Lediga jobb som Hantverksyrken i Kiruna

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Konditor till Saluhallen by SPiS

Ansök    Jun 14    Spis i Kiruna AB    Bagare/Konditor
Saluhallen by SPiS öppnar hösten 2022. Saluhallen by SPiS blir ett all day koncept i stilen fast casual som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Det kommer serveras frukost, lunch och middag samt i butiken erbjudas delikatesser, färdig mat och annat ätbart. Det kommer även bjudas på liveuppträdanden och event. I samma lokal bygger vi även vårt nya bageri/konditori. Vi söker dig som vill vara och utveckla vårt bageri/konditori tillsammans med övri... Visa mer
Saluhallen by SPiS öppnar hösten 2022.
Saluhallen by SPiS blir ett all day koncept i stilen fast casual som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Det kommer serveras frukost, lunch och middag samt i butiken erbjudas delikatesser, färdig mat och annat ätbart. Det kommer även bjudas på liveuppträdanden och event. I samma lokal bygger vi även vårt nya bageri/konditori.
Vi söker dig som vill vara och utveckla vårt bageri/konditori tillsammans med övriga medarbetare. Vi är öppna för att anpassa tjänsten efter intresse och erfarenhet men för stunden ser vi gärna sökande med extra stort intresse för konditorbiten som tex bakelser, praliner osv. Det ges stort utrymme att vara med och styra utbudet.
På saluhallen varierar menyn och utbudet under dagen och anpassas efter säsong. I samma lokal erbjuds fika och bröd från vårt bageri, pizza från stenugnen, pasta, kött, fisk, smörgåsar, sallader och annat ätbart, vi erbjuder även möjligheten att köpa med sig både råvaror och utrustning från vår butik.
Vi planerar att öppna under hösten 2022 och erbjuder en anställning från aug/sep. tjänsterna är i utgångsläge heltid men kan anpassas efter önskemål Visa mindre

Test Bench Mechanic

Ansök    Maj 12    Isar Aerospace Sweden AB    Finmekaniker
WHO WE ARE We are Isar Aerospace and we are at the forefront of New Space building a modern space business to enable faster, better, and cheaper access to space. Our mission is to help democratize space and use it for good in order to improve life on Earth now and for the future generations. We are a fast-growing company aiming to provide sustainable and environmentally friendly launch solutions for small and medium-sized satellites and constellations into... Visa mer
WHO WE ARE
We are Isar Aerospace and we are at the forefront of New Space building a modern space business to enable faster, better, and cheaper access to space.
Our mission is to help democratize space and use it for good in order to improve life on Earth now and for the future generations.
We are a fast-growing company aiming to provide sustainable and environmentally friendly launch solutions for small and medium-sized satellites and constellations into Low Earth Orbit. The company is privately funded by world-leading technology investors with strong commitment and support and our team is made of driven and talented people with a real passion for space innovation.
We're making rockets in a way that hasn't been done before disrupting a traditional industry. If you are up for the challenge, want to work on cutting-edge projects and be part of a team changing the world for better, come, join us and launch your career!
WHY JOIN US
Be at the center of an agile and dynamic team of highly motivated space enthusiasts
You will be part of an incredible start-up journey
Huge learning potential and the opportunity to build things from the ground up (literally)
You’ll enjoy a high level of freedom and autonomy
Flat hierarchy and open communication

THE MISSION
The primary purpose of the role is to support our Test and Propulsion engineers in conducting their test campaigns on our liquid rocket engine, prototypes, and subsystems.
More specifically, you will:
Take on responsibility of maintaining a clear structure in our workshop and storage facilities
Keep the workshop up to date with tooling and keep our machines functional through different service checks
Build, repair and upgrade our rocket engine test facility
Support our rocket engine test campaigns by preparing test articles and test bench in collaboration with Test and Propulsion engineers
Take over the maintenance of high pressure (up to 300 bar) and cryogenic (down to -196°C) piping systems

Requirements
WHO YOU ARE AND WHAT YOU HAVE
Musts:
Successfully completed apprenticeship or training or work experience as technician in metal or similar
Passionate about new space, curious and eager to learn
Driven to deliver and constantly push the boundaries
Take ownership and accountability for your own actions and mistakes
Humble and willing to go out of your way to help others
Can-do attitude and outstanding communication skills
Fluent English. German is highly preferred

Nice-to-haves
Experience in use of Swagelok fittings / Flange connections
Experience in welding, preferably TIG or similar
Experience in pipe fitting through trade school or previous work
License aircraft mechanical background
Experience in reading drawings and consequently work planning based on our drawings Visa mindre

CERTEGO söker en Kompisjobbare i Kiruna

Ansök    Maj 10    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Visst behöver vi en Låstekniker. Men framförallt vill vi ha en till arbetskompis till ett framgångsrikt gäng. Om du är händig, van med verktyg och har ett bra ordningsinne kan du få ett omväxlande arbete i en framtidsbranch med oss på CERTEGO och du, din personlighet är det viktigaste för oss. Branschutbildningen får du av oss. Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbet... Visa mer
Visst behöver vi en Låstekniker.

Men framförallt vill vi ha en till arbetskompis till ett framgångsrikt gäng.

Om du är händig, van med verktyg och har ett bra ordningsinne kan du få ett omväxlande arbete i en framtidsbranch med oss på CERTEGO och du, din personlighet är det viktigaste för oss. Branschutbildningen får du av oss.

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

 

 

Du behöver körkort för denna tjänst. Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bagare/Konditor till Kebnekaise, sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Kebnekaise legendariska kök söker bagare som önskar kombinera arbete med en oförglömlig sommar i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges högsta toppar och blånande glaciärer. Är du engagerad,  ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ? Gillar du fjällnatur och friluftsliv? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsong 2022 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept  bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar rykande färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè. Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 3-rättersmiddag, tre sittningar om 60 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 60-tal medarbetare på stationen. Vi i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta;

* Säsongen sträcker sig mellan 17:e juni till 19:e september. 
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor kontakta kökschef Toni Lann [email protected] Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Institutet för rymdfysik (IRF) söker efter en verkstadsmekaniker. Arbetsuppgifter: I vår finmekaniska verkstad tillverkas detaljer för vetenskapliga satellitinstrument som används för våra forskningsmissioner i solsystemet. I arbetsuppgifterna som verkstadsmekaniker ingår alla typer av arbeten som förekommer i en finmekanisk verkstad, men de består i huvudsak av CNC-beredning och fräsning med hjälp av 3-, 4-, och 5-axliga CNC-maskiner samt en manuell svarv... Visa mer
Institutet för rymdfysik (IRF) söker efter en verkstadsmekaniker.
Arbetsuppgifter:
I vår finmekaniska verkstad tillverkas detaljer för vetenskapliga satellitinstrument som används för våra forskningsmissioner i solsystemet.
I arbetsuppgifterna som verkstadsmekaniker ingår alla typer av arbeten som förekommer i en finmekanisk verkstad, men de består i huvudsak av CNC-beredning och fräsning med hjälp av 3-, 4-, och 5-axliga CNC-maskiner samt en manuell svarv och en CNC-svarv.
Kvalifikationer:
Lämplig utbildning är verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot datorstyrda maskiner. Erfarenheter av CNC/CAM-beredning är meriterande.
Tjänsten ställer krav på hantverksskicklighet och förmåga till problemlösning. I arbetet krävs att du är flexibel och har en stark vilja att genomföra dina uppdrag på bästa sätt. Det är också viktigt att kunna arbeta självständigt liksom att kunna samarbeta och kommunicera med alla parter som kommer i kontakt med verkstaden. Ett gott ordningssinne är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Endast två personer har sin arbetsplats i vår finmekaniska verkstad. Om du blir en av dessa två personer så kan vi erbjuda dig ett utvecklande, fritt och självständigt arbete i en trivsam miljö. Du får ingå i en arbetsgrupp där alla, utifrån sin kompetens, bidrar till institutets uppdrag.
Tjänsten, med placering vid huvudkontoret i Kiruna, är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Mer information om tjänsten kan lämnas av:
Stas Barabash, programchef, 0980-791 22, [email protected]
Magnus Oja, verkstadsansvarig, 0980-791 79, [email protected]
Fackliga representanter:
Uwe Raffalski, SACO-S, 0980 -790 21, [email protected]
Stefan Karlsson, ST, 0980-790 29, [email protected]
Ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och dokumentation av kvalifikationer samt kontaktinformation till två referenser.
Välkommen med din ansökan, helst via e-post, till: [email protected]
eller till:
Institutet för rymdfysik,
Registrator,
Box 812,
981 28 Kiruna
Sista ansökningsdag är 31 mars 2022
Ange ref. dnr 2.2.1-100/22
Om du skickar in din ansökan via e-post och inte får en mottagningsbekräftelse inom tre dagar, vänligen kontakta registrator på tfn 0980-790 00.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Institutet för rymdfysik, IRF, är en statlig myndighet som bedriver grundforskning och forskarutbildning i rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Många av IRF:s projekt drivs som stora internationella projekt i samarbete med andra forskningsinstitut och rymd­organisationer. IRF har cirka hundra anställda och har verksamhet i Kiruna (huvudkontoret), Umeå, Uppsala och Lund. Mer information om IRF: www.irf.se Visa mindre

STF Kebnekaise söker bagare/konditor till sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Kebnekaise legendariska kök söker bagare som önskar kombinera arbete med en oförglömlig säsong i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges, högsta toppar och blånande glaciärer?! Är du engagerad, ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ? Gillar du fjällnatur och friluftsliv? 
Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv.  
Inför vintersäsong 2022 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè.  Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 2-rättersmiddag, vintertid har vi en sittning, för att utöka till tre under sommarsäsong om ca 60-70 platser/sittning. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 20-tal medarbetare på stationen. V i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta; 

* Säsongen sträcker sig från 14 juni-18 september, men behovet är för närvarande från 14 juni till 15 augusti. Finns önskemål om fortsättning till säsongsslut kan vi självklart diskutera det!
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag! 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Har du frågor får du gärna kontakta vår kökschef Toni Lann, 0703 55 50 46 [email protected] Visa mindre

Händig och tekniskt lagd? Se hit!

Inledning: Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härligt, då kanske det är dig vi söker! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt... Visa mer
Inledning:
Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härligt, då kanske det är dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 350 medarbetare runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du kommer att ha ett nära samarbete med teknikerna i Norr, som totalt är sju i dagsläget, varav en sitter i Kiruna. I början av din anställning kommer du självklart få en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
Du kommer ingå i ett företag som har högt i tak, prioriterar frihet under ansvar samt härliga kollegor som kommer stötta dig när du behöver det.

Du kommer även erbjudas:

• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till förmånsbil
• För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget
• Företagshälsovård
• Varierande och roliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vardagar mellan 07 – 16. Projekten du arbetar på kommer främst att vara i Kiruna men man måste vara förberedd på att enstaka resor, främst dagsresor, kan förekomma i arbetet. På Byggbeslag kommer du nästan uteslutande arbeta med entreprenad.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Montage av bland annat lås, dörrstängare & dörrautomatiker
• Läsa och förstå låsscheman och ritningar
• Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
• Kundkontakt

Vi söker dig som:
Kanske har du tidigare erfarenhet av exempelvis byggbranschen eller är du en driven och händig person som trivs att arbeta fysiskt? Oavsett är du varmt välkommen in med din ansökan! Vi ser det naturligtvis som meriterande om du har erfarenhet av exempelvis lås, passersystem eller att arbeta med dörrmiljöer på annat sätt. Ett krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Byggbeslag. Du är driven, engagerad och har en stark vilja att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du vågar testa på outforskade områden samt att du sprider glädje och positiv energi till dina medarbetare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Låstekniker till Byggbeslag!

Inledning: Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härlig, då kanske det är dig vi söker! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ... Visa mer
Inledning:
Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härlig, då kanske det är dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 350 medarbetare runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du kommer att ha ett nära samarbete med teknikerna i Norr, som totalt är sju i dagsläget, varav en sitter i Kiruna. I början av din anställning kommer du självklart få en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
Du kommer ingå i ett företag som har högt i tak, prioriterar frihet under ansvar samt härliga kollegor som kommer stötta dig när du behöver det.

Du kommer även erbjudas:

• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till förmånsbil
• För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget
• Företagshälsovård
• Varierande och roliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vardagar mellan 07 – 16. Projekten du arbetar på kommer främst att vara i Kiruna men man måste vara förberedd på att enstaka resor, främst dagsresor, kan förekomma i arbetet. På Byggbeslag kommer du nästan uteslutande arbeta med entreprenad.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Montage av bland annat lås, dörrstängare & dörrautomatiker
• Läsa och förstå låsscheman och ritningar
• Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
• Kundkontakt

Vi söker dig som:
Kanske har du tidigare erfarenhet av exempelvis byggbranschen eller är du en driven och händig person som trivs att arbeta fysiskt? Oavsett är du varmt välkommen in med din ansökan! Vi ser det naturligtvis som meriterande om du har erfarenhet av exempelvis lås, passersystem eller att arbeta med dörrmiljöer på annat sätt. Ett krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Byggbeslag. Du är driven, engagerad och har en stark vilja att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du vågar testa på outforskade områden samt att du sprider glädje och positiv energi till dina medarbetare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor till Kebnekaise fjällstation, vinter 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Kebnekaise legendariska kök söker bagare som önskar kombinera arbete med en oförglömlig säsong i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges, högsta toppar och blånande glaciärer?! Är du engagerad, ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ? Gillar du fjällnatur och friluftsliv? 
Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv.  
Inför vintersäsong 2022 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè.  Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 2-rättersmiddag, vintertid har vi en sittning, för att utöka till tre under sommarsäsong om ca 60-70 platser/sittning. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 20-tal medarbetare på stationen. V i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta; 

* Säsongen sträcker sig mellan 4 mars till den 24 april. Finns önskemål om fortsättning till sommarsäsong kan vi självklart diskutera det!
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag! 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Har du frågor får du gärna kontakta vår kökschef Toni Lann, 0703 55 50 46 [email protected] Visa mindre

Snickare som vill jobba med glas!

Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efter frågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu snickare som vill jobba med glas som ett komplement till våra glasmästare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning, det vill säga, inte bara montera glasdörren till bastun utan också att bygga bastun i helhet. Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inre... Visa mer
Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efter frågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu snickare som vill jobba med glas som ett komplement till våra glasmästare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning, det vill säga, inte bara montera glasdörren till bastun utan också att bygga bastun i helhet.
Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet!
Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna.
Vi är ett gäng driftiga människor som tycker om att vara kreativa och skapa tillsammans. Vi ser fram emot att få en ny kollega som blir en ytterligare del av vårt team!
Personprofil
Du är självgående med en bakgrund inom snickeribranschen. Du har en positiv personlighet med driv och flexibilitet där lösningsorientering ligger i din natur. Vi ser dig som en lagspelare som är självständig och hungrig efter utveckling och besitter social kompetens då vi dagligen har mycket möten med människor. Arbetet ska utföras ansvarsfullt med ett högt säkerhetstänk. Våra åtaganden utförs noggrant och effektivt enligt tidsplanen då vi värdesätter kvalité till våra kunder men också en bra arbetsmiljö för oss själva. Vi ser gärna kvinnliga och manliga sökanden!
Kvalifikationer:
-Du har några års erfarenhet av arbete som snickare
-God kommunikation & samarbetsförmåga
-Strukturerad & självständig
-Goda referenser
-Behärskar det svenska språket väl
Körkort: B
Anställning: heltid 100% dagtid
Lön: Avtalsenlig lön
Kontaktuppgifter: Lina Brännström Johansson
[email protected]
0980-10330
Läs mer om oss: http://www.norrbottensglas.se/
http://www.instagram.com/norrbottensglas/
http://www.facebook.com/norrbottensglas/
Vi är stolta över vår arbetsplats och jobbar oss framåt hela tiden genom att utveckla och utbilda vår personal. Hos oss får alla vara med och bidra för att skapa dom bästa förutsättningarna för en bra arbetsmiljö.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Glasmästare sökes till Kiruna !

Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efterfrågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu erfarna glasmästare. Men också dig som har en viss erfarenhet av arbete med glas. Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet! Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna. Vi är ett gäng dr... Visa mer
Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efterfrågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu erfarna glasmästare. Men också dig som har en viss erfarenhet av arbete med glas.
Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet!
Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna.
Vi är ett gäng driftiga människor som tycker om att vara kreativa och skapa med glas.
Personprofil:
Du är självgående med yrkeserfarenhet. Du har en positiv personlighet med driv och flexibiltet där lösningsorientering ligger i din natur. Vi ser dig som en lagspelare som är självständig och hungrig efter utveckling och besitter social kompetens då vi dagligen har mycket möten med människor. Arbetet ska utföras ansvarsfullt med ett högt säkerhetstänk. Våra åtaganden ska utföras noggrant och effektivt enligt tidsplanen då vi värdesätter kvalité till våra kunder men också en bra arbetsmiljö för oss själva. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
Kvalifikationer
-Du har några års erfarenhet av arbete som glasmästare eller arbete inom glasbranschen/med glas
-God kommunikation & samarbetsförmåga
-Strukturerad & självständig
-Goda referenser
-Behärskar det svenska språket väl
Körkort: B
Anställning: heltid 100% dagtid
Lön: avtalsenlig lön
Kontaktuppgifter: Lina Brännström Johansson
[email protected]
0980-10330
Läs mer om oss:
http://www.norrbottensglas.se/
http://www.instagram.com/norrbottensglas/
http://www.facebook.com/norrbottensglas/ Visa mindre

Låstekniker till Byggbeslag!

Inledning: Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härligt, då kanske det är dig vi söker! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt... Visa mer
Inledning:
Vill du jobba med entreprenad på ett växande och spännande företag? Har du ett tekniskt intresse och beskriver dig själv som händig? Härligt, då kanske det är dig vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Byggbeslags räkning en Låstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Byggbeslag under 6 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 350 medarbetare runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du kommer att ha ett nära samarbete med teknikerna i Norr, som totalt är sju i dagsläget, varav en sitter i Kiruna. I början av din anställning kommer du självklart få en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds
Du kommer ingå i ett företag som har högt i tak, prioriterar frihet under ansvar samt härliga kollegor som kommer stötta dig när du behöver det.

Du kommer även erbjudas:

• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till förmånsbil
• För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom företaget
• Företagshälsovård
• Varierande och roliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vardagar mellan 07 – 16. Projekten du arbetar på kommer främst att vara i Kiruna men man måste vara förberedd på att enstaka resor, främst dagsresor, kan förekomma i arbetet. På Byggbeslag kommer du nästan uteslutande arbeta med entreprenad.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Montage av bland annat lås, dörrstängare & dörrautomatiker
• Läsa och förstå låsscheman och ritningar
• Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
• Kundkontakt

Vi söker dig som:
Kanske har du tidigare erfarenhet av exempelvis byggbranschen eller är du en driven och händig person som trivs att arbeta fysiskt? Oavsett är du varmt välkommen in med din ansökan! Vi ser det naturligtvis som meriterande om du har erfarenhet av exempelvis lås, passersystem eller att arbeta med dörrmiljöer på annat sätt. Ett krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Byggbeslag. Du är driven, engagerad och har en stark vilja att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du vågar testa på outforskade områden samt att du sprider glädje och positiv energi till dina medarbetare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Bilglastekniker till Ryds Bilglas

Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker! Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i ... Visa mer
Söker du ett spännande arbete i bilbranschen? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Då är det dig vi söker!

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda. Ryds bilglas är nu i behov av en bilglastekniker på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som bilglastekniker kommer du att arbeta med bilrutedemontering och stenskottsreparation. Du kommer även arbeta kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer beställa material och hjälpa kunder med tidsbokning. Ryds Bilglas är stolta över sina kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor. För att få arbeta i verkstadsmiljö måste du uppvisa ett godkänt resultat på lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer att bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Din profil
Vi söker dig med ett intresse för bilar. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av arbete inom bilbranschen. Du ska även uppskatta administrativt arbete eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och innehar B-körkort. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du värdesätter samarbete och service. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Ryds Bilglas önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson. Du når Therese via mail på [email protected] Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka därför inte, sök redan idag! Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Glasmästare sökes till Kiruna (boende finns)!

Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efterfrågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu erfarna glasmästare. Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet! Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna. Vi är ett gäng driftiga människor som tycker om att vara kreativa och skapa me... Visa mer
Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efterfrågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu erfarna glasmästare.
Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet!
Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna.
Vi är ett gäng driftiga människor som tycker om att vara kreativa och skapa med glas.
Personprofil:
Du är självgående med yrkeserfarenhet. Du har en positiv personlighet med driv och flexibilitet där lösningsorientering ligger i din natur. Vi ser dig som en lagspelare som är självständig och hungrig efter utveckling och besitter socialkompetens då vi dagligen har mycket möten med människor. Arbetet ska utföras ansvarsfullt med ett högt säkerhetstänk. Våra åtaganden ska utföras noggrant och effektivt enligt tidsplanen då vi värdesätter kvalité till våra kunder men också en bra arbetsmiljö för oss själva. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
Kvalifikationer:
- Du har några års erfarenhet av arbete som glasmästare
- God kommunikation & samarbetsförmåga
- Strukturerad & självständig
- Goda referenser
- Behärskar det svenska språket väl
Körkort: B
Anställning: Heltid 100% (dagtid)
Lön: Avtalsenlig lön
Ansökan:
https://worknorway.se/job/4959/glasmästare-sökes-till-kiruna-boende-finns/
Läs mer om oss:
http://www.norrbottensglas.se/
http://www.instagram.com/norrbottensglas/
http://www.facebook.com/norrbottensglas/
Trivs man att arbeta kring fin natur så är detta helt rätt ställe att bo & jobba på.
Du kan utnyttja alla årstider fullt ut. Skidåkning, skridskor, skoter, vandring, fiske & allt man kan tänkas göra ute i naturen, kan Kiruna erbjuda.
Vi är stolta över vår arbetsplats och jobbar oss framåt hela tiden genom att utveckla och utbilda vår personal. Hos oss får alla vara med och bidra för att skapa dom bästa förutsättningar för en bra arbetsmiljö.
Vi erbjuder boende, fin natur & ett härligt gäng!
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Projekttekniker

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Om tj... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Nu söker vi en projekttekniker för en visstidsanställning i projektform till anläggningsserviceKK2/KK3!
Vårt huvuduppdrag är att verka för en säker anläggning och där vi är ett stöd mot huvudprocessen. Söker du ett variationsrikt jobb där du får ta ansvar och kan påverka för att få en tryggare arbetsplats för alla och en bättre arbetsmiljö? Den huvudsakliga uppgiften är att styra och samordna arbeten som är riktade till roståtgärder i våra produktionslokaler.
Du kommer att anvisa, fördela och prioritera arbetsuppgifter åt extern personal samt besiktiga att utförda åtgärder har genomförts på ett överenskommet sätt och enligt givna direktiv.
Till en början kommer arbetet bestå av att ta fram ett hållbart arbetssätt för detta, på både kort och lång sikt och därefter implementera detta i verksamheten. Du kommer att bli vår samordnare och kontaktperson för arbetet med att reparera och förbättra korrosionsangripna anläggningsdelar och konstruktioner.
Vidare ges du möjlighet att utveckla underhållet inom detta område och ta fram förbättrande åtgärder kommer bli en stor del av arbetet under resans gång.
Dina kvalifikationer
Du som söker är en drivande och engagerad person som är bekväm med att leda och fördela arbete. Arbetet förutsätter att du kan jobba strukturerat, har en god samarbets- och initiativförmåga då jobbet innebär stor handlingsfrihet. Ytterligare värdesätts din kommunikativa förmåga och det innebär dialog med både interna intressenter som entreprenörer och du har lätt för att ta kontakt med människor.
I ditt dagliga arbete har du förmågan att se potentiella risker och förbättringsmöjligheter i våra anläggningar. Du ges möjlighet att arbeta nytänkande och självständigt. Du har ett öga för ordning och reda, får saker att hända men är samtidigt ödmjuk och är duktig på att skapa relationer och bygga förtroende.
Du har en vilja att både utvecklas själv och att bidra till verksamhetens utveckling. Du har lägst gymnasieutbildning och en god kännedom om LKAB:s produktionsanläggningar samt goda datorkunskaper. Meriterande är kunskaper inom stålkonstruktion, montage- och svetsarbeten och ett plus är tidigare erfarenhet av projektarbete/byggledning.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.
Övrig information
Välkommen in med CV och personligt brev!
Urval och intervjuer genomförs löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-09-05.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Gruppchef Andreas Lehto +46702355481.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara –
Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Kiruna sjukhus, sommarvikariat

Ansök    Mar 31    REGION NORRBOTTEN    Hjälpmedelstekniker
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder. Vi söker Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, f... Visa mer
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder.

Vi söker
Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Om du är mogen, empatisk och har god samarbetsförmåga är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. I Boden sker arbetet i verksamhetens lokaler, inte i patientens hem.
Länsservice har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalité.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
VIkariat under sommarperioden 2021, heltid, dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HärjedalsKök söker Köksmontör

Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastisk... Visa mer
Härjedalskök grundades 1995 och vi firar i år 25 års jubileum som den ledande aktören inom köksförnyelse i Norden. Härjedalskök driver egen verksamhet i Sverige genom vår fabrik i Funäsdalen och våra försäljningskontor runt om i landet. I Norge och Finland finns vi representerade genom våra återförsäljare

På Härjedalskök är vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med människor. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

För mer information om företaget besök www.harjedalskok.se

Affärsområdet Monteringsservice ansvarar för HärjedalsKöks monteringskapacitet och består idag av 18 leveranskontor med ca. 40 montörer utspridda över landet.

Nu söker vi förstärkning av en ny montör till vår avdelning Monteringsservice.

Vi söker dig med erfarenhet av montering eller finsnickeri hemma hos slutkonsument. Du trivs i mötet med kunden och att leverera en produkt av högsta kvalitet. Du som montör hos HärjedalsKök kommer huvudsakligen att montera våra egentillverkade måttanpassade produkter på befintliga stommar i kundens kök.

Vi vet att du som passar för detta uppdrag:

*Driver eller vill starta egen hantverksfirma och har/skaffar giltigt F-skattebevis

*Sätter kunden i centrum med ditt sätt att arbeta

*Är en duktig hantverkare med känsla för kvalité

*Du har passion för människor och stimuleras av att få ut det bästa hos andra, du är ödmjuk, har en god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad, strukturerad och sist men inte minst har du en positiv grundinställning.

*Kan verifiera nöjda kunder från tidigare uppdrag

Vi kommer erbjuda dig:

*Monteringsarbeten till de kunder som beställt kök av oss mellan Dorotea och Kiruna

*Att arbeta självständigt utifrån egen verkstad i nära samarbete med

säljarna på HärjedalsKök

*Få ersättning utifrån en fast prislista för monteringsarbeten för HärjedalsKök.

Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

Facebook: https://www.facebook.com/HarjedalsKok/

Livet på HärjedalsKök: https://www.instagram.com/livetpaharjedalskok/?hl=sv

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten vänligen

kontakta Magnus Lange/Affärsområdeschef Monteringsservice

070-618 77 16

[email protected] Visa mindre

Vill du jobba med glas?!

Norrbottens Glas & Bygg AB är i expansiv fas och behöver förstärka sitt team! Är du en driven person som gillar att arbeta praktiskt, är lösningsorienterad & ansvarstagande samt gillar att ha kul med dina kollegor så skulle vi bli glada om du skickar in en ansökan till oss! Norrbottens Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 50 år. 2015 skedde ett generationsskifte och vi är idag ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas. Kiru... Visa mer
Norrbottens Glas & Bygg AB är i expansiv fas och behöver förstärka sitt team!
Är du en driven person som gillar att arbeta praktiskt, är lösningsorienterad & ansvarstagande samt gillar att ha kul med dina kollegor så skulle vi bli glada om du skickar in en ansökan till oss!
Norrbottens Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 50 år. 2015 skedde ett generationsskifte och vi är idag ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas.
Kiruna har påbörjat stadsomvandlingen och många nya och stora byggprojekt pågår. För att besvara den ökande efterfrågan av våra tjänster så vill vi nu anställa personal för att stärka vårt team ytterligare.
Vad ska du göra?
Vi jobbar brett inom glasmästeribranschen så arbetsuppgifterna kan bli väldigt varierande!
En arbetsdag för dig hos oss innefattar sedvanliga glasmästeritjänster så som byten av isolerglas, tillskärning av glas och speglar, repfönster, fönsterrenoveringar, fönsterbyten mm.
Du kommer också att jobba med montage av glas- och metallpartier, balkonginglasningar, glasräcken samt inredningsglas som glasväggar, speglar, dusch- och bastuglas.
Med andra ord, ingen dag är den andra lik!
Vem vi söker
För att trivas med, och passa in i den här rollen så tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter.
Vi ser gärna att du är noggrann, serviceinriktad & att du tar dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Du ska tycka att utveckling och att lära sig nytt är roligt! För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor och du trivs i en varierad och flexibel arbetsmiljö. Vi ser gärna att du arbetar självständigt men har inga förväntningar på att du ska kunna allting från start. Vi lär gärna ut och guidar dig i ditt nya arbete.
Du bör vara stresstålig och organiserad i ditt arbete. Trots fasta arbetstider så är flexibilitet a och o i denna roll!
Vi arbetar så långt som möjligt med lyfthjälpmedel men du bör ha god fysik eftersom att arbetet kan innebära tunga lyft och hantering av glas.
Erfarenhet och utbildningar inom glasbranschen är självklart meriterande, exempelvis MTK-utbildning.
Körkort B är ett krav.
Vi har stor tro på framtiden och vi ser att den här branschen växer enormt. Vi är ett sammansvetsat team som ser fram emot att få jobba & utvecklas tillsammans med dig!
Vi påbörjar rekryteringen omgående och önskar därför få in din ansökan så fort som möjligt. Platsen tillsätts omgående. CV och personligt brev är ett plus. Har du vägarna förbi oss så kom gärna in och säg hej över en kopp kaffe!
Instagram: @norrbottensglas
#jobbjustnu Visa mindre

CERTEGO i Kiruna söker Säkerhetstekniker inom garageportsinstallation

Ansök    Mar 4    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker med inriktning garageportsinstallation arbetar du med service och installation av garageportar hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker med inriktning garageportsinstallation arbetar du med service och installation av garageportar hos våra kunder. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag med garageportsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Bagare/konditor till Kebnekaise fjällstation, vinter 2021!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Kebnekaise och  Elsas legendariska kök  söker  bagare som  önskar  kombinera arbete med en oförglömlig vinter i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges, högsta toppar och blånande glaciärer?! Är det dags för nya äventyr?! Är du  engagerad, ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ?  Gillar du fjällnatur och friluftsliv? 
Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv.  
Inför vintersäsong 2021 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè.  Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 2-rättersmiddag, vintertid har vi en sittning, för att utöka till tre under sommarsäsong om ca 60-70 platser/sittning. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 20-tal medarbetare på stationen. V i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta; 

* Säsongen sträcker sig mellan 5 mars till den 25 april. Finns önskemål om fortsättning till sommarsäsong kan vi självklart diskutera det!
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag! 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Har du frågor får du gärna kontakta vår kökschef Toni Lann, 073 7788355 [email protected] Visa mindre

Serviceingenjör till Mechanical Services Kiruna/Gällivare

SKF arbetar för att minska friktion, vårt uppdrag är att få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. På så vis bidrar vi till en hållbar produktion och industri. Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, service och smörjsystem. Serviceerbjudandet omfattar tjänster som tek... Visa mer
SKF arbetar för att minska friktion, vårt uppdrag är att få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. På så vis bidrar vi till en hållbar produktion och industri. Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, service och smörjsystem. Serviceerbjudandet omfattar tjänster som teknisk support, underhållsservice, tillståndsövervakning, anläggningsoptimering, tekniska konsulttjänster och utbildning.

Industrial Sales Sweden är säljorganisationen, med ca 150 medarbetare, som ansvarar för försäljning av SKF:s produkt- och serviceprogram till svenska industrikunder. Vi drivs av vår passion att hjälpa svensk industri att öka sin konkurrenskraft. Vi har en hög aktivitetsnivå och jobbar dynamiskt över avdelningsgränser där kundfokus är vårt centrala ledord.

Nu söker vi en erfaren och motiverad

Serviceingenjör till Mechanical Services Kiruna/Gällivare


Mechanical Services är en avdelning inom SKF Industrial Sales i Sverige. Vi består idag av 15 medarbetare, varav 5 i norra Sverige och 10 i Göteborg. Vår primära uppgift är att, genom våra servicetjänster, optimera driften hos våra kunder runt den roterande axeln på kritiska och komplexa maskiner och utrustningar inom all industri- och kraftproduktion. Vårt arbete består i allt från montering/demontering till leverans av kundanpassade helhetslösningar.

Ditt dagliga arbete
Tjänsten omfattar planering och utförande av avancerade underhållsarbeten, samt ledning av arbete/projekt på plats hos kund. Arbetet kommer i första hand vara inriktat mot segmentet Gruv-mineralindustri men även andra segment som papper/massa och energisektorn kan komma att bli aktuellt. Som serviceingenjör ingår du i vårt regionteam för Norra Sverige och ditt arbetsområde kommer i huvudsak att sträcka sig mellan Narvik och Skellefteå, vilket gör att du med fördel bor i området Kiruna/Gällivare med omnejd. Tjänsten innebär ett långsiktigt relationsbyggande med våra kunder i regionen och som serviceingenjör i regionen skall du kunna leda olika typer av projekt och kunna bidra till och utveckla affärsmöjligheter inom service och kundanpassade lösningar.

Vi förväntar oss att du
• Är en erfaren serviceingenjör/-tekniker, som har mångårig vana inom yrket
• Har erfarenhet från industrisegmentet Gruv-Mineralindustrin
• Har förmåga att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.
• Har god kommunikationsförmåga, både på engelska och svenska
• Har möjlighet att resa ut till våra kunder i distriktet, vilket till tider även kan innebära övernattning på orten för att kunna genomföra effektiva uppdrag.
• B-körkort är ett krav

Vi erbjuder
• En unik möjlighet att jobba med utvecklingen av svensk industri i ett vinnande team, kundbasen i olika industrier gör arbetet både varierande och intressant.
• Möjligheten att påverka, förbättra och förmedla kunnande inom olika industrier.
• En fantastiskt inspirerande miljö med många lojala, dedikerade och tekniskt kunniga personer som gemensamt arbetar för att våra kunder ska bli mer konkurrenskraftiga.
• Utbildning inom mekaniska tjänster och allt du behöver för att kunna utföra ett bra jobb.
• Representativt kontor på central adress i Kiruna/Gällivare med övriga kollegor
• Tjänstebil

Ytterligare information
Tjänsten har placering i Kiruna/Gällivare och du kommer att rapportera till Field Service Manager.
För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Björn Vasen via [email protected] alt Jan-Erik Nilsson via [email protected] (vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar vi e-post utan endast via vår hemsida).

Är du intresserad?
…och motsvarar profilen vi söker, är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 21:a februari 2021. Visa mindre

Bagare/konditor till Kebnekaise fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Kebnekaise och  Elsas legendariska kök söker bagare då våra två nuvarande fortsätter sina studier i augusti! 

Du som drömmer om att kombinera arbete med en oförglömlig sommar i fjällen! Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges högsta toppar och blånande glaciärer. Är du engagerad, ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ?  Gillar du fjällnatur och friluftsliv? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här. 
Inför slutet av vår sommarsäsong 2020 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept  bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè.  Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 2-rättersmiddag, tre sittningar om 50-60 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 50-tal medarbetare på stationen. V i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta; 

* Perioderna  sträcker sig för den ena tjänsten mellan 10 augusti juni till 21 september och den andra från 30 augusti till 21 september. 
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag! 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ 
Har du frågor kontakta Marit Sarri, platschef tel 0738004370 el [email protected] Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Ansök    Sep 18    Inst För Rymdfysik    Finmekaniker
Arbetsuppgifter: I vår finmekaniska verkstad tillverkas detaljer för vetenskapliga satellitinstrument som används för våra forskningsmissioner i solsystemet. I arbetsuppgifterna som verkstadsmekaniker ingår alla typer av arbeten som förekommer i en finmekanisk verkstad, men de består i huvudsak av CNC-beredning och fräsning med hjälp av 3-, 4-, och 5-axliga CNC-maskiner samt en manuell svarv och en CNC-svarv. Kvalifikationer: Lämplig utbildning är verkstad... Visa mer
Arbetsuppgifter:
I vår finmekaniska verkstad tillverkas detaljer för vetenskapliga satellitinstrument som används för våra forskningsmissioner i solsystemet.
I arbetsuppgifterna som verkstadsmekaniker ingår alla typer av arbeten som förekommer i en finmekanisk verkstad, men de består i huvudsak av CNC-beredning och fräsning med hjälp av 3-, 4-, och 5-axliga CNC-maskiner samt en manuell svarv och en CNC-svarv.
Kvalifikationer:
Lämplig utbildning är verkstadsteknisk utbildning med inriktning mot datorstyrda maskiner. Erfarenheter av CNC/CAM-beredning och operation av sådana maskiner värderas mycket högt.
Tjänsten ställer höga krav på hantverksskicklighet och förmåga till problemlösning. I arbetet krävs att du är flexibel och har en stark vilja att genomföra dina uppdrag på bästa sätt. Det är också viktigt att kunna arbeta självständigt liksom att kunna samarbeta och kommunicera med alla parter som kommer i kontakt med verkstaden. Ett gott ordningssinne är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Endast två personer har sin arbetsplats i vår finmekaniska verkstad. Om du blir en av dessa två personer så kan vi erbjuda dig ett utvecklande, fritt och självständigt arbete i en trivsam miljö. Du får ingå i en arbetsgrupp där alla, utifrån sin kompetens, bidrar till institutets uppdrag – att bedriva forskning av högsta vetenskapliga kvalitet.
Tjänsten, med placering vid huvudkontoret i Kiruna, är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Mer information om tjänsten kan lämnas av:
Stas Barabash, föreståndare, 0980-791 22, [email protected]
Magnus Oja, verkstadsansvarig, 0980-791 79, [email protected]
Fackliga representanter:
Uwe Raffalski, SACO-S, 0980 -790 21, [email protected]
Stefan Karlsson, ST, 0980-790 29, [email protected]
Ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och dokumentation av kvalifikationer samt kontaktinformation till två referenser.
Välkommen med din ansökan, helst via e-post, till: [email protected]
eller till:
Institutet för rymdfysik,
Registrator,
Box 812,
981 28 Kiruna
Sista ansökningsdag är 11 oktober 2020
Ange ref. dnr 2.2.1-260/20
Om du skickar in din ansökan via e-post och inte får en mottagningsbekräftelse inom tre dagar, vänligen kontakta registrator på tfn 0980-790 00.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Institutet för rymdfysik, IRF, är en statlig myndighet som bedriver grundforskning och forskarutbildning i rymdfysik, atmosfärfysik och rymdteknik. Många av IRF:s projekt drivs som stora internationella projekt i samarbete med andra forskningsinstitut och rymd­organisationer. IRF har cirka hundra anställda och har verksamhet i Kiruna (huvudkontoret), Umeå, Uppsala och Lund. Mer information om IRF: www.irf.se Visa mindre

Bagare till Björkliden/Riksgränsen

Ansök    Sep 1    Lapland Resorts AB    Bagare/Konditor
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bäst... Visa mer
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.
Vi driver två huvudrestauranger samt fem mindre restauranger av hög standard inom Lapland Resorts AB där frukostar, luncher, Ala carte middagar samt catering på fjällsidor förekommer. Vi har också en lite lanthandel på hotellet i Björkliden där vi bland annat säljer nybakt bröd till våra gäster. Tjänsten kräver att du är flexibel, nytänkande och gillar att anta nya utmaningar. Du ska förse anläggningen med bröd och bakverk i olika varianter. Både till våra boende- och fikagäster. Du har stor möjlighet att påverka sortimentet och jobbar under eget ansvar. Arbetstiden är natt/förmiddag då du börjar med att baka och sedan jobbar över frukosten.
Vi söker dig som är utbildad bagare. Erfarenhet från ugn och jäs samt konditori krävs. Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Du brinner för ditt yrke och levererar alltid bröd och bakverk av högsta kvalitet. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.
Anställningsform: Säsongsanställning februari – maj.
Omfattning: 80-100%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-09-27
Kontaktperson: Barbro Häggkvist, F&B Manager [email protected] Visa mindre

Bagare till STF Abisko, sommar 2020

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vi söker en bagare med passion!

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-21.00, frukost, lunch och middag dagligen. 

Är bröd och bullar din passion? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten.

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsten är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Perioden vi söker en bagare från 17 juni. 80% tjänst. 
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.

Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ Visa mindre

Glas- & Metallmontörer till Kiruna Nya Centrum!

Vill du vara med och bygga upp ett modernt centrum i Nya Kiruna!? Kiruna & Gällivare har påbörjat stadsomvandlingen och många nya stora byggprojekt har påbörjats! Vi har flertalet större metall-glasprojekt framför oss inom kort och behöver utöka vårt montageteam inom snar framtid! Ansökningar behandlas fortlöpande och projekten påbörjas i oktober. Vi söker dig som har jobbat som glasmontör alternativt snickare med erfarenhet av fönster/metall/glasmonta... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp ett modernt centrum i Nya Kiruna!?


Kiruna & Gällivare har påbörjat stadsomvandlingen och många nya stora byggprojekt har påbörjats!
Vi har flertalet större metall-glasprojekt framför oss inom kort och behöver utöka vårt montageteam inom snar framtid!
Ansökningar behandlas fortlöpande och projekten påbörjas i oktober.


Vi söker dig som har jobbat som glasmontör alternativt snickare med erfarenhet av fönster/metall/glasmontage.


Arbetsuppgifter


Du kommer i första hand arbeta med projektmontage av glas- och metallpartier. Men även montage av balkonginglasningar, glasräcken samt inredningsglas som glasväggar, speglar, dusch- bastuglas kan bli aktuellt.


Har du erfarenhet av glasmästeriyrket så kan arbetet även innefatta glasreparationer, tillskärning, byte isolerglas, fönsterrenoveringar m.m, Helt enkelt det mesta inom glasmästeriyrket.


Skiftarbete kan bli aktuellt.


Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi ett arbete med stor möjlighet till utveckling. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett företag med stor tillförsikt inför framtiden som vill expandera verksamheten.


Profil


För att passa i denna roll tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du skall vara en driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten person.
Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.
Eftersom rollen ibland innebär självständigt arbete ställer det krav på din förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du skall vara stresstålig och organiserad i ditt arbete. Trots fasta arbetstider är flexibilitet även på detta område viktigt.


Vi arbetar så långt som möjligt med lyfthjälpmedel men du bör ha god fysik eftersom arbetet kan innebära tunga lyft och hantering av glas.


Erfarenhet och utbildningar inom glasbranschen är självklart meriterande, exempelvis MTK-utbildning.


Körkort B är ett krav.


Är du driven och noggrann i ditt arbete och lägger stor vikt på eget ansvar så är detta jobbet för dig!


Norrbotten Glas&Bygg; AB är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 40 år. Vi är ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas.


#jobbjustnu Visa mindre

Test Bench Mechanik (mekaniker)

WHO WE ARE We are Isar Aerospace and we are at the forefront of New Space building a modern space business to enable faster, better and cheaper access to space. Our mission is to help democratise space and use it for good in order to improve life on Earth now and for the future generations. We are a fast-growing company aiming to provide sustainable and environmentally friendly launch solutions for small and medium-sized satellites and constellati... Visa mer
WHO WE ARE

We are Isar Aerospace and we are at the forefront of New Space building a modern space business to enable faster, better and cheaper access to space.

Our mission is to help democratise space and use it for good in order to improve life on Earth now and for the future generations.

We are a fast-growing company aiming to provide sustainable and environmentally friendly launch solutions for small and medium-sized satellites and constellations into Low Earth Orbit. The company is privately funded by world-leading technology investors with strong commitment and support and our team is made of driven and talented people with a real passion for space innovation.

We're making rockets in a way that hasn't been done before disrupting a traditional industry. If you are up for the challenge, want to work on cutting-edge projects and be part of a team changing the world for better, come, join us and launch your career!

WHY JOIN US

. Be at the centre of an agile and dynamic team of highly motivated space enthusiasts
. Have the opportunity to make a true impact on the world and work towards a truly inspirational purpose
. As one of the first employees, you will be part of an incredible start-up journey
. Huge opportunity to build things from the ground up (literally)
. You'll enjoy a high level of freedom and autonomy
. Flat hierarchy and open communication

THE MISSION

The main purpose would be to help the test engineers build the test stand for Isar Aerospace Technologies' liquid rocket engine and set up a workshop close to that test bench. As soon as test operations begin, the Test Bench Mechanic will support the test- and propulsion engineers to conduct their test campaigns on rocket engine prototypes and subsystems thereof.
More specifically, you will:
. Be responsible to set-up and equip workshop at the test site in Kiruna
. Be responsible to perform basic shop work: Filing, sawing, drilling
. Support rocket engine test campaigns by preparing test articles and test bench in collaboration with test- and propulsion engineers
. Be responsible for the build-up and to look after the maintenance of high pressure (up to 300 bar), cryogenic (down to -196°C) piping systems
. Be responsible for the maintenance of sensor and actuator cabling (24V DC)WHO YOU ARE AND WHAT YOU HAVE

Must have:
. Successful apprenticeship/ technician in the field of electrics / electronics or similar
. Passionate about new space, curious and eager to learn
. Driven to deliver and consonantly push the boundaries
. Take ownership and accountability for your own actions and mistakes
. Humble and willing to go out of your way to help others
. Can-do attitude and outstanding communication skills
. Fluent English.
. German is highly preferred
Nice to have:
. Experience in use of Swagelok fittings / Flange connections
. Experience in tube bending and high-pressure piping installation
. Welding: Optimally TIG, or others

Want to find more about us?
Visit www.isaraerospace.com Visa mindre

Kundansvarig med teknisk inriktning

På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden. Genom våra ca 550 anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem. Divisionen Satellite Management Services tillhandahåller tjänster inom satellitdrift och satellitkommunikation via ett globalt nätverk av egna och partnerägda markstationer. Söker du efter ett viktigt och betydande arbete i en global och dynamisk ... Visa mer
På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden. Genom våra ca 550 anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem. Divisionen Satellite Management Services tillhandahåller tjänster inom satellitdrift och satellitkommunikation via ett globalt nätverk av egna och partnerägda markstationer.

Söker du efter ett viktigt och betydande arbete i en global och dynamisk miljö? Tycker du det är roligt att bygga relationer över tid? Vi kan nu erbjuda en intressant roll som Kundansvarig till vårt team inom satellitverksamheten.

DINA ARBETSUPPGITER
Rollen som kundansvarig är en varierande roll där du är med hela vägen från införandet av ett kunduppdrag till leverans. Du kommer bland annat ingå i olika projektteam för att etablera nya kunduppdrag där du har en viktig roll att förse organisationen med instruktioner och rutiner inom ramen för att utföra uppdraget. Du tar hand om administrativa delar gentemot kund såsom fakturering och löpande driftsrapportering.

I denna roll kommer du få många kontakter då du arbetar med att stötta både våra kunder externt och våra satellitoperatörer internt. I denna tjänst kan det förekomma resor allt från en gång till ett par gånger per år beroende på vilka kunduppdrag du arbetar med för tillfället.

 

DEN DU ÄR
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta i en kundorienterad miljö som tycker det är roligt att bygga relationer över tid. Du har taktkänsla och vana av att hantera människor på ett smidigt sätt. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då vi verkar i en internationell miljö. Du har goda kommunikativa förmågor och tycker att det är roligt att hålla presentationer.

Du har gymnasial utbildning med natruvetenskaplig eller teknisk inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Meriterande med erfarenhet inom satellitkontroll. 

 

VI ERBJUDER
Ett spännande jobb i en bransch i ständig förändring med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö med kunder och kollegor över hela världen. Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska vara konkurrenskraftiga och driva utvecklingen i branschen. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds därför med ett anpassat introduktionsprogram där du ges möjlighet att lära känna vår verksamhet, dina kollegor och din arbetsplats. Välkommen till SSC!

 

PLACERING
Tjänsten är placerad på Esrange/Kiruna.
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning och placerad i säkerhetsklass.

 

NÄSTA STEG
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering.

 

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Utbildningsansvarig satellitkontroll

Vill du arbeta i en kundnära roll i en internationell miljö? Brinner du för teknisk problemlösning och vill arbeta med utbildning? Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens rymdindustri? Det händer mycket inom vår bransch nu som du inte vill missa!  DITT UPPDRAG Ditt uppdrag som utbildningsansvarig är en varierande och viktig roll där du arbetar dels med utbildning, dels som kundansvarig. Inom ramen för utbildning är du ansvarig för att utbilda v... Visa mer
Vill du arbeta i en kundnära roll i en internationell miljö? Brinner du för teknisk problemlösning och vill arbeta med utbildning? Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens rymdindustri? Det händer mycket inom vår bransch nu som du inte vill missa! 

DITT UPPDRAG
Ditt uppdrag som utbildningsansvarig är en varierande och viktig roll där du arbetar dels med utbildning, dels som kundansvarig. Inom ramen för utbildning är du ansvarig för att utbilda våra satellitoperatörer kring hur en satellit fungerar, hur den övervakas samt hur man tar emot satellitpass. Du certifierar och kvalificerar våra operatörer och genomför årliga uppföljningar för att säkerställa rätt kompetensnivå i enlighet med de krav våra kunder ställer på oss. Har du erfarenhet av Satelliter så är det en merit men inget krav Du  kommer att utbildas och kvalificeras av vår kund som ger dig behörighet att vidare utbilda internt inom SSC.

Du kommer parallellt med utbildning av personal även arbeta i en kundorienterad roll där du är med hela vägen från införandet av ett kunduppdrag till leverans. Du kommer bland annat ingå i olika projektteam för att etablera nya kunduppdrag där du har en viktig roll att förse organisationen med instruktioner och rutiner inom ramen för att utföra uppdraget. Du tar hand om administrativa delar gentemot kund såsom fakturering och löpande driftsrapportering. 

I denna roll kommer du få många kontakter då du arbetar med att stötta både våra kunder externt och våra satellitoperatörer internt. I denna tjänst kan det förekomma resor allt från en gång till ett par gånger per år beroende på vilka kunduppdrag du arbetar med för tillfället.DEN DU ÄR
Vi söker dig som har en pedagogisk förmåga och tycker det är roligt att lära andra. Du har en bra struktur och är duktig på att planera och driva ditt eget arbete. Du har erfarenhet att arbeta i en kundorienterad miljö som tycker det är roligt att bygga relationer över tid. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift då vi verkar i en internationell miljö. 

Du har gymnasial utbildning meriterande med teknisk bakgrund eller motsvarande erfarenhet. Du har ett tekniskt intresse och drivs av att förstå tekniska system och förklara dem till andra på ett enkelt sätt. Meriterande med erfarenhet som satellit- och markstationsoperatör

 

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i en dynamisk miljö med internationell prägel. Vi kommer utbilda dig på plats i en kombination av egna studier och extern utbildning. Du erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och kommer spela en viktig roll för vår kundleverans. På SSC är dina idéer och åsikter inte bara välkomna utan en förutsättning för vår verksamhet och dess utveckling. Vi är mån om att du får goda förutsättningar och utvecklas när du börjar hos oss, du kommer därför under ett ordnat introduktionsprogram lära dig mer om vår verksamhet, våra kunder och de tjänster vi levererar. Esrange karaktäriseras av en familjär stämning och en öppen atmosfär!

 

PLACERING
 Detta är en tillsvidaretjänst 40h/vecka. Du kommer vara placeras vid Esrange Space Center utanför Kiruna.

 

NÄSTA STEG
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. 

 

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Bagare till STF Abisko, sommar 2020

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vi söker en bagare med passion!

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-21.00, frukost, lunch och middag dagligen. 

Är bröd och bullar din passion? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten.

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsten är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Perioden vi söker en bagare från 17 juni. 80% tjänst. 
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.

Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ Visa mindre

Kebnekaise eget bageri söker bagare, vinter 2020!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Kebnekaise och  Elsas legendariska kök  söker  bagare som  önskar  kombinera arbete med en oförglömlig vinter i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges, högsta toppar och blånande glaciärer

Är du  engagerad,  ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ?  Gillar du fjällnatur och friluftsliv? 
Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.
Inför vintersäsong 2020 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept  bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè.  Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 3-rättersmiddag, två sittningar om 100 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 30-tal medarbetare på stationen. V i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta;

* Säsongen sträcker sig mellan 28 februari till den 27 april. Finns önskemål onm fortsättning till sommarsäsong kan vi självklart diskutera det!
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
* Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.

Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Glasmästare - Glasmontör

Norrbottens Glas & Bygg AB är i expansiv fas och vill förstärka sitt team! Är du en driven individ som gillar service, ansvarstagande och att ha kul med dina kollegor, då kan det här vara jobbet för dig! VI söker nu Glasmästare & Metallmontörer för arbete i Kiruna, Gällivare, Norrbotten. Norrbottens Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 50 år. 2015 skedde ett generationsskifte och vi är idag ett komplett glasmästeri som arbetar med allt i... Visa mer
Norrbottens Glas & Bygg AB är i expansiv fas och vill förstärka sitt team!
Är du en driven individ som gillar service, ansvarstagande och att ha kul med dina kollegor, då kan det här vara jobbet för dig!
VI söker nu Glasmästare & Metallmontörer för arbete i Kiruna, Gällivare, Norrbotten.
Norrbottens Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 50 år. 2015 skedde ett generationsskifte och vi är idag ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas.
Kiruna och Gällivare har påbörjat stadsomvandlingen och många nya och stora byggprojekt påbörjas de kommande åren. För att besvara den ökande efterfrågan av våra tjänster så vill vi nu anställa personal för att stärka vårt team ytterligare.
Arbetsuppgifter
Vi jobbar brett inom glasområdet så arbetsuppgifterna kan bli väldigt varierande. Du kommer att jobba både i vår nya verkstad samt ute hos kund, både företag och privatpersoner.
Arbetet innefattar sedvanliga glasmästeritjänster så som byten av isolerglas, tillskärning av glas och speglar, repfönster, fönsterrenoveringar, fönsterbyten mm.
Som montör kommer du att arbeta med montage av glas- och metallpartier, balkonginglasningar, glasräcken samt inredningsglas som glasväggar, speglar, dusch- och bastuglas.
Då glas är en högaktuell och modern inredningsteknik är vi öppna för de mesta uppdrag och vi ser detta som tillfällen att bli bredare inom våra områden och utvecklas ytterligare!
Har du erfarenhet av fordonsglas så kan arbetet även innefatta byte av bilglas, lagning av stenskott, byte av rutor både på entreprenadmaskiner och bussar.
Vem vi söker
För att trivas med, och passa in i den här rollen så tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du skall vara driven, serviceinriktad och en kvalitetsmedveten person. Du ska tycka att utveckling och att lära sig nytt är roligt! För dig är det lätt att ta kontakt med nya människor och du trivs i en varierad och flexibel arbetsmiljö. Eftersom att rollen ibland innebär självständigt arbete så ställer det krav på din förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du ska vara stresstålig och organiserad i ditt arbete. Trots fasta arbetstider så är flexibilitet a och o i denna roll!
Vi arbetar så långt som möjligt med lyfthjälpmedel men du bör ha god fysik eftersom att arbetet kan innebära tunga lyft och hantering av glas.
Körkort B är ett krav.
Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi ett arbete med möjlighet till utveckling. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett företag med stor tro på framtiden och som löpande är i expansionsfas!
Viktigast av allt; du blir en del av ett bra team!
Vill du så kommer du att kunna växa tillsammans med oss.
Vi startar rekrytering första veckan i mars och önskar därför få in din ansökan innan februari tar slut, men gärna så fort som möjligt. CV och personligt brev är ett plus. Har du vägarna förbi oss så kom gärna in och säg hej över en kopp kaffe!
Vi ser fram emot att få träffa vår nya kollega! Visa mindre

Bagare till Abisko Turiststation, Sommarsäsong

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. 

Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus. 

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker bagare med passion! 

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-22.00, frukost, lunch, fika och middag dagligen. Vi värnar om det svenska matarvet och lokala råvaror.

Är bröd och bullar din passion? Vill du jobba i en stimulerande miljö med att tillfredsställa smaklökar från hela världen? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vårt bageri servar även butiken och aurora sky staion med bröd och bullar. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten. 

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Säsongen sträcker sig mellan den 8 juni och den slsutet av september 2020. Anställningarna sträcker sig över hela säsongen.
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden. 
Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ Visa mindre

Bagare till STF Abisko, Norrskens-/Skidsäsong 2019-2020!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker bagare med passion!

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-22.00, frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi är märkta med KRAV nivå 2 som den nordligaste av 9 restauranger i Sverige.

Är bröd och bullar din passion? Vill du jobba i en stimulerande miljö med att tillfredsställa smaklökar från hela världen? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten.

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Säsongen sträcker sig mellan den 18:e november 2019 och den 4:e maj 2020. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås. 
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ Visa mindre

Bagare till STF Abisko , Norrskens - / Skidsäsong 2019 - 2020!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker bagare med passion!

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-22.00, frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi är märkta med KRAV nivå 2 som den nordligaste av 9 restauranger i Sverige.

Är bröd och bullar din passion? Vill du jobba i en stimulerande miljö med att tillfredsställa smaklökar från hela världen? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten.

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Säsongen sträcker sig mellan den 18:e november 2019 och den 4:e maj 2020. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås. 
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko Visa mindre

Bagare till Abisko Turiststation, Vintersäsong 19-20!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. 

Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus. 

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker bagare med passion! 

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-22.00, frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi är märkta med KRAV nivå 2 som den nordligaste av 9 restauranger i Sverige. 

Är bröd och bullar din passion? Vill du jobba i en stimulerande miljö med att tillfredsställa smaklökar från hela världen? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten. 

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Säsongen sträcker sig mellan den 18:e november 2019 och den 4:e maj 2020. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås, exempelvis med något senare start.
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden. 
Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ Visa mindre

Bagare till STF Abisko , mitten av Aug - Sep 2019

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en bagare med passion!

På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07.30-22.00, frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi är märkta med KRAV nivå 2 som den nordligaste av 9 restauranger i Sverige.

Är bröd och bullar din passion? Vill du jobba i en stimulerande miljö med att tillfredsställa smaklökar från hela världen? Då är det dig vi söker! Som bagare ansvarar du för att vårt bröd och fikabröd håller en hög och jämn kvalité och att vi har tillräckligt av allt. Vi söker dig som är självgående och har god kunskap samt arbetserfarenhet inom bageri. Du hjälper till där det behövs och har ett öga för helheten.

Övrigt som är bra att veta:


* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsten är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
* Perioden vi söker en bagare för är mellan ca 15:e augusti till slutet av september. Möjlighet till fortsatt anställning finns också under vintersäsongen med start i november. 
* Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko Visa mindre

Bagare till Kebnekaise Fjällstation Sommar 2019

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Är du positiv och engagerad?  Effektiv, ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta? Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 210 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2019 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel.

Till vårt köksteam söker vi dig som vill bjuda våra gäster på gott bröd och godsaker de sent ska glömma!

På Kebnekaise Fjällstation vill vi även erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse i restaurangen. Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 3-rättersmiddag, två sittningar om 100 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga medarbetare på stationen. Vi lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Bageriet levererar varje dag bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffé.

Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 10:e juni och den 23:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.

Ansök gärna så snart som möjligt då kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Bagare / Konditor

Ansök    Mar 21    Spis i Kiruna AB    Bagare/Konditor
Vi söker nu en bagare/konditor som kan komplettera vårt team. Vi anpassar tjänsten efter ditt intresseområde oavsett om det är brödbak eller bakelser. Arbetstiden kan till stor del förläggas efter egna önskemål. Vi söker dig som älskar att skapa och testa nya bakverk. Oavsett om du brinner för att baka de bästa bröden eller de vackraste tårtorna så hittar vi en plats till dig. Några års erfarenhet är en bonus men inget krav. nyfikenhet och intresse ä... Visa mer
Vi söker nu en bagare/konditor som kan komplettera vårt team.
Vi anpassar tjänsten efter ditt intresseområde oavsett om det är brödbak eller bakelser.
Arbetstiden kan till stor del förläggas efter egna önskemål.
Vi söker dig som älskar att skapa och testa nya bakverk.
Oavsett om du brinner för att baka de bästa bröden eller de vackraste tårtorna så hittar vi en plats till dig.
Några års erfarenhet är en bonus men inget krav. nyfikenhet och intresse är i slutändan det viktigaste.

SPiS i Kiruna består idag av verksamheten på Bergmästaregatan 7 där vi har vår restaurang och deli samt hotell och vandrarhem.
Utöver detta har vi ett café vid Kiruna airport och bageri samt ett café inne i Kiruna centrum. Visa mindre