Lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Kiruna

Se lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästartjänst

I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invå... Visa mer
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär olika vaktmästarsysslor som underhåll av materiel, visst fastighetsunderhåll, lås och passagehantering, koll på fastighetsrelaterade larm, övervakning av ventilationssystem, genomförande av skyddsronder och brandskyddskontroll. Viktigt är en allmän service kopplat till fastighetens verksamhet vilket kan vara varierande, med allt ifrån flagghissning, ta emot leveranser, möblering inför olika arrangemang, sätta på en laddning kaffe eller gå runt med nationell säkerhetstjänst och granska lokalerna inför ett arrangemang. Ett omväxlande jobb med möjlighet att växa i både uppdrag och kompetens.

Det är att ses som ett varierande arbete med kunden i fokus.

Arbetsplatsen är förlagd till både Kiruna stadshus Kristallen, och kulturhuset Aurora. Du kommer att ingå i ett team med en vaktmästare till där ni har ett gemensamt ansvar för båda fastigheterna.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning gärna någon form av teknisk utbildning eller har erfarenheter av vaktmästarjobb och allt-i-allo uppdrag.

Vi ser gärna att du har en allmän datorvana då arbetet innebär arbete med olika fastighetsrelaterade system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet kräver mycket kommunikation med våra verksamheter och ibland deras kunder. För att du ska arbeta som vaktmästare krävs att du är serviceinriktad, självgående och har ett gott tekniskt handlag och att du tar stort eget ansvar för ditt arbete.

Tjänsten är heltid. Tjänsten är ny och under utveckling, eventuellt kan skiftarbete för/eftermiddag helg bli aktuellt.

Körkort klass B är ett krav.
Kiruna kommun har generellt en internationell prägel. Förutom att du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift är det också meriterande med goda språkkunskaper i engelska och i något eller några av våra nationella minoritetsspråk samiska, finska och meänkieli.
ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kvartersvärd

Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda. Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambit... Visa mer
Kirunabostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med verksamhet i Kiruna kommun. Förvaltningen omfattar drygt 2 200 lägenheter och 27 000 kvadratmeter egna lokaler samt 210 000 kvadratmeter kommunalt ägda lokaler såsom skolor, sporthallar, kontor och äldreboenden. Bolaget omsätter cirka 220 miljoner och har 145 anställda.

Kirunabostäder erbjuder hem för hela livet – från första egna bostaden, till bekvämt och tryggt boende på ålderns höst. Vår ambition är att vara en pålitlig och trygg hyresvärd som levererar god service till våra hyresgäster.

Hos Kirunabostäder kan du arbeta inom flera olika yrken. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö, att alla medarbetare mår bra och har balans mellan jobb och fritid. Kirunabostäder erbjuder flera fina förmåner inriktade mot hälsa.


ARBETSUPPGIFTER
Som kvartersvärd kommer du bland annat att vara med och utveckla goda relationer med våra hyresgäster. Du har ett stort ansvar eftersom du har daglig kontakt med våra hyresgäster i deras hem. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. Som kvartersvärd arbetar fritt med mycket eget ansvar, däribland ansvar för den dagliga driften av dina fastigheter. Du utför också lägenhetsbesiktningar, tar hand om störningsärenden och beställer mindre reparationer.

KVALIFIKATIONER
Du ska gärna ha en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller annan liknande utbildning. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Du bör vara serviceinriktad och värdesätta att möta våra hyresgäster i deras hem. Rollen som kvartersvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna har ett intresse och nyfikenhet för ny teknik. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetstekniker/Bitr Fastighetsförvaltare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Driftsställe Gä... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.


Till Driftsställe Gällivare söker vi nu en: Fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare. Är du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Gällivare och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.


I rollen som fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll fastigheter. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. I arbetsuppgifterna ingår även prissättning av våra produkter och tjänster samt kontakt med våra beställare, kunder-och underentreprenörer.


Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
• Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftsplan.
• Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
• Hantera avvikelser och medverka vid framtagning av förslag till korrigerande och förebyggande åtgärder
• Rondering
• Snöskottning entréer och tak
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
• Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
• Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
• Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.


Kompetensprofil
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Meriterande är. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation samt utbildning i fallskydd och skylift. Du ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller


Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.


Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, Tillsvidare
Arbetstid, Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ersättning
Individuell lönesättning
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-09-30. Intervjuer och urval sker löpande tjänsten kan därför tillsättas före utsatt tidpunkt.
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
VD, Johnny Svennemyr Telefon, 070-323 55 45 E-post:[email protected]
Företag
Fastighetsmästaren AB
Besöksadress: Geologgatan 6 981 31 Kiruna Visa mindre

Teamledare/Fastighetstekniker

Fastighetsmästaren Supply AB är ett privat förvaltningsbolag som förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001. Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/FastighetsteknikerÄr du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och sö... Visa mer
Fastighetsmästaren Supply AB är ett privat förvaltningsbolag som förvaltar bostäder och kommersiella lokaler åt kunder som återfinns inom privat och offentlig förvaltning.Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001. Till Kiruna söker vi nu en Teamledare/FastighetsteknikerÄr du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.ArbetsuppgifterI rollen som teamledare/fastighetstekniker är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll av fastigheter. Du i kläder dig även rollen att vara projektledare för våra byggprojekt. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker. Att arbeta som teamledare fastighetstekniker hos oss passar dig som är en ledare som har människan i fokus.KompetensprofilDu ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller. Lämplig bakgrund är dokumenterad kunskap- och erfarenhet av fastighetsskötsel/fastighetsteknik/projektledning. Digitala verktyg är viktiga redskap som tillhör arbetsuppgifterna och därför ser vi att du har förmåga att uppfatta samt uttrycka dig väl i tal och text. Du har hög kreativitet, god samarbetsförmåga och en bra blick för vad som behöver göras. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Tidigare erfarenhet och färdigheter inom Bygg VVS eller EL är meriterande.Personliga egenskaperDu är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. Dina personliga egenskaper är lika med vår framgång gentemot våra kunder och samarbetspartners.Placering: KirunaTillträde: Enligt överenskommelseVaraktighet: Tillsvidare, anställningen föregås av 6 mån provanställningKörkort: B är ett kravErsättning lön: Individuell lönesättning           Så ansöker du:Sista ansökningsdag: 2019-10-28Ansökan skickas till: [email protected]: VD JohnnySvennemyr                                                                                                                                                           070-323 55 45                                                                                                                                                                    E-post: [email protected]: www.fastighetsmastaren.comFöretag: Fastighetsmästaren Supply ABBesöksadress: Geologgatan 6 Kiruna                                                                                                                                    Visa mindre