Lediga jobb som Fastighetsskötare i Kiruna

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk fastighetsskötare

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kiruna kommun samt är en viktig aktör i utvecklingen av Kiruna. Bolaget ska bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun. Kirunabostäder äger 2 278 lägenheter och 20 100 kvadratmeter lokaler samt förvaltar drygt 209 000 kvadratmeter kommunala fastigheter. Idag är vi 150 anställda som har arbetat fram den värdegrund som gäller i bolaget - Tillsammans, Engagemang... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Kiruna kommun samt är en viktig aktör i utvecklingen av Kiruna. Bolaget ska bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun.
Kirunabostäder äger 2 278 lägenheter och 20 100 kvadratmeter lokaler samt förvaltar drygt 209 000 kvadratmeter kommunala fastigheter. Idag är vi 150 anställda som har arbetat fram den värdegrund som gäller i bolaget - Tillsammans, Engagemang och Omtanke.


ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk fastighetsskötare sköter du drift och förebyggande arbeten i våra fastigheter och finns dagligen till hands för våra hyresgäster.
Du arbetar på vår fastighetsavdelning för kommunala fastigheter, som består av en fastighetschef, förvaltare, tekniker, tekniska fastighetsskötare, fastighetsskötare och lokalvårdare.
Du ansvarar för den dagliga driften inom VS, ventilation, styr och regler samt inre och yttre skötsel av fastigheter i Kirunabostäders eget bestånd och i de fastigheter som vi förvaltar åt Kiruna kommun.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Arbete med teknisk rondering, felsökning, utredning, felanmälan och förebyggande arbete i fastigheter
• Övervakning i överordnade system som EBO 3.2, Desigo-CC och Arena-NX
• Mindre reparationer, komponentbyten
• Aktivt arbete med driftoptimering


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat som fastighetsskötare, tekniker eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning inom VS, ventilation samt styr och regler är önskvärt. God datavana är ett krav. Kunskaper inom fastighetsförvaltning är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra hyresgäster. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med hyresgäster, verksamheter, entreprenörer och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vaktmästartjänst

I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär olika vaktmästarsysslor som underhåll av materiel, visst fastighetsunderhåll, lås och passagehantering, koll på fastighetsrelaterade larm, övervakning av ventilationssystem, genomförande av skyddsronder och brandskyddskontroll. Viktigt är en allmän service kopplat till fastighetens verksamhet vilket kan vara varierande, med allt ifrån flagghissning, ta emot leveranser, möblering inför olika arrangemang, sätta på en laddning kaffe eller gå runt med nationell säkerhetstjänst och granska lokalerna inför ett arrangemang. Ett omväxlande jobb med möjlighet att växa i både uppdrag och kompetens.

Det är att ses som ett varierande arbete med kunden i fokus.

Arbetsplatsen är förlagd till både Kiruna stadshus Kristallen, och kulturhuset Aurora. Du kommer att ingå i ett team med en vaktmästare till där ni har ett gemensamt ansvar för båda fastigheterna.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning gärna någon form av teknisk utbildning eller har erfarenheter av vaktmästarjobb och allt-i-allo uppdrag.

Vi ser gärna att du har en allmän datorvana då arbetet innebär arbete med olika fastighetsrelaterade system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver mycket kommunikation med våra verksamheter och ibland deras kunder. För att du ska arbeta som vaktmästare krävs att du är serviceinriktad, självgående och har ett gott tekniskt handlag och att du tar stort eget ansvar för ditt arbete.

Tjänsten är heltid. Tjänsten är ny och under utveckling, eventuellt kan skiftarbete för/eftermiddag helg bli aktuellt.

Körkort klass B är ett krav.
Kiruna kommun har generellt en internationell prägel. Förutom att du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift är det också meriterande med goda språkkunskaper i engelska och i något eller några av våra nationella minoritetsspråk samiska, finska och meänkieli.
ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

STF Kebnekaise fjällstation söker fastighetsskötare, sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Pga sent avhopp söker vi på nytt inför sommarsäsongen 2022 en ny medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Tidsperioden som är aktuell är 6:e augusti-18:e september. 
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.Kallelse till intervju sker löpande. Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår Driftchef fastighet André Svendsen [email protected] 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Drifttekniker Kiruna

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Kiruna genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Kiruna. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid, dagtid med placering på Kiruna sjukhus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Garageportexperten BLI EN AV OSS!

BLI EN AV OSS! Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant? Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss? Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU? Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, indus... Visa mer
BLI EN AV OSS!
Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant?
Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss?
Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU?
Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, industriportar och ytterdörrar. Vi lovar att det är ett omväxlande och roligt arbete. Jobbet utgår normalt från vårt kontor i Kiruna
Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud. Det är vi stolta över. Men kanske mer stolta över de värdeord vi arbetar utifrån – glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl våra kund-relationer som klimatet oss kollegor emellan.
Nyfiken och intresserad?
Kontakta VD Johnny Svennemyr E-post: [email protected] 070-323 55 45.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

2 st kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare, 100 %

Ansök    Jun 8    Kiruna Pastorat    Kyrkvaktmästare
Kiruna pastorat söker 2 st kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare, 100 % Kiruna pastorat bildades 2014 med Jukkasjärvi, Karesuando och Vittangi församlingar. Det bor ca 23 000 människor inom pastoratets gränser. De flesta, ca 18 000 bor i tätorten Kiruna och resten i och runt ett 50-tal byar. Kiruna pastorat har en yta på 20 553 kvadratkilometer och är mångkulturellt. Samisk, tornedalsk, finsk- och svensk kultur dominerar men här finns ocksåmånga människor m... Visa mer
Kiruna pastorat söker
2 st kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare, 100 %
Kiruna pastorat bildades 2014 med Jukkasjärvi, Karesuando och Vittangi församlingar.
Det bor ca 23 000 människor inom pastoratets gränser. De flesta, ca 18 000 bor i tätorten Kiruna och resten i och runt ett 50-tal byar.
Kiruna pastorat har en yta på 20 553 kvadratkilometer och är mångkulturellt.
Samisk, tornedalsk, finsk- och svensk kultur dominerar men här finns ocksåmånga människor med rötter långt från Sveriges gränser.
Tjänsten är 100 %, heltid. Arbetsplats: Jukkasjärvi församling, Kiruna.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på 5 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning med
6 månaders provanställning.
Tjänstens innehåll
Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg.
Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten.
Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då man ofta arbetar ihop med övrig personal.
I arbetsuppgifterna ingår:
• Allmän skötsel, städning och underhåll av kyrkor, övriga fastigheter och maskinunderhåll
• Kyrkogårdsarbete där det bl.a. ingår skötsel av grönytor och övriga markytor
• Gravgrävningar, snöröjning och gräsklippning med anvisade maskiner
• Tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar, dop, vigsel och begravningar
• Helgtjänstgöring var 3:e helg och viss kvällstjänstgöring
• Viss administration
• Lön enligt avtal
Vi söker Dig som:
• är en positiv och glad människa
• har erfarenhet av åkgräsklippare, grävmaskin och traktor
• har erfarenhet av arbete på kyrkor, kyrkogårdar och trädgårdsarbete
• har erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
• delar Svenska kyrkans tro och värderingar
• helst är medlem i Svenska kyrkan
• har Körkort B
• har viss datavana
Tillträde
Enligt överenskommelse
Övrigt
Upplysningar om tjänsten Tommy Stridsman, Fastighetschef, Kirunapastorat 0980- 678 04
Facklig kontaktperson Kommunal Kiruna
Ansökan med bestyrkt meritförteckning ställs till: Kiruna pastorat, Box 87, 981 22 Kiruna
Ansökan ska vara inlämnad senast 2022-06-30
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppchef till LKAB Fastigheter

Om företaget / Verksamheten LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Malmberget, Gällivare och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter äger och förvaltar cirka 2 800 bostäder i Kiruna och Malmberget/Gällivare. Vi spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gälli... Visa mer
Om företaget / Verksamheten
LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Malmberget, Gällivare och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter äger och förvaltar cirka 2 800 bostäder i Kiruna och Malmberget/Gällivare. Vi spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.
LKAB Fastigheter står inför en omställning som bolag där förvaltning av samhällsomvandlings-fastigheter är en naturlig del i vårt uppdrag och utvecklingsfrågorna är del i vår vardag. Bolaget kommer att utvecklas från ett i första hand förvaltande fastighetsbolag till ett serviceinriktat bolag för våra besökare, kunder och koncernen.
Hela företaget har enats om vilka avtryck vi vill lämna hos andra. Vi vill att våra kunder och besökare ska uppfatta oss som serviceinriktade, engagerade, förtroendeingivande, kompetenta och pålitliga.
De avtryck vi vill lämna hos varandra som kollegor ska präglas av att vi ger och får tillit från varandra, vi är ansvarsfulla, vi trivs och skapar trivsel, vi är hjälpsamma, vi är omtänksamma och vi skapar glädje.
Om tjänsten
Nu söker vi en service- och målinriktad gruppchef till vår fastighetssektion hos LKAB Fastigheter i Kiruna. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att operativt leda arbetet i vår fastighetssektion. I tjänsten ingår personalansvar för de 14 medarbetare som idag är anställda inom fastighetssektionen.
I rollen som gruppchef kommer du arbeta med verksamhetsutvecklande uppgifter samtidigt som du löser fastighetsrelaterade problem. Du förväntas vara drivande i arbetet med att löpande utveckla medarbetare och vår verksamhet.
En viktig del i rollen är också att verka för att medarbetares personliga utvecklingsmål är kopplade till verksamhetsplanen och riktlinjer för karriärvägar inom LKAB. Utöver detta ansvarar du även för att verksamheten i övrigt drivs enligt gällande och aktuella lagar, förordningar, föreskrifter, avtal samt LKAB:s policys och planer.
I det dagliga arbetet jobbar du i nära samarbete med dina medarbetare, platschef och övriga sektioner. Du ingår även i den operativa ledningsgruppen på företaget.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig med universitets-/högskoleutbildning med relevant inriktning för tjänsten, alternativt gymnasial utbildning och mångårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser att du har tidigare vana från arbetsledande uppgifter med personalansvar. Det är även meriterande om du har erfarenhet av PBL, BBR, BAS-U och BAS-P.
Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning samt alltid sätter kunden i centrum. Likaså att du själv kan strukturera upp ditt arbete men också snabbt kan byta fokus vid behov. Vidare ser vi att du är en problemlösare som vill utveckla både verksamheten och dig själv, samt att du ser dig själv som en given kunskapsresurs för hela bolaget.
Tjänsten kräver B-körkort och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska samt grundläggande språkkunskaper inom engelska.
Du ska även ha god datorvana och kunna hantera Microsoft Office-paketet.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som tandvård, friskvård samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.
Övrigt
Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 19 juni.
Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Bergström, 072-577 31 06 alt. [email protected]
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Linnea Svartz, [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com Visa mindre

Garageportexperten BLI EN AV OSS!

BLI EN AV OSS! Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant? Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss? Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU? Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, indus... Visa mer
BLI EN AV OSS!
Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant?
Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss?
Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU?
Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, industriportar och ytterdörrar. Vi lovar att det är ett omväxlande och roligt arbete. Jobbet utgår normalt från vårt kontor i Kiruna
Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud. Det är vi stolta över. Men kanske mer stolta över de värdeord vi arbetar utifrån – glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl våra kund-relationer som klimatet oss kollegor emellan.
Nyfiken och intresserad?
Kontakta Johnny Svennemyr E-post: [email protected] 070-323 55 45.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Badpersonal till simhallen i Kiruna

Ansök    Maj 11    Kiruna kommun    Badvaktmästare
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som badpersonal är ett roligt och varierande arbete. Du arbetar som instruktör i den direkta simundervisningen, utför badbevakning och kassaarbete.
Du utför även städning och renhållning av badavdelning och tillhörande utrymmen. Till dina arbetsuppgifter hör även att leda olika aktiviteter och skötsel av vattenrening mm.KVALIFIKATIONER
Som badpersonal har du god samarbetsförmåga, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor. Du är engagerad, initiativrik och stresstålig. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet. Om du har ett tekniskt intresse är det en fördel då visst skötsel- och underhållsarbete kan förekomma. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi lägger stor vikt vid service gentemot gäster men ser även gärna att man har ett Tekniskt kunnande då arbetet bland annat innebär Teknik/vattenrening och vaktmästarsysslor

Tjänsten kan komma att ändras över tid då verksamheten flyttar in i ett nytt bad med delvis annan verksamt under 2023.

Vi ser att du har gymnasialutbildning och det är meriterande om du har en simlärarutbildning samt utbildning som vattengymnastikinstruktör och/eller babysiminstruktör. Vi ser att det är meriterande om du även har kunskap i hjärt- och lungräddning.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra livräddningsprov och hälsokontroll.

Vi ser gärna manliga sökanden då arbetet innebär rotation i omklädningsrum för män.

När sökande erbjudits anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Kiruna söker... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.
Till Kiruna söker vi nu en: Fastighetsskötare
Är du en fastighetsskötare som är intresserad av nya utmaningar? Då kan det här vara något för dig!
Din roll:
Du ingår i en styrka av 4–7 personer som jobbar med fastighetsunderhåll, drift och el och du kommer huvudsakligen att arbeta med drift, underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljöer. På Fastighetsmästaren AB arbetar vi i en teknisk miljö och i arbetsuppgifterna ingår underhåll av vatten- och värmeanläggningar, vägar, fordon samt allmän teknisk service på hela området.
Under vintern är snöröjning en del av arbetet. Att arbeta som fastighetsskötare hos oss passar dig som trivs med ett omväxlande, rörligt och självständigt arbete med mycket kontakt med människor. Din servicekänsla och ditt utåtriktade sätt tillsammans med en praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.
Kompetensprofil
Har du utbildning inom fastighet/drift, bygg, VVS eller liknande är det meriterande. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid
Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.


Ersättning
Fast månadslön
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-05-28
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Johnny Svennemyr, 070-323 55 45
Företag Fastighetsmästaren AB
Besöksadress Lastvägen 52 981 38 Kiruna Visa mindre

Badpersonal till simhallen i Kiruna

Ansök    Apr 27    Kiruna kommun    Badvaktmästare
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som badpersonal är ett roligt och varierande arbete. Du arbetar som instruktör i den direkta simundervisningen, utför badbevakning och kassaarbete.
Du utför även städning och renhållning av badavdelning och tillhörande utrymmen. Till dina arbetsuppgifter hör även att leda olika aktiviteter och skötsel av vattenrening mm.KVALIFIKATIONER
Som badpersonal har du god samarbetsförmåga, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor. Du är engagerad, initiativrik och stresstålig. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet. Om du har ett tekniskt intresse är det en fördel då visst skötsel- och underhållsarbete kan förekomma. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har gymnasialutbildning och det är meriterande om du har en simlärarutbildning samt utbildning som vattengymnastikinstruktör och/eller babysiminstruktör. Vi ser att det är meriterande om du även har kunskap i hjärt- och lungräddning.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra livräddningsprov och hälsokontroll.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden då arbetet innebär rotation i omklädningsrum för kvinnor.

När sökande erbjudits anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Teknisk fastighetsskötare

Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu en ny medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans. Kirunabostäder AB är et... Visa mer
Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu en ny medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans.

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och särskilda boenden. Vår verksamhet sträcker sig över hela Kiruna kommun från Abisko till Karesuando. Kirunabostäder ingår i koncernen Kiruna kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk fastighetsskötare sköter du drift och förebyggande arbeten i våra fastigheter och finns dagligen till hands för våra hyresgäster.
Du kommer att arbeta på vår fastighetsavdelning för kommunala fastigheter, som består av en fastighetschef, förvaltare, tekniska fastighetsskötare, tekniker, fastighetsskötare och lokalvårdare.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
- Ansvara för den dagliga driften inom VS, ventilation, styr och regler samt inre och yttre skötsel av tilldelade fastigheter.
- Arbeta med teknisk rondering, felavhjälpande underhåll, energioptimering och förebyggande arbete i och runt fastigheterna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat som fastighetsskötare, tekniker eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning inom VS, ventilation samt styr och regler är önskvärt. God datavana är ett krav. Kunskaper inom fastighetsförvaltning är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra hyresgäster. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med hyresgäster, verksamheter, entreprenörer och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Drifttekniker Kiruna

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Kiruna genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Kiruna. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid, dagtid med placering på Kiruna sjukhus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker till fritids- och serviceenheten

I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Kiruna är kommunen med fantastiska möjligheter att utöva fritids- och friluftsaktiviteter. Ung som äldre kan bestiga berg, fiska i sjö, älv och bäck, åka på längden och utför, åka skridskor i hallar, rinkar och naturisar, spela boule, fotboll, handboll, bordtennis, testa bågskytte, brottning, friidrott, skateboarding och mängder av andra fritidsaktiviteter. Den som som vill satsa på elitidrott har goda förutsättningar för det i flertalet idrotter. Den som vill röra på sig för att sköta sin hälsa kan göra det på många olika sätt. Vi kan skriva uppsatser om våra otroliga möjligheter.

Fritids- och serviceavdelningen i Kiruna kommun sköter driften av flertalet av kommunens fritidsanläggningar såsom t ex Lombia ishall och fotbollsplan, Simhallen, Luossavaarabacken, Matojärvi idrottsplats och ishall samt uteanläggningar i byarna och sporthallar mm. Vi sköter även några funktioner i stadshuset Kristallen. Där är Kundtjänst, vaktmästeri ett par av våra ansvarsområden.

Vi strävar efter att utveckla våra anläggningar - vill du vara med i det?


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en engagerad person för att arbeta i vårt team som skapar förutsättningar för kirunabor och besökare att vistas i våra anläggningar. Vi vill ha dig med till att berika allas vår fritid ytterligare. Är du en initiativtagare, strukturerad, kreativ och har modet samt viljan att ta dig an alla möjliga arbetsuppgifter som vår avdelningen jobbar med? Din stationering i ett första skede blir Luossavaarabacken. Där introduceras du i arbetet med att driva anläggningen. Om behov uppstår kommer du att så småningom arbeta på fler än en anläggning.

Anställningsformen är tillsvidare och du arbetar i skiftlag i sk 7/7-skift under vintern. Arbetsdagens längd är tolv timmar och du arbetar i sju dagar, måndag-söndag, för att därefter vara ledig under sju dagar, måndag - söndag. Under barmarksperioden kan arbetstiden se ut på annat sätt utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta i Luossavaarabacken krävs att du kan ingå i säkerhetsarbeten av olika slag. T ex evakuering vid eventuellt driftstopp av sittliften kräver att du har fysiska förutsättningar att utföra uppdraget. Vi utbildar dig i evakuering och andra säkerhetsarbeten. Erfarenheter från olika arbeten är meriterande.ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar upp till 5000 kr/år, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Handledare

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och att alla medarbetare må... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och att alla medarbetare mår bra. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner inriktade mot hälsa.


ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren söker vi en handledare för feriearbetande skolungdomar. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel i Kirunabostäders fastighetsbestånd. Två handledare kommer att arbeta i centrala Kiruna.

Som handledare samordnar och leder du en grupp ungdomar inom tilldelade grönyteområden. Deras arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma.

Du har ansvar för att arbetsmiljöregler och säkerhetsrutiner följs samt tidrapportering. Att kunna kommunicera på ett bra sätt med ungdomarna och övriga handledare är en förutsättning. Arbetet som handledare är utvecklande, utmanande och det är en roll som ställer krav på kompetens, initiativförmåga och förmågan att kunna inspirera ungdomar i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av gräsklippare och gräsröjare. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och serviceinriktad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Property Service till Scandic Kiruna, heltid

Mitt i nya Kiruna, intill stadshuset, tornar en av Kirunas mest spännande byggnader upp sig med 231 rum, ett flexibelt möteserbjudande och en storslagen skybar med utsikt mot Kebnekaise i väst. Nu söker vi en Property Service till hotellet Scandic Kiruna. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och sk... Visa mer
Mitt i nya Kiruna, intill stadshuset, tornar en av Kirunas mest spännande byggnader upp sig med 231 rum, ett flexibelt möteserbjudande och en storslagen skybar med utsikt mot Kebnekaise i väst.

Nu söker vi en Property Service till hotellet Scandic Kiruna.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Property Servicet arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Property Service?

- Arbeta med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, pool och bastu/relax
- Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar mm.
- Systematiskt brandskyddsarbete, skalskydd och övriga trygghets- och säkerhetssystem, både tillsyn och åtgärdande av brister
- Enklare storkökservice
- Skötsel av utomhusytor, såsom gräsklippning, snö- och halkbekämpning av entréer och nödutgångar etc
- Planering inför ankomst
- Projektledning
- Klagomålshantering och eventuella kompensationer
- Visningar
- Ge service till konferensgäster
- Iordningsställa lokalerna, möblering
- Fakturering
- Arbeta med merförsäljning
- Hålla rent och snyggt i lokalerna
- Vår IT POC för att supportera hotellet med enklare installationer inom IT

Vem är du?

- Några års erfarenhet från liknande arbete
- God social förmåga
- Prestigelös lagspelare
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
- Datorvana
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Teknisk utbildning på gymnasienivå
- Kunskaper inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik
- Kunskaper om brandsäkerhet. Anläggningsskötarutbildning brandlarm & sprinkler och certifikat i Heta arbeten är meriterande
- Goda kunskaper i Office
- Gärna ytterligare språk, förutom svenska och engelska

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Fastighetstekniker Gällivare och Kiruna

Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Kvalifikationer: Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller fastigheter o... Visa mer
Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!


Kvalifikationer:
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna.
För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:
* har godkänd gymnasieutbildning
* är duktig på svenska i tal och skrift, och klarar av att kommunicera på engelska
* har B-körkort
* klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.


Ansökan:
Maila ansökan till platschef [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 30 april 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsskötare

Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu nya medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans. Kirunabostäder AB är ett ... Visa mer
Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu nya medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans.

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på vår fastighetsavdelning för kommunala fastigheter, som består av en fastighetschef, enhetschefer, förvaltare, fastighetsskötare, kombitjänster, lokalvårdare och tekniker. Avdelningen förvaltar alla kommunala fastigheter på uppdrag av Kiruna kommun till exempel skolor, äldreboenden, idrottsanläggningar och stadshus.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
- Ansvara för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter.
- Arbeta med tillsyn och skötsel i och runt fastigheterna genom rondering, felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetat som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning av något slag inom fastighetsförvaltning är önskvärt. Kunskaper inom VVS, ventilation, bygg samt styr och regler är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Tillsynsperson Kulsinterverken

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com Vill ... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com
Vill du bli en del av vårt team som jobbar aktivt och bidrar för att alla ska ha en så säker och trygg arbetsplats som möjligt? Trivs du med att arbeta systematiskt, lösningsorienterat och har lätt för att se sammanhanget hur just du kan bidra till en bättre arbetsmiljö? Då tycker vi att du ska söka detta jobb!
Personliga egenskaper som vi tror att du besitter är ett stort säkerhetstänk, du gillar att ta ansvar, är engagerad och vill vara med att lösa uppkomna problem. Du är nyfiken och drivs av att lära dig mer. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla både dig själv och vår verksamhet!
Din vardag som vikarierande Tillsynsperson på Kulsinterverk 2 och 3 (KK2&KK3;):
• Utföra tillståndskontroller (fortlöpande tillsyn, FLT) på skydds- och säkerhetsutrustningar som ingår i processen och våra byggnader. Arbetet följer och utförs enligt dom lagkrav som gäller vad avser intervaller, genomförande och dokumentation. Exempel på objekt som omfattas är tillsyn av bl.a. trycksatta kärl och kringutrustningar, centralgas, lyftutrustning, tillträdesvägar, ventilations-anläggningar och byggnader.
• Utföra felsökning och enklare reparationer av utrustningar som ingår i arbetsplatsens ansvar.
Dina kvalifikationer
• Gymnasial utbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet.
• Meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el samt Movex planerarbänk, ronder och arbetsorder hantering.
• B-körkort är ett krav
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Tjänsten är en visstidstjänst.
För mer information om tjänsten: Gruppchef Andreas Lehto telefonnummer 010-144 54 81.
För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Sofia Sydberg telefonnummer: 010-144 47 03.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetsskötare till Kebnekaise, sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2022 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 17:e juni och den 18:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.Kallelse till intervju sker löpande. Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår Driftchef fastighet André Svendsen [email protected] 
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Fastighetsmästaren BLI EN AV OSS!

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Fastighetsmä... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.
Till Fastighetsmästaren AB, Kiruna söker vi nu en: Fastighetsskötare
Rollen som Fastighetsskötare
I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund.
Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftsplan.
Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
Hantera avvikelser och medverka vid framtagning av förslag till korrigerande och förebyggande åtgärder
Rondering
Snöskottning entréer och tak
Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete.
Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Meriterande är. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation samt utbildning i fallskydd och skylift.
Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist. B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Du har öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande i stället för händelsestyrt.
Körkortskrav
B
Varaktighet, Tillsvidare (Anställningen föregås av en provanställning på 6 månader)
Arbetstid, Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Ersättning
Månadslön
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-03-07
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Joakim Nuuksujärvi Telefon, 070-327 01 36
[email protected]
Företag
Fastighetsmästaren AB
Besöksadress: Lastvägen 52, 981 38 Kiruna Visa mindre

Kombitjänst

Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu nya medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans. Kirunabostäder AB är ett ... Visa mer
Kirunabostäder blickar mot framtidens behov där fastigheter drivs av modern teknik och våra kunder efterfrågar service med fler digitala tjänster. Vi går därför in i en ny fas där vi utvecklar organisationen för att kunna bemöta våra hyresgäster och kunder på bästa sätt. Vi söker nu nya medarbetare som med stort engagemang och omtanke ska driva oss framåt i processen där vi genom att lyssna på våra kunder blir bättre tillsammans.

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på vår fastighetsavdelning för bostäder och lokaler, som består av en fastighetschef, enhetschefer, kvartersvärdar, fastighetsskötare, kombitjänster och reparatörer. Arbetsuppgifterna innebär inre och yttre skötsel, löpande tillsyn och reparationer samt lokalvård i såväl bostadshus som kommersiella lokaler. Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra hyresgäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller lokalvård. Du är social, serviceinriktad och självgående. Du bör vara händig och praktiskt lagd, flexibel, ordningsam och ha en positiv inställning. Du bör ha vana av att arbeta självständigt men även ha en god samarbetsförmåga. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med hyresgäster och kollegor. Du har en positiv attityd, är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Drifttekniker El, kyla, VVS, styr och regler Kiruna

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolit... Visa mer
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder
Region Norr är en modern enhet som aktivt deltar i myndighetens utveckling. Vi befinner oss i ett intressant skede och har stora ambitioner att utvecklas tillsammans med våra kunder. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Välkommen att söka tjänsten som Drifttekniker med placeringsort Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med driftgruppen med underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär tillsyn och skötsel, egenkontroller i anläggningar samt underhåll av tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som el, kyla, VVS, ventilation samt styr-, regler- och övervakningssystem.
I arbetsuppgiften ingår täta kund- och leverantörskontakter. Tjänstens huvudsakliga uppgift är inom el, kyla, styr och regler eller VVS.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har drifttekniker eller fastighetstekniskutbildning alternativt så har du förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig för tjänsten. Du har även tidigare arbetslivserfarenhet av drift- och underhållsarbete inom fastighetsförvaltning med inriktning mot el, kyla, styr och regler eller VVS. Du har även erfarenhet och kunskap inom ett men helst flera av dessa områden. Du har god förmåga att felsöka på tekniska installationer och genomföra reparationer. Du har god administrativ förmåga samt god datavana som användare av stödsystem. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med god förståelse över hur de fastighetstekniska installationerna samverkar för en optimal och energieffektiv drift. Det är även meriterande med arbetslivserfarenhet där man självständigt hanterat serviceorder, felanmälan, driftoptimering samt felsökning på egen hand eller i team samt om du har utbildning eller behörighet inom el, kyla, styr och regler eller VVS.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering därför är du stresstålig och har förmåga att prioritera och fatta beslut inom snäva tidsramar.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidare anställningar vid Fortifikationsverket innebär att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta driftchef Hans Karlsson, tfn 010- 44 44 379 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder, tfn 010-44 44 913.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-01-09. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen Visa mindre

Drifttekniker Kiruna

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Kiruna genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Kiruna. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid, dagtid med placering på Kiruna sjukhus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Garageportexperten BLI EN AV OSS!

BLI EN AV OSS! Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant? Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss? Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU? Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, indus... Visa mer
BLI EN AV OSS!
Vill du känna glädje och engagemang när du går både till och från jobbet? Uppskattar du att vara professionell i din yrkesroll och omge dig med arbetskamrater som känner likadant?
Då kanske vi kommer se mycket mer av varandra i framtiden, kanske vill du rent utav bli en av oss?
Kiruna - VI SÖKER EN EXPERT, KAN DET VARA DU?
Nu söker vi en montör/ servicetekniker med uppdraget att montera, reparera och serva garageportar, industriportar och ytterdörrar. Vi lovar att det är ett omväxlande och roligt arbete. Jobbet utgår normalt från vårt kontor i Kiruna
Garageportexperten är marknadsledande och har branschens bredaste utbud. Det är vi stolta över. Men kanske mer stolta över de värdeord vi arbetar utifrån – glädje, professionalism och engagemang. Orden genomsyrar såväl våra kund-relationer som klimatet oss kollegor emellan.
Nyfiken och intresserad?
Kontakta William [email protected] eller på 076-840 91 00.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Svenska Turistföreningen (STF) söker Byggprojektledare, Lappland

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Fastighetsavdelningen på Svenska Turistföreningen behöver förstärka organisationen med en byggprojektledare med placering i Lappland.

En möjlighet att få jobba med fantastiska fastigheter i en helt unik fjällmiljö.

Om rollen byggprojektledare, Lappland
I rollen som byggprojektledare hos STF kan du räkna med varierande och stimulerande dagar. Du kommer att ansvara för och driva flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandet, från planering och uppstart fram till färdigt projekt och besiktning. Rollen innebär många kontakter både internt och med bygg/installations entreprenörer. Du kommer att ha budgetansvar samt se till att tidplaner, riktlinjer och regler inom kvalitet och arbetsmiljö följs och efterlevs. Du ingår i STF:s fastighetsavdelning och kommer att ansvara för byggprojekt på STF:s fjällstationer i Abisko, Kebnekaise, Saltoluokta samt stugor på norra Kungsleden. Denna roll ställer höga krav på flexibilitet och engagemang då våra fastigheter är belägna i väglöst land i fjällmiljö. Resor ingår i jobbet då projektledning på plats är en vital del i tjänsten.
Du kommer att rapportera till STF:s fastighetschef som är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad och klarar av både praktisk byggledning och administrativa arbetsuppgifter. Du ska självständigt kunna planera och utföra byggprojekt.
Du har några års erfarenhet som till exempel platschef, projektledare, arbetsledare inom bygg eller installationsföretag.
 
Personlighet
Vi söker en social person som trivs med att bygga relationer både internt och externt.
Du behöver vara öppen för nya idéer och utmaningar och ha lätt för att lära nya saker. Då dina arbetskollegor i fastighetsavdelningen är placerade i andra delar i Sverige måste du trivas att självständigt driva projekt.

Kompetens
* Utbildning inom bygg eller installationsteknik.
* Jobbat i arbetsledande ställning och självständigt drivit byggprojekt.
* B-körkort


Meriterande egenskaper
* Installationserfarenhet av el och vvs.
* Erfarenhet av inköp av entreprenader.
* Erfarenhet av entreprenadjuridik.
* Snöskoter vana och förarbevis.
* Brinnande naturintresse.


Övrigt
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef, Håkan Andersson 070-365 57 12
[email protected]

STF erbjuder
* En tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan, eller eventuella frågor, med dina kontaktuppgifter så snart som möjligt till


 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.fackligt ombud är Maja Hök (Unionen) [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare till STF Kebnekaise fjällstation, vinter 2022!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Vi söker en fastighetsskötare till STF Kebnekaise, vintern 2022.

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar? Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor?
Då har vi arbetet för dig!
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. Vi har ett flertal byggnader, såsom huvudbyggnad, servicehus ( med hygienutrymmen, gästkök), fyra gästhus och ett personalhus.

Inför vintersäsongen 2022 behöver vi nu en ny engagerad medarbetare som tycker om att bjuda på sig själv och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att vi upprätthåller ordning i våra byggnader och lokaler som då ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, förebyggande brandskyddsarbete, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens varutransporter som vintertid sker med pistmaskin (utförs av lokal entreprenör). Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och relevanta utbildningar är meriterande.

Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 2:a mars och den 25:e april. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden. 
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 

Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår Driftchef fastighet André Svendsen [email protected] eller 070 2474711
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se Visa mindre

Idrottsplatsarbetare, tidsbegränsad anställning

I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Du är med och sköter drift och underhåll av våra idrottsanläggningar. Det handlar om att ställa i ordning idrottsplatsen inför olika arrangemang, främst i och kring våra hockeyhallar men även arbeten kring våra övriga utomhusanläggningar kan förekomma. Du har även ett ansvar för att fastigheten och infrastruktur fungerar som det ska så erfarenhet av vaktmästeri eller liknande uppdrag är meriterande. Det ingår även visst städ i uppdraget.

Arbetet är varierat och innebär arbete dag- och kvällstid samt helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom barn- och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap i hjärt- och lungräddning. Om du har erfarenhet av att köra ismaskin och isteknik är det en merit.

Vi tror att du har god samarbetsförmåga, erfarenhet och intresse av att arbeta med
människor. Du är engagerad, initiativrik och stresstålig. Om du har ett tekniskt intresse är det en fördel då visst skötsel- och underhållsarbete kan förekomma. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Innan sökande erbjuds anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.

Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun
eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning.

Kunskap i de officiella minoritetsspråken i Kiruna Kommun, samiska, meänkieli och finska är meriterande.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare 100%, Vittangi församling

Ansök    Sep 14    Kiruna Pastorat    Kyrkvaktmästare
Tjänsten är 100 % heltid. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 5 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstens innehåll Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg. Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten. Viktigt är att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal. I arbetsuppgifterna ingår: • Allmän skötsel, städning och underhåll av kyr... Visa mer
Tjänsten är 100 % heltid.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på 5 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstens innehåll
Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg. Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten. Viktigt är att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.
I arbetsuppgifterna ingår:
• Allmän skötsel, städning och underhåll av kyrkor, övriga fastigheter och maskinunderhåll
• Kyrkogårdsarbete där det bl a ingår skötsel av grönytor och övriga markytor
• Gravgrävningar, snöröjning och gräsklippning med anvisade maskiner
• Tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar, dop, vigsel och begravningar
• Helgtjänstgöring var 3:e helg och viss kvällstjänstgöring
• Viss administration
• Lön enligt avtal
Vi söker Dig som:
• är en positiv och glad människa
• har erfarenhet av åkgräsklippare, grävmaskin och traktor
• har erfarenhet av arbete på kyrkor, kyrkogårdar och trädgårdsarbete
• har erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
• delar Svenska kyrkans tro och värderingar
• helst är medlem i Svenska kyrkan
• har Körkort B
• har viss datavana
Tillträde
Enligt överenskommelse
Övrigt
Upplysningar om tjänsten:
Tommy Stridsman, Fastighetschef,
Kirunapastorat 0980- 678 04
Facklig kontaktperson:
Kommunal Kiruna
Ansökan med bestyrkt meritförteckning ställs till:
Kiruna pastorat, Box 87, 981 22 Kiruna
Ansökan ska vara inlämnad senast 2021-09-30


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsskötare till Björkliden och Riksgränsen

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event. Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bäst... Visa mer
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.
Lapland Resorts driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Arbetsuppgifter
Då verksamheten som Lapland Resorts bedriver på anläggningarna är komplex med allt från restauranger och hotelldrift till skidområden med liftanläggningar och personalboenden, så är det stora variationer i det fastighetsbestånd som ska driftas och underhållas. Vi behöver nu förstärka vårt fastighetteam och söker en driven och serviceinriktad fastighetsskötare som vill arbeta och bo i fjällen.
I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Våra fastighetsskötare arbetar med snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner, allt utifrån sitt kompetensområde. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.

Din profil
Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.
Vill du arbeta i Björkliden och Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden. Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-10-17
Kontaktperson: Rickard Johansson, 0980-64190, [email protected] Visa mindre

Tillsynsman Kulsinterverken

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com Vill ... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com
Vill du bli en del av vårt team som jobbar aktivt och bidrar för att alla ska ha en så säker och trygg arbetsplats som möjligt? Trivs du med att arbeta systematiskt, lösningsorienterat och har lätt för att se sammanhanget hur just du kan bidra till en bättre arbetsmiljö? Då tycker vi att du ska söka detta jobb!
Personliga egenskaper som vi tror att du besitter är ett stort säkerhetstänk, du gillar att ta ansvar, är engagerad och vill vara med att lösa uppkomna problem. Du är nyfiken och drivs av att lära dig mer. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla både dig själv och vår verksamhet!
Din vardag som Tillsynsman på Kulsinterverk 2 och 3 (KK2&KK3;):
• Utföra tillståndskontroller (fortlöpande tillsyn, FLT) på skydds- och säkerhetsutrustningar som ingår i processen och våra byggnader. Arbetet följer och utförs enligt dom lagkrav som gäller vad avser intervaller, genomförande och dokumentation. Exempel på objekt som omfattas är tillsyn av bl.a. trycksatta kärl och kringutrustningar, centralgas, lyftutrustning, tillträdesvägar, ventilations-anläggningar och byggnader.
• Utföra felsökning och enklare reparationer av utrustningar som ingår i arbetsplatsens ansvar.
Dina kvalifikationer
• Gymnasial utbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet.
• Meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el samt Movex planerarbänk, ronder och arbetsorder hantering.
• B-körkort är ett krav
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten: Gruppchef Andreas Lehto telefonnummer 010-144 54 81.
För mer information om rekryteringsprocessen: HR Koordinator Sofia Sydberg telefonnummer: 010-144 47 03.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetstekniker/Bitr Fastighetsförvaltare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Driftsställe Gä... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.


Till Driftsställe Gällivare söker vi nu en: Fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare. Är du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Gällivare och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.


I rollen som fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll fastigheter. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. I arbetsuppgifterna ingår även prissättning av våra produkter och tjänster samt kontakt med våra beställare, kunder-och underentreprenörer.


Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
• Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftsplan.
• Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
• Hantera avvikelser och medverka vid framtagning av förslag till korrigerande och förebyggande åtgärder
• Rondering
• Snöskottning entréer och tak
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
• Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
• Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
• Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.


Kompetensprofil
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Meriterande är. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation samt utbildning i fallskydd och skylift. Du ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller


Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.


Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, Tillsvidare
Arbetstid, Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ersättning
Individuell lönesättning
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-09-30. Intervjuer och urval sker löpande tjänsten kan därför tillsättas före utsatt tidpunkt.
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
VD, Johnny Svennemyr Telefon, 070-323 55 45 E-post:[email protected]
Företag
Fastighetsmästaren AB
Besöksadress: Geologgatan 6 981 31 Kiruna Visa mindre

Drifttekniker/fastighetsskötare till Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Vill du bli en del av vårt team?  

Nu söker vi en serviceinriktad fastighetsskötare/drifttekniker till turiststationen i Abisko.
  
Arbetet som fastighetsskötare är mycket varierande i säsong, tempo samt arbetsuppgifter, vi söker dig som är öppensinnad inför detta arbetssätt. Den huvudsakliga arbetsplatsen är på fastighetsavdelningen, men som anställd på STF Abisko Turiststation kan du ibland behövas på någon annan plats inom turiststationen. 

På fastighetsavdelningen jobbar vi med drift, underhåll, skötsel och gästrelaterade serviceuppdrag. Vi har också schemalagd beredskap kvällar och nätter.
 
På anläggningen har vi bland annat ett vattenreningsverk, ett avloppsreningsverk, en kompostanläggning, bergvärmepumpar, fläktrum, olje- samt pelletspanna.
Se till att dessa fungerar är en viktig del av arbetet samt givetvis utföra alla slags akuta reparationer inom anläggningen så att våra gäster får en fin vistelse.

Vi söker dig med en eller flera av följande egenskaper:  
* Förmåga till egna initiativ och förmåga att identifiera behov/åtgärda dessa 
* Kan arbeta ensam såväl som i team 
* Ser lösningar snarare än problem 
* Har ett brett teknikintresse 
* Är ordningsam och noggrann 
* Är händig mångsysslare 
* Är serviceinriktad och social 


Vi önskar att du uppfyller följande krav:
 
* Att du är tekniskt lagd, är utbildad snickare, VVS-montör, elektriker, maskintekniker eller har någon annan teknisk specialkompetens
* Innehar B-körkort  


* Är vid god fysik och fysiskt aktiv 
* Kan uttrycka dig i tal på både svenska och engelska   


Det är meriterande om du: 
* Har skoterkörkort, hjullastarkort och motorsågskörkort
* Har jobbat med drifttekniska installationer


 Övrigt som är bra att veta: 
* Lön och arbete enligt?HRF:s?kollektivavtal
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med en årsarbetstid om 100%. 
* Tillträde enligt överenskommelse 
* Vi erbjuder personalboende i närheten av Turiststationen


 
 
 
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret samt med ett personligt brev/CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Du ska vara beredd att ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.? 

Läs gärna mer om oss på??https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/?_ga=2.92836957.1379222273.1611998538-2117182488.1611998538
https://auroraskystation.se/? 
https://www.facebook.com/NuoljaOffpist/   
  
STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällanläggning som är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Norrskenssäsongen sträcker sig från december till mars, skidsäsongen februari till april och sommar-/midnattssolssäsong från juni till septemb Visa mindre

Fastighetsskötare/vaktmästare till Kebnekaise fjällstation, sommar 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2021 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 22:a juni och den 19:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår fastighetschef Jimmi Hammar [email protected]
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Fastighetsskötare till Kebnekaise fjällstation2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2021 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 22:a juni och den 19:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår fastighetschef Jimmi Hammar [email protected]
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Fastighetsskötare till LKAB Fastigheter

LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Malmberget, Gällivare och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter äger och förvaltar ca 2 800 bostäder i Kiruna och Malmberget. LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är at... Visa mer
LKAB Fastigheter har till uppgift att förvalta LKAB:s bostäder och lokaler på verksamhetsorterna i Kiruna, Malmberget, Gällivare och Luleå. Huvuddelen av bostadsytorna och lokalerna återfinns i Malmfälten. LKAB Fastigheter äger och förvaltar ca 2 800 bostäder i Kiruna och Malmberget. LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.
Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du självständigt med förebyggande drift och underhåll av våra fastigheter. I arbetet ingår bland annat rondering, felsökning, reparationer och åtgärdande av felanmälningar i bostäder och lokaler. Arbetet är utåtriktat med såväl interna som externa kontakter. Även yttre skötsel förekommer.
Dina kvalifikationer
Med anledning av det utåtriktade arbetet är det viktigt att du är initiativtagande, kommunikativ och ansvarstagande samt har god problemlösningsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt, sätta kunden i centrum och har lätt för att kommunicera och samarbeta.
Du bör ha gymnasial utbildning med bygg-, el- eller vvs-teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Eftergymnasial utbildning som fastighetstekniker samt erfarenhet från fastighetsskötsel, el, vvs och lägenhetsreparationer är meriterande.
Tjänsten kräver B-körkort, godkända slutbetyg från gymnasiet samt datorvana.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utmanande och spännande jobb i ett offensivt fastighetsbolag som är i en expansiv fas och bland annat kommer att bygga minst 500 nya lägenheter de närmaste åren. Vi erbjuder del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård och andra förmåner för vår personal.
Övrig information
Välkommen in med ditt CV och personliga brev senast 2021-08-15.
Ytterligare upplysning om tjänsten får du av Fastighetschef Fredrik Bergström 0980-53106. [email protected]
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Visa mindre

Fastighetstekniker till Kiruna/Gällivare

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Fastighetscompetens i Norrland AB har verksamhet från Sundsvall och norrut och är en samarbetspartner som erbjuder fastighetsägare tjänster inom bland annat fastighetsservice, fastighetsdrift... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!

Fastighetscompetens i Norrland AB har verksamhet från Sundsvall och norrut och är en samarbetspartner som erbjuder fastighetsägare tjänster inom bland annat fastighetsservice, fastighetsdrift och fastighetsförvaltning. Genom lokal förankring, och med hög kompetens och personligt engagemang tillhandahåller man fastighetstjänster. Fastigheterna är kommersiella och offentliga fastigheter, och bland kunderna finns stora fastighetsägare. Under förra året etablerade sig Fastighetscompetens  i Norr- och Västerbotten. Det har varit en lyckad etablering, och nu söker vi en engagerad fastighetstekniker till Kiruna/Gällivare.

Ansvarsområden
Som fastighetstekniker i Kiruna ansvarar du för driften av fastigheter i Kiruna och Gällivare. Det innebär att du kommer att hjälpa våra kunder att åtgärda olika problem och fel i fastigheterna, men även jobba med att försöka minimera att problem uppstår genom att utföra planerade och förebyggande åtgärder i fastigheterna. Målet är så få inkomna fel som möjligt, och du kommer att göra regelbundna ronderingar för att förebygga problem. Du kommer att ha ett varierande och fritt jobb som innebär mycket kontakt med fastighetsägare, hyresgäster, underleverantörer och kollegor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som  möjligt när det gäller fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:


har godkänd gymnasieutbildning 
är duktig på svenska i tal och skrift, och klarar av att kommunicera på engelska
har B-körkort
klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.

Ansökan
För information: I den här rekryteringen har Fastighetscompetens valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på tel 073-357 00 93 eller [email protected], gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen.  Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt. Sista ansökningsdag är 20 april 2021 . Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, ansök därför gärna redan idag!

Om företaget
Fastighetscompetens i Norrland AB är en samarbetspartner inom fastighetsförvaltning och erbjuder fastighetsägare tjänster inom fastighetsservice, förvaltning, teknisk förvaltning och VVS. Vi förvaltar tillsammans med våra kunder ca 601 600 kvm. Bland våra kunder har vi stora fastighetsägare som SBB, Nyfosa, Skifu och NP3. Fastigheterna är kommersiella och offentliga fastigheter.
Vår affärsidé är att genom lokal förankring tillhandahålla fastighetsförvaltning med hög kompetens och personligt engagemang i syfte att skapa god lönsamhet för våra uppdragsgivare. Vår personal är kompetenta, självgående, serviceinriktade och löser de problem som uppstår och har en tydlig kommunikation med våra kunder under arbetets gång. Allt för att underlätta för våra kunder. Visa mindre

CERTEGO i Kiruna söker Säkerhetstekniker inom garageportsinstallation

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I den här rollen söker vi någon som ska arbeta som säkerhetstekniker med inriktning garageportsinstallation, både när det gäller service och installation av nya garageportar. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I den här rollen söker vi någon som ska arbeta som säkerhetstekniker med inriktning garageportsinstallation, både när det gäller service och installation av nya garageportar. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha en teknisk bakgrund och meriterande är om du arbetat med garageportsinstallationer tidigare. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Vaktmästare/fastighetsskötare till Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation placerad i Abisko Nationalpark, 20 mil norr om Polcirkeln. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar fördelade på hotellrum, vandrarhem och stugby, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt närbutik med uthyrning av friluftsutrustning, lift- och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Att jobba hos oss i vår bransch och vår organisation är mycket mer än ett jobb, det är en livsstil. Det ställer också krav. Gästernas förväntningar är stora och vi förväntas vara omtänksamma, nyfikna, äkta, professionella och engagerade. Stor fritidsbonus är vår unika placering mitt i en nationalpark i norra Lapplandsfjällen. Vi har naturen lätillgänglig direkt utanför dörren. Den väntar på dig, redo för stora som små äventyr! 


Vill du bli en del av vårt team?  Vi söker nu vaktmästare med god servicekänsla som kan arbeta självständigt med en lång rad klassiska vaktmästarsysslor. Du jobbar både inne och ute. Du måste ha en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. En stor del av arbetet går ut på rena vaktmästarjobb så som att tömma sopor, köra paket mellan avdelningar, byta lampor m.m. Du gillar att ta ansvar och ska kunna driva flera arbeten samtidigt som du sedan kan avsluta innan dagen är över.

Det är viktigt att du är social och inte har svårt för att prata med okända människor och har förmåga att hålla lugnet även vid stressiga situationer.    

B-körkort är ett krav.

Du bör ha tidigare erfarenhet/utbildning som fastighetsskötare/vaktmästare. Kunskaper inom hantverksyrken är meriterande.

Du ska kunna prata svenska och engelska flytande och ha grundläggande datorkunskap. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom turistbranschen.

Tjänsterna är säsongsanställningar som påbörjas i mitten/slutet av juni 2021 och pågår fram till med september 2021. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Tjänstgöringsgraden är 80%. Vi följer HRF:s kollektivavtal och är medelm i VISITA.

Personalboende erbjuds - rum med dusch och toalett, gemensamt kök och allmänutrymmen.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa hos oss.   Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi gör intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller per brev. Visa mindre

Drifttekniker/fastighetsskötare till Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Vill du bli en del av vårt team?  
 
Nu söker vi en serviceinriktad fastighetsskötare/drifttekniker till turiststationen i Abisko.
  
Arbetet som fastighetsskötare är mycket varierande i säsong, tempo samt arbetsuppgifter, vi söker dig som är öppensinnad inför detta arbetssätt. Den huvudsakliga arbetsplatsen är på fastighetsavdelningen, men som anställd på STF Abisko Turiststation kan du ibland behövas på någon annan plats inom turiststationen. 

På fastighetsavdelningen jobbar vi med drift, underhåll, skötsel och gästrelaterade serviceuppdrag. Vi har också schemalagd beredskap kvällar och nätter.
 
På anläggningen har vi bland annat ett vattenreningsverk, ett avloppsreningsverk, en kompostanläggning, bergvärmepumpar, fläktrum, olje- samt pelletspanna.
Se till att dessa fungerar är en viktig del av arbetet samt givetvis utföra alla slags akuta reparationer inom anläggningen så att våra gäster får en fin vistelse.

Vi söker dig med en eller flera av följande egenskaper:  
* Förmåga till egna initiativ och förmåga att identifiera behov/åtgärda dessa 
* Kan arbeta ensam såväl som i team 
* Ser lösningar snarare än problem 
* Har ett brett teknikintresse 
* Är ordningsam och noggrann 
* Är händig mångsysslare 
* Är serviceinriktad och social 


Vi önskar att du uppfyller följande krav:
 
* Att du är tekniskt lagd, är utbildad snickare, VVS-montör, elektriker, maskintekniker eller har någon annan teknisk specialkompetens
* Innehar B-körkort  


* Är vid god fysik och fysiskt aktiv 
* Kan uttrycka dig i tal på både svenska och engelska   


Det är meriterande om du: 
* Har skoterkörkort, hjullastarkort och motorsågskörkort
* Har jobbat med drifttekniska installationer


 Övrigt som är bra att veta: 
* Lön och arbete enligt?HRF:s?kollektivavtal
* Tjänsten är en tillsvidareanställning med en årsarbetstid om 100%. 
* Tillträde enligt överenskommelse 
* Vi erbjuder personalboende i närheten av Turiststationen


 
 
 
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret samt med ett personligt brev/CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Du ska vara beredd att ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.? 

Läs gärna mer om oss på??https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/?_ga=2.92836957.1379222273.1611998538-2117182488.1611998538
https://auroraskystation.se/? 
https://www.facebook.com/NuoljaOffpist/   
  
STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällanläggning som är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Norrskenssäsongen sträcker sig från december till mars, skidsäsongen februari till april och sommar-/midnattssolssäsong från juni till september. Visa mindre

Fastighetsskötare/vaktmästare till Kebnekaise fjällstation, sommar 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2021 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 22:a juni och den 19:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår fastighetschef Jimmi Hammar [email protected]
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Kiruna
Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett plus.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. 31 augusti med chans till förlängning.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-04-23. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Arbetsledare Daniel Holmgren via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Vaktmästare

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga ... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.ARBETSUPPGIFTER
Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en vaktmästare till våra fritidsanläggningar, Lombia och Matojärvi ishall. Arbetet kan även innebära att du kommer att arbeta inom andra arbetsplatser inom koncernen Tekniska Verken. Arbetsuppgifterna är bl.a. skötsel av isplanerna och fotbollsplanen. Körning av ismaskinen samt övriga förekommande vaktmästaruppgifter vid de olika anläggningarna. Du kommer att arbeta skift.

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre

Fastighetsskötare säsong Björkliden & Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och ... Visa mer
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse. Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.
Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Våra fastighetsskötare arbetar med snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner, allt utifrån sitt kompetensområde. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.
Din profil
Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.
Vill du arbeta i Björkliden eller Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!
Anställningsform: Säsong med start i februari och avslut i maj.
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden/Riksgränsen Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-02-21, vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Michael Wallberg, fastighetschef: 0980-641 77 Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Kiruna
Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett plus.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. april med chans till förlängning.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-02-28. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Arbetsledare Daniel Holmgren via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare100%

Ansök    Okt 26    Kiruna Pastorat    Kyrkvaktmästare
På grund av stundande pensionsavgångar söker Kiruna pastorat 2 st kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare. Tjänsten är 100% heltid. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 16 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstens innehåll Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg. Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten. Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.... Visa mer
På grund av stundande pensionsavgångar söker Kiruna pastorat
2 st kyrko- och kyrkogårdsvaktmästare.


Tjänsten är 100% heltid.


Du kommer att ingå i ett arbetslag på 16 personer och tjänsten är en tillsvidareanställning.


Tjänstens innehåll


Du kommer att möta många människor, både i glädje och sorg.
Servicekänsla och flexibilitet är viktiga inslag i tjänsten.
Viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta då du ofta arbetar ihop med övrig personal.


I arbetsuppgifterna ingår:


• Allmän skötsel, städning och underhåll av kyrkor, övriga fastigheter och maskinunderhåll
• Kyrkogårdsarbete där det bl a. ingår skötsel av grönytor och övriga markytor
• Gravgrävningar, snöröjning och gräsklippning med anvisade maskiner
• Tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar, dop, vigsel och begravningar
• Helgtjänstgöring varannan helg och viss kvällstjänstgöring
• Viss administration
• Lön enligt avtal


Vi söker Dig som:


• är en positiv och glad människa
• har erfarenhet av åkgräsklippare, grävmaskin och traktor
• har erfarenhet av arbete i kyrkor, på kyrkogårdar och av trädgårdsarbete
• har erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter
• delar Svenska kyrkans tro och värderingar
• helst är medlem i Svenska kyrkan
• har Körkort B
• har viss datorvana


Tillträde


Enligt överenskommelse.


Övrigt


Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar ska vara oss tillhanda senast 2020-11-14
till postadress: Kiruna pastorat, Finngatan 1, 981 31 Kiruna.


Upplysningar om tjänsterna fås av Tommy Stridsman, fastighetschef.
Kiruna pastorat, 0980 - 67804
Epost: [email protected]


Facklig kontakt
Kommunal Kiruna. Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen söker drifttekniker till Kiruna

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kan även komma att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, arbetsledare, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylssystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Kiruna samt kräver körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2020-11-30. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Kiruna

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kiruna.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2020-11-30. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Badpersonal till simhallen i Kiruna

Ansök    Aug 26    Kiruna kommun    Badvaktmästare
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som badpersonal är ett roligt och varierande arbete. Du arbetar som instruktör i den direkta simundervisningen, utför badbevakning och kassaarbete.
Du utför även städning och renhållning av badavdelning och tillhörande utrymmen. Till dina arbetsuppgifter hör även att leda olika aktiviteter och skötsel av vattenrening mm.KVALIFIKATIONER
Som badpersonal har du god samarbetsförmåga, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor. Du är engagerad, initiativrik och stresstålig. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet. Om du har ett tekniskt intresse är det en fördel då visst skötsel- och underhållsarbete kan förekomma. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har gymnasialutbildning och det är meriterande om du har en simlärarutbildning samt utbildning som vattengymnastikinstruktör och/eller babysiminstruktör. Vi ser att det är meriterande om du även har kunskap i hjärt- och lungräddning.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra livräddningsprov och hälsokontroll.

Vi ser gärna manliga sökanden då arbetet innebär rotation i omklädningsrum för män.

När sökande erbjudits anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Fastighetsskötare säsong Björkliden & Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och ... Visa mer
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse. Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.
Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Våra fastighetsskötare arbetar med snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner, allt utifrån sitt kompetensområde. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.
Din profil
Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.
Vill du arbeta i Björkliden eller Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!
Anställningsform: Säsong med start i februari och avslut i maj.
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden/Riksgränsen Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-09-27
Kontaktperson: Michael Wallberg, fastighetschef: 0980-641 77 Visa mindre

Vikarierande badpersonal till simhallen i Kiruna

Ansök    Aug 27    Kiruna kommun    Badvaktmästare
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som badpersonal är ett roligt och varierande arbete. Du arbetar som instruktör i den direkta simundervisningen, utför badbevakning och kassaarbete.
Du utför även städning och renhållning av badavdelning och tillhörande utrymmen. Till dina arbetsuppgifter hör även att leda olika aktiviteter och skötsel av vattenrening mm.KVALIFIKATIONER
Som badpersonal har du god samarbetsförmåga, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor. Du är engagerad, initiativrik och stresstålig. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet. Om du har ett tekniskt intresse är det en fördel då visst skötsel- och underhållsarbete kan förekomma. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att du har gymnasialutbildning och det är meriterande om du har en simlärarutbildning samt utbildning som vattengymnastikinstruktör och/eller babysiminstruktör. Vi ser att det är meriterande om du även har kunskap i hjärt- och lungräddning.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra livräddningsprov och hälsokontroll.

Vi ser gärna manliga sökanden då arbetet innebär rotation i omklädningsrum för män.

När sökande erbjudits anställning måste godkänt utdrag från polisens belastningsregister visas upp, enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se

Arbetet innebär arbete dag- och kvällstid och var tredje helg. Möjlighet till en tillsvidareanställning.


ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även ind... Visa mer
Fastighetsskötare

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. LKAB Fastigheter är ett dotterbolag till LKAB och har en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.

Om tjänsten
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du självständigt med förebyggande drift och underhåll av våra fastigheter. I arbetet ingår bland annat rondering, felsökning, reparationer och åtgärdande av felanmälningar i bostäder och lokaler. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, såväl internt som externt. Även yttre skötsel av fastigheter förekommer.

Dina kvalifikationer
Med anledning av den stora delen kundkontakt, såväl internt som externt, är det viktigt att du är initiativtagande, kommunikativ och ansvarstagande samt har god problemlösningsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt, sätta kunden i centrum och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du bör ha gymnasial utbildning med bygg-, el- eller vvs-teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Eftergymnasial utbildning som fastighetstekniker samt erfarenhet från fastighetsskötsel, el, vvs och lägenhetsreparationer är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort, godkända slutbetyg från gymnasiet samt datorvana.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Välkommen in med din ansökan! För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Fastighetschef Fredrik Bergström 0980-53106 eller [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare med arbetsledande ansvar

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och ... Visa mer
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.
Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.
Vi söker dig som har ledarerfarenhet med en förmåga och vilja att motivera och coacha teamet så att ni på bästa sätt löser uppgiften -serviceinriktat och kvalitetsmedvetet. Tillsammans med övrig personal bidrar ni till att i slutänden skapa en gästupplevelse över förväntan.
Din profil
Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri.
Vi söker dig som har ledarerfarenhet med en förmåga och vilja att motivera och coacha teamet så att ni på bästa sätt löser uppgiften -serviceinriktat och kvalitetsmedvetet. Tillsammans med övrig personal bidrar ni till att skapa en gästupplevelse över förväntan.
Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.
Vill du bo och leva i Björkliden eller Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!
Varmt välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden/Riksgränsen Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-09-27
Kontaktperson: Michael Wallberg, fastighetschef: 0980-641 77 Visa mindre

Vaktmästare Sporthallen Kiruna C

Ansök    Maj 27    Kiruna kommun    Sporthallsvaktmästare
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Då vår nuvarande Vaktmästare går i pension söker vi en ersättare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär Vaktmästarsysslor, underhåll av materiel, visst fastighetsunderhåll, städ, kundmottagning reception mm.
Arbetet är varierande och med kunden i fokus.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning eller erfarenheter av Vaktmästarjobb och Allt i allo uppdrag.

Vi ser gärna att du har en allmän datorvana då arbetet innebär arbete med olika bokningssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver mycket kommunikation med
personal och kunder. För att du ska arbeta som vaktmästare krävs att du är serviceinriktad, självgående och har ett gott tekniskt handlag och ett stort ansvarstagande.

Tjänsten är heltid skiftarbete för/eftermiddag helg, provanställning kan komma att tillämpas.

Körkort klass B är ett krav.

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Hantlangare till Tarfala forskningsstation

vid Institutionen för naturgeografi. Sista ansökningsdag: 2020-02-29. Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi o... Visa mer
vid Institutionen för naturgeografi. Sista ansökningsdag: 2020-02-29.

Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi och glaciologi samt Hydrologi, vattenresurser och permafrost. Vi erbjuder en stimulerande och vänlig miljö i en mångsidig och internationell institution med forskning och utbildning på en mycket hög nivå. 

Tarfala forskningsstation är belägen i Tarfaldalen just öster om Kebnekaise och 24 kilometer från vägs slut i Nikkaloukta. Det finns kapacitet för 40 boende, ett fullt utrustat kök, föreläsningssal, bastu, tvättstuga, enkla laboratorier och en verkstad. Varje år kommer svenska och internationella forskare och studenter till Tarfala forskningsstation för att studera glaciärerna och den arktiska alpina miljön. Stockholms universitet bedriver miljöövervakning av glaciärer, vattendrag, permafrost och vegetation.

Arbetsuppgifter
Som hantlangare hjälper man till med mätningar i fält, på glaciärer, i vattendragen och av vegetation. Man hjälper också till med underhåll och drift av stationen, vilket innebär tvätt och städning av allmänna utrymmen och köksarbete. Arbetet som hantlangare kan vara krävande fysiskt. För att ta sig till och från forskningsstationen vandrar du 24 kilometer delvis i alpin terräng.


Arbetet är fördelat över tre tidsperioder under sommaren 2020:

Period 1: 22/6 – 23/7 (ankomst 21/6, avresa 24/7)
Period 2: 22/7 - 21/8 (ankomst 21/7, avresa 22/8)
Period 3: 20/8 – 20/9 (ankomst 19/8, avresa 21/9)

Du kan söka till en eller flera av tidsperioderna men blir inte anställd mer än under en period.

Kvalifikationer
Du bör ha ett genuint intresse för naturvetenskap och forskning samt god erfarenhet av fjällmiljö. Naturvetenskapliga universitetsstudier samt erfarenhet från arbete i liknande miljöer är meriterande. Personalen vid forskningsstationen utgör ett litet team som måste kunna samarbeta väl så vi ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Naturvetenskapliga universitetsstudier samt erfarenhet från arbete i liknande miljöer är meriterande. För att klara av arbetet i högfjällsmiljön krävs god fysik. Minimiålder är 18 år.

Anställningsvillkor
Anställningarna är tidsbegränsade. Lönen är 750 kronor per dag. Mat och logi ingår, men förmånsbeskattas. Ankomst- och avresedag ligger utanför anställningsperioden och räknas inte som arbetsdag. Resekostnader ersätts upp till max 3 000 kronor tur och retur Tarfala.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av föreståndaren Gunhild Ninis Rosqvist, [email protected] eller från HR-ansvariga Susanna Blåndman, [email protected]

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, [email protected], Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, [email protected], samt [email protected] (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande. Visa mindre

Kökspersonal till Tarfala forskningsstation

vid Institutionen för naturgeografi. Sista ansökningsdag: 2020-02-29. Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi o... Visa mer
vid Institutionen för naturgeografi. Sista ansökningsdag: 2020-02-29.

Institutionen för naturgeografi är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten, med ca 135 anställda och ca 1 000 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot geografi, geovetenskap, biogeovetenskap och miljövård. Våra fem forskningsenheter är: Biogeografi och geomatik, Klimatvetenskap och kvartärgeologi, Miljö, resursdynamik och förvaltning, Geomorfologi och glaciologi samt Hydrologi, vattenresurser och permafrost. Vi erbjuder en stimulerande och vänlig miljö i en mångsidig och internationell institution med forskning och utbildning på en mycket hög nivå.


Tarfala forskningsstation är belägen i Tarfaldalen just öster om Kebnekaise och 24 kilometer från vägs slut i Nikkaloukta. Det finns kapacitet för 40 boende, ett fullt utrustat kök, föreläsningssal, bastu, tvättstuga, enkla laboratorier och en verkstad. Varje år kommer svenska och internationella forskare och studenter till Tarfala forskningsstation för att studera glaciärerna och den arktiska alpina miljön. Stockholms universitet bedriver miljöövervakning av glaciärer, vattendrag, permafrost och vegetation.

Arbetsuppgifter
Kökspersonalen ansvarar för att laga frukost, lunch och middag för normalt 10–25 personer, som allra mest upp till 50 personer (sällan) samt för städ av kök och matsal. Det finns även möjlighet att delta i visst fältarbete. För att ta dig till och från forskningsstationen vandrar du 24 kilometer delvis i alpin terräng.

Kvalifikationer
Du ska ha ett genuint intresse för matlagning från råvaror och för hälsosam kost. Erfarenhet av matlagning och livsmedelshantering i storkök är en merit men inte ett krav.  Personalen vid forskningsstationen utgör ett litet team som måste kunna samarbeta väl så vi ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet. Naturvetenskapliga universitetsstudier samt erfarenhet från arbete i liknande miljöer är meriterande. För att klara av arbetet i högfjällsmiljön krävs god fysik. Minimiålder är 18 år.

Anställningsvillkor
Anställningarna är tidsbegränsade. Lönen är 750 kronor per dag. Mat och logi ingår, men förmånsbeskattas. Ankomst- och avresedag ligger utanför anställningsperioden och räknas inte som arbetsdag. Resekostnader ersätts upp till max 3 000 kronor tur och retur Tarfala.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av föreståndaren Gunhild Ninis Rosqvist, [email protected], eller från HR-ansvariga Susanna Blåndman, [email protected]

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, [email protected], Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, [email protected], samt [email protected] (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande. Visa mindre

Fastighetsskötare

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambit... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambition är att vara en pålitlig och trygg hyresvärd som levererar god service till våra hyresgäster.

Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö, att alla medarbetare mår bra och har balans mellan jobb och fritid. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner inriktade mot hälsa.


ARBETSUPPGIFTER
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
- Ansvara för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter.
- Arbeta med tillsyn och skötsel i och runt fastigheterna genom rondering, felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetat som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning av något slag inom fastighetsförvaltning är önskvärt. Kunskaper inom VVS, ventilation, bygg samt styr och regler är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personligt

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetande förman

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker en arbetande förman till Kiruna

Vad ska du göra?
Som arbetande förman är du en del av skötselgruppen som både sköter den yttre fastighetsskötseln och fastighetsreparationer. Förutom din ledarroll arbetar du som en i teamet som fastighetsskötare. Din roll kommer att innebära att du delvis planerar och leder och följer upp det dagliga arbetet, i samråd med Arbetsledaren för ditt område. I din roll som arbetande förman kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos dina kollegor samt ge dem stöd i den vardagliga utvecklingen. I arbetsuppgifterna ingår överlämning av nya uppdrag samt kommunikation av förändringar i avtal, uppföljning kundklagomål och störningar. Du påtalar brister samt säkerställer att levererans sker enligt avtal och överenskommelse mot kund. Du återkopplar kundärenden och planerar åtgärder samt coachar och vägleder i teknikfrågor. Du utför även inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kiruna.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt.

Samtidigt är du en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du är medveten om dina styrkor och svagheter och förstår hur ditt beteende påverkar andra.

Du har minst gymnasiekompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har gärna erfarenhet av ledarskap sedan tidigare. Meriterande om du har kunskaper inom mindre reparationer inom, VVS, trädgård, fastighetsskötsel och el. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och utgår från vårt kontor i Kiruna. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 10 december 2019. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Thomas Pääjärvi  via epost [email protected] eller 0970-76901.

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fastighetsskötare/Vaktmästare till Kebnekaise fjällstation Sommar 2020

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar?  Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsongen 2020 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att byggnader och lokaler ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens helikoptertransporter. Du är också vår lasteman på helikopterplattan vid persontrafik.
Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Relevanta utbildningar är meriterande.
Övrigt som är bra att veta:
* Säsongen sträcker sig mellan den 9:e juni och den 22:e september. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden, men i nödfall kan detta frångås. Har du sådana behov kring period så skriv det i din ansökan.
* Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
* Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
* Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.


Intervjuer kommer att hållas på Kebnekaise den 28:de mars.  Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/ Visa mindre

Kvartersvärd

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambit... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambition är att vara en pålitlig och trygg hyresvärd som levererar god service till våra hyresgäster.

Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö, att alla medarbetare mår bra och har balans mellan jobb och fritid. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner inriktade mot hälsa.


ARBETSUPPGIFTER
Som kvartersvärd kommer du bland annat att vara med och utveckla goda relationer med våra hyresgäster. Du har ett stort ansvar eftersom du har daglig kontakt med våra hyresgäster i deras hem. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. Som kvartersvärd arbetar fritt med mycket eget ansvar, däribland ansvar för den dagliga driften av dina fastigheter. Du utför också lägenhetsbesiktningar, tar hand om störningsärenden och beställer mindre reparationer.

KVALIFIKATIONER
Du ska gärna ha en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller annan liknande utbildning. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Du bör vara serviceinriktad och värdesätta att möta våra hyresgäster i deras hem. Rollen som kvartersvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna har ett intresse och nyfikenhet för ny teknik. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Serviceman till Kiruna och Gällivare

Om arbetsplatsen Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen. Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, Luleå/Boden, Norra Lappland, Piteå Älvdal och Östra Norrbotten. I l... Visa mer
Om arbetsplatsen
Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen.
Polisområde Norrbotten består av fyra lokalpolisområden, Luleå/Boden, Norra Lappland, Piteå Älvdal och Östra Norrbotten.
I lokalpolisområdena arbetar man med lokala mål mot den lokala problembilden. Verksamheten är omfattande, innefattar en stor bredd på arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna.
Vi söker nu två (2) stycken servicemän till lokalpolisområde Norra Lappland med en placering i Kiruna och en Gällivare.
Arbetsuppgifter
I rollen som Serviceman arbetar du självständigt med breda och varierande arbetsuppgifter, både praktiskt och administrativ. Du förväntas kunna ta egna initiativ och fatta beslut inom ramen för ditt ansvarsområde och agera med en öppen och hjälpsam inställning.
Arbetsuppgifterna består bland annat av att säkerställa att fordonsparken inom lokalpolisområdet håller hög säkerhetsnivå avseende skick och funktion vilket kan innebära fordonstvätt, däckbyten och mindre lagningar på fordon. I arbetet ingår även transport av bilar till och från märkesverkstäder och besiktningsorgan. Vidare ingår kontorsservice så som post- och godshantering, inköp av varor och tjänster, beställning och påfyllnad av material och varor samt varumottagning.
En annan del av arbetsuppgifterna består av lokalservice och medverkande vid mindre flyttar, montering, uppsättning av inventarier så som möbler, anslagstavlor och lås samt byte av trasig belysning, mindre reparationer och andra vanligt förekommande vaktmästaruppgifter.
Arbetet innebär varierande uppgifter och kan vara fysiskt ansträngde i form av tunga lyft. Vi förväntar oss att du som söker ska också vara beredd att vara behjälplig med andra arbetsuppgifter i lokalpolisområdet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Gymnasieexamen eller det som polisen anser vara motsvarande utbildning
Erfarenhet av arbete med kontors- och lokalservice/vaktmästeri eller enligt arbetsgivaren likvärdiga arbetsuppgifter
Kunskap i enklare reparationer och underhåll av fordon
God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
Erfarenhet av arbete inom statlig eller annan offentlig verksamhet
Erfarenhet av arbete i en servicefunktion
Körkort BE eller utökad B-behörighet, B96 och förarbevis snöskoterVi söker dig som:
Är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga
Kan agera självständigt med ett högt inre driv i det dagliga arbetet, du är en positiv person som tar initiativ och ser lösningar istället för problem.
Är flexibel och har en god prioriteringsförmåga.Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.


Erfarenhet krävs.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:  Heltid
Tillsättning: Enligt överenskommelse


Ansökan
Ansök senast:   2019-11-28
Referensnummer:   C33115/2019
Välkommen att söka genom att gå in på www.polisen.se /lediga jobb
Ange i ditt CV vilken ort du söker till!


Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   2
 Veckoplanerad arbetstid 40 tim/ vecka enligt ASA/polis
Kontakt
Kontaktpersoner
Nicklas Skarin
Gruppchef Stöd/service
070-627 61 10
[email protected]
Jeanette Nordström
HR Konsult
010-5682555
[email protected]
Facklig företrädare
Fackliga företrädare från Polisförbundet region Nord, Seko Polisen, SACO-S region Nord, ST region Nordsamtliga nås via Polisens växel 114 14


Om anställningen


• Tillsvidareanställning med provanställning i sex månader.
• Omfattning: Heltid
• Arbetsort: Kiruna samt Gällivare, en på vardera ort
• Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid 40 tim/ vecka enligt ASA/polis
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Anställningsbenämning: Administratör i funktion Serviceman


Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 28 November 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämpligt att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med HR-konsult Jeanette Nordström, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare inom infra och uteaktiviteter

Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken??Vi söker ansvarstagande tusenkonstnärer med känsla för service till vårt team i Jukkasjärvi. Vi söker dig som är Du är strukturerad och välorganiserad. Har kunskaper inom svetsning, mindre fordonsreparationer, fastighetsskötsel, projektplanering, hantering av motor/röjsåg och är allmänt händig.     Noggrann och gillar att varj... Visa mer
Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken??Vi söker ansvarstagande tusenkonstnärer med känsla för service till vårt team i Jukkasjärvi. Vi söker dig som är Du är strukturerad och välorganiserad. Har kunskaper inom svetsning, mindre fordonsreparationer, fastighetsskötsel, projektplanering, hantering av motor/röjsåg och är allmänt händig.     Noggrann och gillar att varje dag bjuder på nya utmaningar.Van att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter Arbetet är mycket varierande. Stora delar av arbetsuppgifterna sker ute i fält. Som ansvarig för infra uteaktiviteter har du ett väldigt brett arbetsområde som skiftar med säsongerna. Under vintern har du högst belastning och ansvarar för att våra vildmarkscamper är i drift, våra skoterleder preparerade, maskin/fordonsparken är i drift (skotrar, bilar, fyrhjulingar, lastbilar, pistmaskin). Du bistår även driften med uppslagning av kåtor, sågar isvak, skotertransporter mm. Du kommer även att ha ett nära samarbete med de övriga vaktmästarna på anläggningen.Under barmarksperioden arbetar man med upp- och nedtagning av flytbryggor, däckskifte på företagets fordon, underhåll/reparationer av våra vildmarkscamper mm. Din profil Som ansvarig infra uteaktiviteter förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service och kvalitet. Tillsammans med övrig personal strävar vi alltid efter bästa tänkbara gästupplevelse. Du har många verktyg i din låda och är mycket händig. B-körkort är ett kravFörarbevis snöskoter är ett kravBE-körkort är meriterande C körkort är meriterandeSvets utbildning är meriterande   Vad vi kan erbjuda digVår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans!En inspirerande arbetsplats och flexibel organisation i ständig förändringMöjlighet att möta gäster och kollegor från hela världen.På ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare. Visa mindre

Teknisk fastighetsskötare

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambit... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambition är att vara en pålitlig och trygg hyresvärd som levererar god service till våra hyresgäster.

Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö, att alla medarbetare mår bra och har balans mellan jobb och fritid. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner inriktade mot hälsa.


ARBETSUPPGIFTER
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
- Ansvara för den dagliga driften inom VVS, ventilation, styr och regler samt inre och yttre skötsel av tilldelade fastigheter.
- Arbeta med teknisk rondering, felavhjälpande underhåll förebyggande arbete i och runt fastigheterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetat som fastighetsskötare, tekniker eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har även lätt för lagarbete. Kunskaper och utbildning inom VVS, ventilation samt styr och regler är önskvärt. God datavana är ett krav. Kunskaper inom fastighetsförvaltning är meriterande. Du har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Om dig

Du kommer att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Du är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du har en positiv attityd och är praktiskt lagd. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vaktmästare till Vittangi

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Arbetsuppgifter Som vaktmästare förväntas du vara behjälplig på alla verksamheter och inneha många olika arbetsuppgifter. Du arbetar som fastighetsskötare och avhjälper eventuella brister själv eller anmäler brister till fastigh... Visa mer
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare förväntas du vara behjälplig på alla verksamheter och inneha många olika arbetsuppgifter. Du arbetar som fastighetsskötare och avhjälper eventuella brister själv eller anmäler brister till fastighetsägaren. Du kommer också att vara kontaktperson i frågor som rör drift och underhåll. I rollen ingår även andra arbetsuppgifter såsom matdistribution till skolan i Vittangi, enklare bilservice, ta emot varuleveranser samt fastighetsservice, mindre snickeriarbeten, utföra lättare VVS-jobb och el-jobb, hjälpa och vägleda externa leverantörer. Du ska även vara behjälplig med enklare tekniska uppgifter samt registrering av körjournaler.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning i kombination med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du har dokumenterad hantverksvana och erfarenheter av ?allt i allo?-uppdrag är meriterande. Vi ser gärna att du har en god allmän datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver mycket kommunikation med personal och allmänhet. För att du ska trivs som vaktmästare krävs att du är serviceinriktad, självgående och har ett stort ansvarstagande.

Vi ser gärna att du har kunskaper i minoritetsspråk, såsom samiska, meänkieli eller finska.

Tjänsten är tillsvidare heltid, provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster Visa mindre

Teamledare/Fastighetstekniker

Fastighetsmästaren Supply AB är ett externt förvaltningsbolag med en tjänsteleverans innefattande tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning, administrativ-och ekonomisk förvaltning.Vi förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Våra förvaltningsobjekt finns belägna från Kiruna i Norr till Avesta och Borlänge i Söder.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och... Visa mer
Fastighetsmästaren Supply AB är ett externt förvaltningsbolag med en tjänsteleverans innefattande tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning, administrativ-och ekonomisk förvaltning.Vi förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Våra förvaltningsobjekt finns belägna från Kiruna i Norr till Avesta och Borlänge i Söder.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001. Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/FastighetsteknikerÄr du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.ArbetsuppgifterI rollen som teamledare/fastighetstekniker är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Du i kläder dig även rollen att vara projektledare för våra byggprojekt. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker. Att arbeta som teamledare fastighetstekniker hos oss passar dig som är en ledare som har människan i fokus.KompetensprofilDu ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller. Lämplig bakgrund är dokumenterad kunskap- och erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik/projektledning. Digitala verktyg är viktiga redskap som tillhör arbetsuppgifterna och därför ser vi att du har förmåga att uppfatta samt uttrycka dig väl i tal och text. Du har hög kreativitet, god samarbetsförmåga och en bra blick för vad som behöver göras. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Tidigare erfarenhet och färdigheter inom Bygg VVS eller EL är meriterande.Personliga egenskaperDu är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. Dina personliga egenskaper är lika med vår framgång gentemot våra kunder och samarbetspartners.Placering: KirunaTillträde:  Enligt överenskommelseVaraktighet: Tillsvidare, anställningen föregås av 6 mån provanställningKörkort: B är ett kravErsättning lön:  Individuell lönesättning           Så ansöker du:Sista ansökningsdag: 2019-10-18Ansökan skickas till: [email protected]: VD, Johnny Svennemyr Tfn, 070-323 55 45                                                                                                                                                                                                                                                      Företag: Fastighetsmästaren Supply ABBesöksadress: Geologgatan 6 Kiruna             Visa mindre

Teamledare/Fastighetstekniker

Fastighetsmästaren Supply AB är ett privat förvaltningsbolag som förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001. Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/FastighetsteknikerÄr du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och sö... Visa mer
Fastighetsmästaren Supply AB är ett privat förvaltningsbolag som förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001. Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/FastighetsteknikerÄr du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.ArbetsuppgifterI rollen som teamledare/fastighetstekniker är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Du i kläder dig även rollen att vara projektledare för våra byggprojekt. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker. Att arbeta som teamledare fastighetstekniker hos oss passar dig som är en ledare som har människan i fokus.KompetensprofilDu ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller. Lämplig bakgrund är dokumenterad kunskap- och erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik/projektledning. Digitala verktyg är viktiga redskap som tillhör arbetsuppgifterna och därför ser vi att du har förmåga att uppfatta samt uttrycka dig väl i tal och text. Du har hög kreativitet, god samarbetsförmåga och en bra blick för vad som behöver göras. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Tidigare erfarenhet och färdigheter inom Bygg VVS eller EL är meriterande.Personliga egenskaperDu är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. Dina personliga egenskaper är lika med vår framgång gentemot våra kunder och samarbetspartners.Placering: KirunaTillträde: Enligt överenskommelseVaraktighet: Tillsvidare, anställningen föregås av 6 mån provanställningKörkort: B är ett kravErsättning lön: Individuell lönesättning           Så ansöker du:Sista ansökningsdag: 2019-10-28Ansökan skickas till: [email protected]: VD JohnnySvennemyr                                                                                                                                                           070-323 55 45                                                                                                                                                                    E-post: [email protected]: www.fastighetsmastaren.comFöretag: Fastighetsmästaren Supply ABBesöksadress: Geologgatan 6 Kiruna                                                                                                                                    Visa mindre

Tekniker / Elektriker

Är du engagerad och söker en arbetsplats där du är din enda begräsning? Vill du vara en del av en spännande bransch med kunder och medarbetare över hela världen? Till Esrange Space Center söker vi just nu en Tekniker till Infrastruktur. DINA ARBETSUPPGITER Rollen som Tekniker är en bred roll där du själv tar ansvar för och planerar ditt eget arbete. Du är en del i litet team med en i omfattning stor och komplex drift. Din insats att utveckla och driva ver... Visa mer
Är du engagerad och söker en arbetsplats där du är din enda begräsning? Vill du vara en del av en spännande bransch med kunder och medarbetare över hela världen? Till Esrange Space Center söker vi just nu en Tekniker till Infrastruktur.

DINA ARBETSUPPGITER
Rollen som Tekniker är en bred roll där du själv tar ansvar för och planerar ditt eget arbete. Du är en del i litet team med en i omfattning stor och komplex drift. Din insats att utveckla och driva verksamheten är helt avgörande för vår framgång. Du kommer arbeta med alltifrån att genomföra planerat underhåll enligt plan, felsöka installationer inom fastighetsautomation, kraft och kyla till att vara delaktig i och driva utveckling av enhet Systems. Du kommer ha dagliga kontakter med SSC kunder, egna verksamheten och SSC entreprenörer, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och bygga förtroende. 

 

VI ERBJUDER

• En spännande och dynamisk arbetsplats med medarbetare och kunder över hela världen.
• En arbetsplats som karaktäriseras av en öppen atmosfär och stolta medarbetare.
• Ett varierat arbete där du ges frihet att själv planera och ansvara för ditt arbete.
• Roliga och utmanande arbetsuppgifter.
• Möjlighet till personlig utveckling.

 

DEN DU ÄR
Som person tycker du om när du själv fritt får ansvara för och planerar ditt arbete. Du är serviceinriktad och mån om att din leverans håller hög kvalité, samtidigt som du tycker om att vara effektiv. Du är motiverad att lära dig mer och bli vår specialist på delsystem och har en stark vilja att vara delaktig och driva utvecklingen av basens anläggningar.

Du har gymnasieutbildning inom elinstallation eller annan teknisk inriktning samt B-körkort. Meriterande med allmän el-behörighet och påbyggnadsutbildning inom något av områdena kyla, högspänning, avbrottsfri kraft, fastighetsautomation, säkerhetsinstallationer eller liknande.

För oss kommer dina personliga egenskaper vara kritiskt för vår framgång vilket betyder att för rätt person med mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp!

 

PLACERING
Tjänsten är placerad på Esrange utanför Kiruna.

 

NÄSTA STEG
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. För frågor vänligen kontakta Robert Karlsson Manager Systems +4698072141 eller Ulf Nygren, Head of Infrastructure and Security, +4698072250

 

Du vill inte missa allt kul som händer inom rymdindustrin just nu, välkommen med din ansökan redan idag!

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northen Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Vaktmästare

Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken? Vi söker händiga fastighetsskötare med känsla för service till vårt team i Jukkasjärvi.Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designer från hela världen. I och med satsningen på ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gä... Visa mer
Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken? Vi söker händiga fastighetsskötare med känsla för service till vårt team i Jukkasjärvi.Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designer från hela världen. I och med satsningen på ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året runt.Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats.Vi söker dig som ärhändig och har arbetat som vaktmästare/fastighetsskötare tidigare eller på andra sätt tillgodogjort dig kunskap inom området, tex genom erfarenhet inom VVS, EL och ventilation.ansvarsfull, noggrann och gillar att varje dag bjuder på nya utmaningar och som är van att arbeta i ett högt tempo.Dina arbetsuppgifterArbetet är mycket varierande. Fastighetsskötarna arbetar med reparationer och underhåll såsom snickeri, målning, el och VVS-arbeten på våra anläggningar. I jobbet ingår även tillsyn och service av de tekniska på anläggningen som exempelvis låssystem. Varutransporter ingår också i arbetsuppgifterna.Som person är du initiativtagande med en hög arbetsmoral och ser vad som behövs göras på och i fastigheterna.Du är noggrann och gillar att varje dag bjuder på nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo.Din profilSom fastighetsskötare förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service och kvalitet. Tillsammans med övrig personal strävar vi alltid efter bästa tänkbara gästupplevelse.Vad vi kan erbjuda digvår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans!en inspirerande arbetsplats och flexibel organisation i ständig förändringmöjlighet att möta gäster och kollegor från hela världen.Anställning1 heltidsanställning September/ Oktober1 säsongsanställning September/Oktober 2019- Mars/April 2020Lön enligt avtalPå ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Vill du att ditt nästa jobb ska vara på en arbetsplats där de anställda trivs, där du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där du får du möjlighet att utvecklas i en spännande miljö i rymdbranschens framkant och samtidigt får möjlighet att ta teamledaransvar? Då ska du läsa vidare! DINA ARBETSUPPGIFTER Som fastighetsförvaltare kommer du att ingå i och leda en grupp om 4 personer inom avdelning Infrastruktur. Tillsammans arbetar ni med drift oc... Visa mer
Vill du att ditt nästa jobb ska vara på en arbetsplats där de anställda trivs, där du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där du får du möjlighet att utvecklas i en spännande miljö i rymdbranschens framkant och samtidigt får möjlighet att ta teamledaransvar? Då ska du läsa vidare!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som fastighetsförvaltare kommer du att ingå i och leda en grupp om 4 personer inom avdelning Infrastruktur. Tillsammans arbetar ni med drift och underhåll av fastigheter, installationer och anläggningar samt vaktmästeri inkluderande transporter och annan service till verksamheten på Esrange Space Center. På avdelningen kommer du ha kolleger med kompetens inom Bygg, El (Hög- och Lågspänning), Säkerhetsinstallationer och fastighetsautomation.

 

DIN ROLL
I rollen som fastighetsförvaltare är du en nyckelperson som har ansvar att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll av basens fastigheter, vägar, vattenanläggningar mm. Du bereder, fördelar samt medverkar till att arbetsuppgifterna genomförs inom gruppen. Att arbeta som fastighetsförvaltare hos oss passar dig som trivs i ett ledande position i ett omväxlande, rörligt och självständigt arbete med mycket kontakt med människor från hela världen. Din servicekänsla och ditt utåtriktade sätt tillsammans med en praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.

 

DIN PROFIL
Lämplig bakgrund är tidigare teknikererfarenhet från drift och underhåll och då gärna inom fastigheter. Har du utbildning inom fastighet/drift eller liknande är det önskvärt. Som person är du ordningsam, flexibel, serviceinriktad och har en positiv inställning. Du trivs att arbete både självständigt och i grupp. B-körkort ett krav. Meriterande om du har förarbevis för lastmaskin, C-körkort, höglyft och snöskoter.

För oss kommer dina personliga egenskaper vara kritiskt för vår framgång vilket betyder att för rätt person med mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp.

 

PLACERING
Tjänsten är placerad på Esrange utanför Kiruna

 

ÖVRIGT
Tjänsen är en heltidsanställning där förskjuten arbetstid och beredskap kan ingå.

Tjänsten är säkerhetsklassad enligt SSC regelverk varför personutredning kommer att genomföras innan tillsvidareanställning.

 

KONTAKT
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. För frågor vänligen kontakta Ulf Nygren, Manager Infrastructure, +4698072250

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northen Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Vaktmästare

Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en vaktmästare till våra fritidsanläggningar, Lombia och Mato... Visa mer
Det är vi som ansvarar för renhållning, deponier, fjärrvärme, vägar, avlopp, parker, fritidsanläggningar och dricksvatten i Kiruna kommun. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi levererar vardagsnytta till kommunens medborgare och jobbar ständigt för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vaktmästare till våra fritidsanläggningar, Lombia och Matojärvi ishall samt fritidshallen Tarfalahallen. Arbetet kan även innebära att du kommer att arbeta inom andra arbetsplatser inom koncernen Tekniska Verken. Arbetsuppgifterna är bl.a. skötsel av isplanerna och fotbollsplanen. Körning av ismaskinen samt övriga förekommande vaktmästaruppgifter vid de olika anläggningarna. Du kommer att arbeta skift.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har maskinförarbevis och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från vaktmästararbete. Eftersom vi arbetar med en del datorprogram ser vi också att du har vana från datorarbete.

Då arbetet är flexibelt och kan innebära att du behöver växla både mellan anläggningarna och arbetsuppgifter behöver du tycka om att ha ett varierat arbete som stundvis sker i hög takt. Arbetet innebär också mycket kontakt med föreningar och allmänheten varför du ska tycka om att ha kundkontakter och var serviceinriktad. Det är även krav på att kunna samarbeta med andra.

Förutom kravet på maskinförarbevis kommer vi sätta stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning
Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre

Handledare för sommarjobbare Vittangi

1 stycken, heltid, under perioden 2018-06-03-2018-08-30 Till sommaren söker vi en handledare för feriearbetande skolungdomar i Vittangi. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel. Arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma. Arbetsuppgifter Som handledare samordnar och leder du en grupp ung... Visa mer
1 stycken, heltid, under perioden 2018-06-03-2018-08-30

Till sommaren söker vi en handledare för feriearbetande skolungdomar i Vittangi. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel. Arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Som handledare samordnar och leder du en grupp ungdomar inom tilldelade grönyteområden. Du har ansvar för att arbetsmiljöregler och säkerhetsrutiner följs samt tidsrapportering. Att kunna kommunicera på ett bra sätt med ungdomarna och övriga handledare är en förutsättning. Arbetet som handledare är utvecklande, utmanande och det är en roll som ställer krav på kompetens, initiativförmåga och förmågan att kunna inspirera ungdomar i arbetet.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av gräsklippare och gräsröjare. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och serviceinriktad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast 2019-04-28 via e-post till [email protected] eller via post till Kiruna kommun, Dokumenthanteringen, 981 85 Kiruna.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Tekniker

Är du engagerad och söker en arbetsplats där du är din enda begräsning? Vill du vara en del av en spännande bransch med kunder och medarbetare över hela världen? Till Esrange Space Center söker vi just nu en Tekniker till Infrastruktur. DINA ARBETSUPPGITER Rollen som Tekniker är en bred roll där du själv tar ansvar för och planerar ditt eget arbete. Du är en del i litet team med en i omfattning stor och komplex drift. Din insats att utveckla och driva ver... Visa mer
Är du engagerad och söker en arbetsplats där du är din enda begräsning? Vill du vara en del av en spännande bransch med kunder och medarbetare över hela världen? Till Esrange Space Center söker vi just nu en Tekniker till Infrastruktur.

DINA ARBETSUPPGITER
Rollen som Tekniker är en bred roll där du själv tar ansvar för och planerar ditt eget arbete. Du är en del i litet team med en i omfattning stor och komplex drift. Din insats att utveckla och driva verksamheten är helt avgörande för vår framgång. Du kommer arbeta med alltifrån att genomföra planerat underhåll enligt plan, felsöka installationer inom fastighetsautomation, kraft och kyla till att vara delaktig i och driva utveckling av enhet Systems. Du kommer ha dagliga kontakter med SSC kunder, egna verksamheten och SSC entreprenörer, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och bygga förtroende. 

 

VI ERBJUDER

• En spännande och dynamisk arbetsplats med medarbetare och kunder över hela världen.
• En arbetsplats som karaktäriseras av en öppen atmosfär och stolta medarbetare.
• Ett varierat arbete där du ges frihet att själv planera och ansvara för ditt arbete.
• Roliga och utmanande arbetsuppgifter.
• Möjlighet till personlig utveckling.

 

DEN DU ÄR
Som person tycker du om när du själv fritt får ansvara för och planerar ditt arbete. Du är serviceinriktad och mån om att din leverans håller hög kvalité, samtidigt som du tycker om att vara effektiv. Du är motiverad att lära dig mer och bli vår specialist på delsystem och har en stark vilja att vara delaktig och driva utvecklingen av basens anläggningar.

Du har gymnasieutbildning inom elinstallation eller annan teknisk inriktning samt B-körkort. Meriterande med allmän el-behörighet och påbyggnadsutbildning inom något av områdena kyla, högspänning, avbrottsfri kraft, fastighetsautomation, säkerhetsinstallationer eller liknande.

För oss kommer dina personliga egenskaper vara kritiskt för vår framgång vilket betyder att för rätt person med mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp!

 

PLACERING
Tjänsten är placerad på Esrange utanför Kiruna.

 

NÄSTA STEG
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. För frågor vänligen kontakta Robert Karlsson Manager Systems +4698072141 eller Ulf Nygren, Head of Infrastructure and Security, +4698072250

 

Du vill inte missa allt kul som händer inom rymdindustrin just nu, välkommen med din ansökan redan idag!

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northen Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Handledare för sommarjobbare Kiruna

2 stycken, heltid, under perioden 2018-06-03-2018-08-30 Till sommaren söker vi två handledare för feriearbetande skolungdomar i Kiruna. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel. Arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma. Arbetsuppgifter Som handledare samordnar och leder du en grupp ungd... Visa mer
2 stycken, heltid, under perioden 2018-06-03-2018-08-30

Till sommaren söker vi två handledare för feriearbetande skolungdomar i Kiruna. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel. Arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Som handledare samordnar och leder du en grupp ungdomar inom tilldelade grönyteområden. Du har ansvar för att arbetsmiljöregler och säkerhetsrutiner följs samt tidsrapportering. Att kunna kommunicera på ett bra sätt med ungdomarna och övriga handledare är en förutsättning. Arbetet som handledare är utvecklande, utmanande och det är en roll som ställer krav på kompetens, initiativförmåga och förmågan att kunna inspirera ungdomar i arbetet.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av gräsklippare och gräsröjare. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och serviceinriktad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast 2019-04-28 via e-post till [email protected] eller via post till Kiruna kommun, Dokumenthanteringen, 981 85 Kiruna.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre