Lediga jobb Colosseum Smile AB i Kiruna

Se alla lediga jobb från Colosseum Smile AB i Kiruna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kiruna som finns inom det yrket.

Tandläkare till Kiruna

Ansök    Jan 11    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Placeringsort Smiles klinik på Föreningsgatan 2, Kiruna Vi söker en ny allmäntandläkare till vår fina klinik i Kiruna som befinner sig i gamla Prästgården som byggdes i början på 1900-talet. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 15 medarbetare på 8 behandlingsrum som månar mycket om varandra och den härliga... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik på Föreningsgatan 2, Kiruna

Vi söker en ny allmäntandläkare till vår fina klinik i Kiruna som befinner sig i gamla Prästgården som byggdes i början på 1900-talet. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 15 medarbetare på 8 behandlingsrum som månar mycket om varandra och den härliga stämning som är på kliniken.

Kiruna är Sveriges nordligaste stad med närhet till naturen och fjäll för exempelvis skidåkning, fiske, vandring och klättring. Under sommaren går solen aldrig ner i midnattssolens land och på vintern har vi istället midvinter med mörker och vackra norrsken.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam och ansvarar för det odontologiska arbetet ni utför. Tillsammans med dig arbetar en tandsköterska och ni ger vård både till barn- och vuxenpatienter. På kliniken har ni gemensamma klinik och terapimöten där ni får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion.

Vi arbetar solo-duo vilket innebär att du arbetar antingen förmiddags- eller eftermiddagspass.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandläkare och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

I din yrkesroll som tandläkare bör du vara trygg och professionell, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och du utför behandlingar på såväl vuxna som barn. För att ge bästa möjliga vård för livets alla leenden är service viktigt för dig och du ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Eftersom du kommer bli en del av ett företag i tillväxtresa bör du ha ett stort driv och intresse av att utveckla såväl dig själv som medarbetare och vår verksamhet. Vi ställer stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Collaboration, Care och Entrepreneurship. 

Intresserad?

Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 31 januari 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund, [email protected] eller HR Business Partner Linnea Bjäräng, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandläkare till Kiruna

Ansök    Jun 23    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Föreningsgatan 2 Vi behöver nu en tandläkare till vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med härliga och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Till hösten, 1 oktober, kommer vi även att flytta in i vår helt nybyggda klinik där du få möjligh... Visa mer
Föreningsgatan 2

Vi behöver nu en tandläkare till vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med härliga och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign.

Till hösten, 1 oktober, kommer vi även att flytta in i vår helt nybyggda klinik där du få möjligheten att vara med från start i nya lokaler på Vaktgatan 8. Utformningen av den nya kliniken har lagt fokus på en förbättrad arbetsmiljö. Lokalerna kommer ha ett kontor, omklädningsrum, 9 behandlingsrum och ligger strax utanför stadskärnan men har goda parkeringsmöjligheter.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. 

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandläkare och har flera års erfarenhet inom yrket. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 5 augusti 2022 år. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Kiruna

Ansök    Sep 17    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Föreningsgatan 2 Vi behöver bli fler tandsköterskor på vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med fina och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Vi arbetar på ett delegerat arbetssätt och tandsköterskan har en viktig roll i vår verksamhet. ... Visa mer
Föreningsgatan 2

Vi behöver bli fler tandsköterskor på vår fina klinik i Kiruna och söker dig som är redo för nästa steg i din karriär. Vi arbetar i den fina Prästgården som byggdes i början på 1900-talet med fina och ljusa lokaler. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign.

Vi arbetar på ett delegerat arbetssätt och tandsköterskan har en viktig roll i vår verksamhet. I våra team lär vi oss ständigt av varandra.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är utbildad tandsköterska eller håller på att utbilda dig till tandsköterska. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 24 oktober 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund [email protected] eller HR Linnea Bjäräng, [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida karriar.smile.se. Visa mindre

Medarbetare till Team service i Kiruna

Placeringsort Föreningsgatan 2, Kiruna Vi söker nu en medarbetare till Team service på vår fina och välkomnande klinik i Kiruna. Här bedriver vi både allmäntandvård och arbetar dagligen för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där vi arbetar för ”livets alla leenden”. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 14 medarbetare som månar mycket om varandra och den härliga stämning som är på kliniken.  Anställni... Visa mer
Placeringsort
Föreningsgatan 2, Kiruna

Vi söker nu en medarbetare till Team service på vår fina och välkomnande klinik i Kiruna. Här bedriver vi både allmäntandvård och arbetar dagligen för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där vi arbetar för ”livets alla leenden”. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 14 medarbetare som månar mycket om varandra och den härliga stämning som är på kliniken. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en sex månaders provanställning.  

Tillträde
September 2020, med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter 
I den här rollen kommer du att arbeta i vår reception, vilket innebär att ta emot besökare, boka in & boka om patienter samt hantera löpandes administrativa arbetsuppgifter. Du kommer vara kundens första kontakt och har därmed en mycket viktig roll för att skapa trygghet och bygga en relation med kunden. Det är en varierande tjänst och du ska trivas med att ha många bollar i luften. Du kommer att ha ett nära samarbete med all klinisk personal och platschefen.

Din kompetens och personliga egenskaper 
Du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i en kombination av kundservice och administrativa uppgifter. Som person är du positiv, flexibel, metodisk och strukturerad i ditt arbetssätt samt tycker om att ha många bollar i luften. Du drivs av att ge förstklassig service och trivs i en varierande roll. Det är meriterande om du har arbetat i journalsystemet Opus.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. 

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration.? 

Låter den här rollen som ditt nästa steg i karriären? 
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 16 augusti.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandläkare till Kiruna

Ansök    Nov 13    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Placeringsort Smiles klinik på Föreningsgatan 2, Kiruna Vi söker en ny allmäntandläkare till vår fina klinik i Kiruna som befinner sig i gamla Prästgården som byggdes i början på 1900-talet. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 15 medarbetare på 8 behandlingsrum som månar mycket om varandra och den härliga... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik på Föreningsgatan 2, Kiruna

Vi söker en ny allmäntandläkare till vår fina klinik i Kiruna som befinner sig i gamla Prästgården som byggdes i början på 1900-talet. Här bedriver vi främst allmäntandvård men arbetar även mycket med implantat, allmänkirurgi och estetisk tandvård samt Invisalign. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team med 15 medarbetare på 8 behandlingsrum som månar mycket om varandra och den härliga stämning som är på kliniken.

Kiruna är Sveriges nordligaste stad med närhet till naturen och fjäll för exempelvis skidåkning, fiske, vandring och klättring. Under sommaren går solen aldrig ner i midnattssolens land och på vintern har vi istället midvinter med mörker och vackra norrsken.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam och ansvarar för det odontologiska arbetet ni utför. Tillsammans med dig arbetar en tandsköterska och ni ger vård både till barn- och vuxenpatienter. På kliniken har ni gemensamma klinik och terapimöten där ni får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion.

Vi arbetar solo-duo vilket innebär att du arbetar antingen förmiddags- eller eftermiddagspass.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad tandläkare och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

I din yrkesroll som tandläkare bör du vara trygg och professionell, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och du utför behandlingar på såväl vuxna som barn. För att ge bästa möjliga vård för livets alla leenden är service viktigt för dig och du ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Eftersom du kommer bli en del av ett företag i tillväxtresa bör du ha ett stort driv och intresse av att utveckla såväl dig själv som medarbetare och vår verksamhet. Vi ställer stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Collaboration, Care och Entrepreneurship. 

Intresserad?

Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 10 januari 2020. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Kristina Gidlund, [email protected] eller HR Business Partner Linnea Bjäräng, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Smile Kiruna söker medarbetare till Team Service

Placeringsort Föreningsgatan 2, Kiruna.   Anställningsform Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 90-100%. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning. Tillträde Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Ditt uppdrag Vi söker nu en receptionist/medarbetare till team service till vår fina klinik i Kiruna. På kliniken arbetar idag sammanlagt 16 kollegor. Smile erbjuder allmäntandvård. I team service... Visa mer
Placeringsort

Föreningsgatan 2, Kiruna.
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 90-100%. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en receptionist/medarbetare till team service till vår fina klinik i Kiruna.


På kliniken arbetar idag sammanlagt 16 kollegor. Smile erbjuder allmäntandvård. I team service arbetar du för att dagligen ge våra kunder ett trevligt bemötande och den bästa servicen på telefon och på plats. Utöver detta underlättar du för våra tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare i deras dagliga arbete tex genom att kalla patienter, ta betalt och hantera administrativa arbetsuppgifter.

Vi på Smile Kiruna är ett härligt gäng kollegor som månar mycket om varandra. Missa inte att bli en del av vårt duktiga team!

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker en medarbetare som gärna några års erfarenhet inom yrket samt erfarenhet från en administrativ roll. Du är van receptionist och är självgående i din yrkesroll. Du talar och skriver svenska obehindrat.  

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du har en vilja att lära dig nya saker och utvecklas med arbetslaget. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina kunder/patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 6 juni 2019. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef, Kristina Gridlund på [email protected] eller HR Emma Hansson, [email protected]

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre