i andra språk och kunskaper i datasystemet VAS. 
Vi ser gärna att du kan arbeta med delegerade uppgifter men även kan arbeta självständigt. Du förmår att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du har en helhetssyn i din yrkesutövning och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Det här får du arbeta med
Du får arbeta omväxlande, där arbetsuppgifterna kommer variera från dag till dag. I arbetsuppgifterna ingår assistans, sterilarbete, receptionsarbete och möjlighet till att ha egna patienter

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Tjänsten är tillvidare där arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. Viss jour förekommer med tandläkare, fredag, lördag. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till Kiruna folktandvård

Ansök    Okt 28    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
På vår arbetsplats folktandvården Kiruna finns engagerade kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tillsammans för att ge patienten en bra tandvård, välkommen med din ansökan! Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med korrekt svenska i tal och skrift, vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska. Meriterande att kunna arbeta i team och flöden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och ... Visa mer
På vår arbetsplats folktandvården Kiruna finns engagerade kollegor som stöttar varandra. Vi arbetar tillsammans för att ge patienten en bra tandvård, välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med korrekt svenska i tal och skrift, vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska. Meriterande att kunna arbeta i team och flöden.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som person är du självgående och tar ansvar för ditt arbete, du strukturerar och arbetar självständigt. Du ser även nyttan av att samarbeta med andra, är serviceinriktad, kreativ och kommuniserar på ett tydligt sätt. 

Det här får du arbeta med
Du arbetar delegerat tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Du är med på flödespass och teampass, sitter i reception och sterilen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder två tillsvidaretjänster på heltid, arbetstiden är måndag till fredag, eventuell jourtid med tandläkare kan förekomma. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Kiruna

Ansök    Sep 17    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Föreningsgatan 2 Vi behöver bli fler tandsköterskor på vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med fina och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Vi arbetar på ett delegerat arbetssätt och tandsköterskan har en viktig roll i vår verksamhet. ... Visa mer
Föreningsgatan 2

Vi behöver bli fler tandsköterskor på vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med fina och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign.

Vi arbetar på ett delegerat arbetssätt och tandsköterskan har en viktig roll i vår verksamhet. I våra team lär vi oss ständigt av varandra.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska eller håller på att utbilda dig till tandsköterska. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 24 oktober 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida karriar.smile.se. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården i Kiruna

Ansök    Jun 16    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus. Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård. Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är i... Visa mer
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård.
Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är intitiativtagande och flexibel.

Det här får du arbeta med
Vi jobbar i team av tandsköterska, tandhygienist och tandläkare, alltid med patienten i fokus. Arbetsuppgifterna som tandsköterska innefattar teamarbete, eget patientarbete såväl som assistans.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag. Jour förekommer på lördagar.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården i Kiruna

Ansök    Dec 11    Region Norrbotten    Tandsköterska
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus. Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård. Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är i... Visa mer
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård.
Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är intitiativtagande och flexibel.

Det här får du arbeta med
Vi jobbar i team av tandsköterska, tandhygienist och tandläkare, alltid med patienten i fokus. Arbetsuppgifterna som tandsköterska innefattar teamarbete, eget patientarbete såväl som assistans.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag. Jour förekommer på lördagar.Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården i Kiruna

Ansök    Jun 1    REGION NORRBOTTEN    Tandsköterska
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus. Vi söker Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård. Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är i... Visa mer
Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med något års erfarenhet inom yrket, men även som nyutexaminerad tandsköterska är du välkommen att söka tjästen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av teamtandvård.
Som person är du självständig, kommunikativ och har en bra problemlösande förmåga. Det är meriterande om du är intitiativtagande och flexibel.

Det här får du arbeta med
Vi jobbar i team av tandsköterska, tandhygienist och tandläkare, alltid med patienten i fokus. Arbetsuppgifterna som tandsköterska innefattar teamarbete, eget patientarbete såväl som assistans.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag. Jour förekommer på lördagar.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska Vittangi

Ansök    Mar 12    Region Norrbotten    Tandsköterska
Arbetsplats: Folktandvården Vittangi Referensnummer: 197963 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar".   VO Norrs verksamhetsområde omfattar kliniker i Kiruna, Vittangi... Visa mer
Arbetsplats: Folktandvården Vittangi
Referensnummer: 197963


Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar".
 
VO Norrs verksamhetsområde omfattar kliniker i Kiruna, Vittangi med filialklinik i Karesuando, samt kliniker i Gällivare, Jokkmokk och Pajala. Vittangi har totalt två tandläkare, två tandhygienister samt tre tandsköterskor idag.
 
Vittangi är en tätort, 70 km från Kiruna, kallas ibland för 5-minuters samhälle då all kommunal service är på mycket nära håll. Här finns fina jaktmarker, fiskevatten och kanotleder.

Arbetsuppgifter

Att jobba som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt patientarbete vilket kräver stor flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar teamarbete, eget patientarbete så väl som assistans och arbete både i steril och i reception.
 
Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på sidan Trainee i Folktandvården Norrbotten.
 
Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att tandsköterskan ingår i ett team med tandläkare och tandhygienist. Tandsköterskans arbetsuppgifter blir mer varierade och vi får en ökad patientgenomströmning för hela teamet.

Din bakgrund

Vi söker utbildad tandsköterska som är engagerad och intresserad med en positiv attityd. Du vill arbeta kvalitetsinriktat och fokuserar mycket på omhändertagande och service. Du ska precis som oss ha en vilja att arbeta målinriktat för klinikens och patienternas bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd. Meriterande är goda kunskaper i finska, samiska eller meänkieli.

Anställningsfakta

Anställningen är på heltid, fast/tillsvidare, med tillträde snarast efter överenskommelse.
 
Du anställs i verksamhetsområdet Folktandvården Norr, med placering vid Vittangi kliniken, där arbete ibland även kan omfatta filialkliniken i Karesuando.


Vill du veta mer?
För mer information om jobbet kontakta Monica Sevä, enhetschef, tel. 0980-73325, epost: [email protected]

Fackliga företrädare
Elisabet Jonsson-Thörn, tel. 0980-73602, epost: [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-04-14 Visa mindre

Tandsköterskor till Folktandvården , Kiruna

Ansök    Apr 23    Region Norrbotten    Tandsköterska
Arbetsplats: Folktandvården kiruna Referensnummer: 198097 Om arbetsplatsen Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta arbetsgivarna. I Kiruna får du uppleva allt från Norrsken till Midnattssol, den uråldriga samiska kulturen och en pågående stadsomvandling.   Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa spe... Visa mer
Arbetsplats: Folktandvården kiruna
Referensnummer: 198097


Om arbetsplatsen

Kiruna är landets största kommun till ytan. Gruvnäringen, rymdverksamheten och turismen är de främsta
arbetsgivarna. I Kiruna får du uppleva allt från Norrsken till Midnattssol, den uråldriga samiska kulturen och en pågående stadsomvandling.
 
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för visionen "En frisk mun i alla åldrar". Folktandvården Norr bedriver verksamhet i kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala.
 
Vid folktandvården i Kiruna finns 19 behandlingsrum samt OPG och lustgasutrustning. . Vi har datajournal, digitalröntgen och ett tandtekniskt lab. Narkostandvård utförs på Gällivare sjukhus.

Arbetsuppgifter

Att jobba som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt patientarbete med stor vikt på
flexibilitet. Arbetsuppgifterna innefattar teamarbete, eget patientarbete såväl som assistans och arbete både i steril och reception.
 
Vi arbetar med teamtandvård vilket innebär att tandsköterskan ingår i ett team med tandläkare och tandhygienist. Tandsköterskans arbetsuppgifter blir mer varierande och vi får en ökad patientgenomströmning för hela teamet..
 
Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med
kollegor. Läs gärna mer på sidan Trainee i Folktandvården Norrbotten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har en positiv attityd, samt är engagerad och intresserad. Du vill arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service.


Anställningsfakta
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Ann-Louise Räty, enhetschef, 0980-73620 eller 070-54 58 623
[email protected]

Fackliga företrädare

Siv Pitikäinen, Vision, 070- 2606247

 
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-30 Visa mindre