Lediga jobb som Drift- och underhållsingenjör, anläggning i Kiruna

Se lediga jobb som Drift- och underhållsingenjör, anläggning i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Underhållsingenjör

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, att de minsta har säkra lekplatser och att vi har gott vatten i kranarna. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkr... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, att de minsta har säkra lekplatser och att vi har gott vatten i kranarna. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.ARBETSUPPGIFTER
Som underhållsingenjör på värmeverket vid Kiruna Kraft kommer du att ha ansvaret för att utveckla underhållet och ansvara för vårt underhållsystem. Du får stora möjligheter att påverka utformningen av de framtida underhållet och arbetssätten. Tillsammans med gruppen arbetar du fram ett effektivt arbetssätt med ronderingar och daglig tillsyn för att säkerställa tillgänglighet på anläggningen. Bland arbetsuppgifterna blir framtagande av metoder, rutiner, kvalitetskontroll och uppföljning av underhållsaktiviteter stora punkter. Vi hoppas att din kompetens även ska kunna stötta organisationen i t ex arbetsmiljöfrågor och upphandlingar enligt LOU/LUF.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller likvärdig erfarenhet. Du har erfarenhet av underhållsarbete i processindustrin. Det är meriterande med erfarenhet av pannor och rökgasrening men det viktiga är att du arbetar systematiskt och kostnadseffektivt.

Som person är du lyhörd och prestigelös samtidigt som du är tydlig i din kommunikation. Du är en engagerad medarbetare som värdesätter dina kollegors åsikter och bidrag. Du kan arbeta i team och bidraga till att dessa fungerar bra då ett av våra fokusområden i företaget är att skapa en kultur som kännetecknas av våra värdeord Ansvar-Kompetens-Effektiv-Stolt

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Visa mindre

Underhållstekniker

Brinner du för ny teknik och finner det spännande med en karriär inom rymdindustrin? Vill du arbeta i ett globalt företag med kunder och medarbetare över hela världen? Vill du vara med och utveckla våra marksystem för satellitkommunikation och databearbetning? Vi söker just nu en Underhållstekniker till avdelningen Ground Systems. DINA ARBETSUPPGITER Ground Systems ansvarar för underhåll och felavhjälpning av antennsystem och övriga tekniska system so... Visa mer
Brinner du för ny teknik och finner det spännande med en karriär inom rymdindustrin? Vill du arbeta i ett globalt företag med kunder och medarbetare över hela världen? Vill du vara med och utveckla våra marksystem för satellitkommunikation och databearbetning?

Vi söker just nu en Underhållstekniker till avdelningen Ground Systems.


DINA ARBETSUPPGITER

Ground Systems ansvarar för underhåll och felavhjälpning av antennsystem och övriga tekniska system som finns för mottagning och bearbetning av satellitdata. Som Underhållstekniker kommer du tilldelas ansvaret för ett antal system där din roll blir att förvalta och anpassa systemen för att möta våra kunders krav. I din roll kommer du vara en resurs för de projekt som drivs internt och externt mot kund. Du kommer att utbildas och inom dina ansvarsområden kommer din kompetens att fördjupas vilket bidrar till att verksamheten utvecklas. Arbete utomhus på hög höjd förekommer.  

 

DEN DU ÄR

Vi söker dig som trivs i en fri roll med mycket ansvar. Du har ett gott omdöme, är noggrann och tar egna initiativ. Du är utbildad med teknisk inriktning eller har motsvarande teknisk arbetserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom styr och reglerteknik, mätteknik och/eller mekanik. För oss kommer dina personliga egenskaper vara viktiga för vår framgång vilket betyder att för rätt person med mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp.

Den här tjänsten kräver svenskt medborgarskap.

 

VI ERBJUDER


• Ett roligt arbete med möjligheter till både personlig och teknisk utveckling.
• En stimulerande miljö där du får arbeta med avancerad teknik inom satellitkommunikation.
• En internationell arbetsplats med kollegor och kunder över hela världen, vilket ställer krav på goda kommunikativa förmågor i såväl svenska som engelska.
• En arbetsplats som karaktäriseras av en öppen atmosfär och stolta medarbetare
• Internationella tjänsteresor

 

PLACERING

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Esrange/Kiruna.

 

NÄSTA STEG

Vill du vara med i vår spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Underhållsingenjör Anrikningen KA1 och KA2 Kiruna

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.l... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com.
Vi på Förädlingen förädlar all järnmalm som bryts i vår underjordsgruva till högkvalitativa järnmalmsprodukter. Förädlingen sker ovan jord i tre steg genom sovring, anrikning och pelletisering.
Läs mer om oss här: https://www.lkab.com/sv/om-lkab/fran-gruva-till-hamn/foradla/.
Om tjänsten
Vill du vara med i omställningen av vår industri mot en hållbar framtid?
Gillar du utveckling och problemlösning?
Nu har du en chans till ett mycket givande och stimulerande jobb som Underhållsingenjör hos oss på anrikningen. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka anläggningarnas driftsäkerhet och tillgänglighet i samarbete med andra grupper inom verksamheten.
Du kommer att delta i projekt och förbättringsgrupper och fungera som teknisk sakkunnig. Tjänsten innebär att du får vara med och utveckla det strategiska underhållet i våra verk genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerhet och tillgängligheten.
För att du ska trivas i rollen behöver du vara analytisk, ansvarstagande och strukturerad.
Dina kvalifikationer
Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom ex. underhållsteknik eller maskinteknik men har du erfarenhet av att bland annat arbetat som Tekniker, operatör, ledare inom underhåll så är det mycket meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt med analyser på ett systematiskt sätt. På LKAB och Förädlingen jobbar vi tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt och externt.
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
Välkommen in med din ansökan, rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsterna kontakta:
Gruppchef KA1/KA2 Mikael Paulsson, 070-254 28 83
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta: HR Business Partner Viktoria Stenberg 072 5332859, [email protected]
Fackliga representanter:
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Underhållsingenjör Förädlingen Kiruna

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Nu gö... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Nu görs en satsning på Förädlingen i Kiruna och vi vill utöka vår styrka med Underhållsingenjörer.
Vi på Förädlingen förädlar all järnmalm som bryts i vår underjordsgruva till högkvalitativa järnmalmsprodukter. Förädlingen sker ovan jord i tre steg genom sovring, anrikning och pelletisering.
Läs mer om oss här: https://www.lkab.com/sv/om-lkab/fran-gruva-till-hamn/foradla/.
Om tjänsten
Vill du vara med i omställningen av vår industri mot en hållbar framtid?
Gillar du utveckling och problemlösning?
Nu har du en chans till ett mycket givande och stimulerande jobb som Underhållsingenjör hos oss på förädlingen. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka anläggningarnas driftsäkerhet och tillgänglighet i samarbete med andra grupper inom verksamheten.
Du kommer att delta i projekt och förbättringsgrupper och fungera som teknisk sakkunnig. Tjänsten innebär att du får vara med och utveckla det strategiska underhållet i våra verk genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerhet och tillgängligheten.
För att du ska trivas i rollen behöver du vara analytisk, ansvarstagande och strukturerad.
Dina kvalifikationer
Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom ex. underhållsteknik eller maskinteknik men har du erfarenhet av att bland annat arbetat som Tekniker, operatör, ledare inom underhåll så är det mycket meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du ska ha förmåga att arbeta självständigt med analyser på ett systematiskt sätt. På LKAB och Förädlingen jobbar vi tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt och externt.
Du kommer att få tilldelad en mentor/handledare som du dagligen jobbar tillsammans med.
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
Välkommen in med din ansökan senast 2022-04-30, rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsterna kontakta:
Gruppchef KK2/KK3 Marcus Lundin 070 3859676 [email protected]
Gruppchef KA3/KK4 Kristian Suup 070 3421755 [email protected]
Avdelningschef Jan Carlsten 070 3422724 [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta: HR Business Partner Viktoria Stenberg 072 5332859, [email protected]
Fackliga representanter:
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-72903
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ingenjör Förädlingen

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Om tj... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Är du den vi söker?
Nu har du en chans till att hoppa på ett mycket givande och stimulerande jobb. Brinner du för att utveckla framtidens industrimaskiner? Har du dessutom utbildning inom maskinteknik eller annan likvärdig utbildning?
Lysande för nu söker vi en Underhållsingenjör till Norra Malmförädling Förädling (NMF) där du kommer att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i Pelletsverk KK4.
Du kommer vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att leda den strategiska utvecklingen av underhållet i pelletsverket genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten, lösa tekniska problemställningar, delta i projekt som tekniskt sakkunnig från verksamheten.
En stor del av arbetet utgår även till att planera och genomföra underhållsstoppen. I det dagliga arbetet är också underhållsingenjören en del av förbättringsgrupp, ibland även som ledare av nämnda grupp.
Dina kvalifikationer
Vi söker en drivande och engagerad medarbetare och vi ser gärna att du är analytisk och systematiskt.
På KA3/KK4 gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.
Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom maskinteknik men har du erfarenhet av att bland annat arbetat som tekniker, operatör, ledare inom underhåll så är det mycket meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Du kommer att få tilldelad en mentor/handledare som du dagligen jobbar tillsammans med.
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
Välkommen in med din ansökan!
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 2021-12-12.
För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef Kristian Suup tel. 0980-71755
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Viktoria Stenberg 072 533 2859.
Fackliga representanter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Anläggningsingenjör

Vill du arbeta i en internationell miljö med kunder och medarbetare över hela världen? Vill du ha en utvecklande roll och har erfarenhet inom bygg? Tycker du precis som oss, att det är spännande med rymden? Vi söker just nu en Anläggningsingenjör till Esrange Space Center.    DINA ARBETSUPPGITER I rollen som anläggningsingenjör kommer du i huvudsak ha två olika uppdrag, dels att vara med att utveckla nyetableringar av infrastruktur och dels att ansvar... Visa mer
Vill du arbeta i en internationell miljö med kunder och medarbetare över hela världen? Vill du ha en utvecklande roll och har erfarenhet inom bygg? Tycker du precis som oss, att det är spännande med rymden?

Vi söker just nu en Anläggningsingenjör till Esrange Space Center. 

 

DINA ARBETSUPPGITER

I rollen som anläggningsingenjör kommer du i huvudsak ha två olika uppdrag, dels att vara med att utveckla nyetableringar av infrastruktur och dels att ansvara för uppgifter i linjeverksamheten. Inom ramen för nyetableringar av infrastruktur kommer du arbeta direkt gentemot våra kunder från hela världen. Du kommer utifrån kundens kravställning ta fram kundanpassade lösningar såväl tekniska som produktionsmässiga. Du kommer driva förstudier, förprojekteringar, upprätta tidplaner och kostnadskalkyler inför kommande byggprojekt såsom antenner, raketmotortestanläggningar och anpassningar av lokaler. Du kommer att vara en nyckelspelare i utvecklingen av Esrange.

Du kommer parallellt med detta även arbeta gentemot befintlig linjeverksamhet där du bland annat kommer arbeta med att uppdatera anläggningsdokumentation såsom ritningar, drift- och underhållsinstruktioner.

Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad anläggningsingenjör.

 

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett fritt och varierande arbete där du själv får ansvara för och planera dina arbetsdagar. På SSC är dina idéer och åsikter inte bara välkomna utan en förutsättning för vår verksamhet. Din arbetsplats Esrange, karaktäriseras av en familjär stämning där du kommer ha ett nära samarbete med såväl kunder som kollegor på avdelning Infrastruktur, samtidigt som du verkar i en internationell miljö.

På vår avdelning jobbar vi aktivt med trivsel vilket ger resultat. Du kommer tillhöra ett härligt gäng som alltid stöttar varandra.

 

DEN DU ÄR

Vi söker dig som trivs i en fri roll med mycket ansvar. Du har lätt för att bilda dig en helhetssyn och tycker om att lösa problem. Då ditt arbete innebär många kontakter har du lätt för att skapa och upprätthålla relationer. Egenskaper vi värdesätter är ett eget driv och lösningsorienterad.

Vi tror att du är minst högskoleingenjör inom bygg eller har motsvarande erfarenhet och kunskap. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då vi verkar i en global miljö med kunder och medarbetare från hela världen. Du är bekväm att på Svenska och Engelska inspirera, förklara och redovisa i skrift och tal dina resultat.

Meriterande med erfarenhet från produktion, projektering och installationer. För oss kommer dina personliga egenskaper vara viktiga för vår framgång vilket betyder att för rätt person med relevant examen men mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp.

 

PLACERING

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, placerad på Esrange utanför Kiruna.

Våren 2023 öppnar vi vårt kontor i Kiruna Nya Centrum då kommer du att kunna arbeta del av din tid där. De dagar du arbetar på Esrange finns möjlighet att åka med SSC kostnadsfria bussar.

Vi ser att vägen till att göra ett bra jobb och trivas är att jobba på plats och att ses i verkliga livet huvuddelen av vår arbetstid på Kontoret i Kiruna eller på Esrange.

 

NÄSTA STEG

Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. Visa mindre

Ingenjör Förädlingen

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Om tj... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Är du den vi söker?
Nu har du en chans till att hoppa på ett mycket givande och stimulerande jobb. Brinner du för att utveckla framtidens industrimaskiner? Har du dessutom utbildning inom maskinteknik?
Lysande för nu söker vi en Underhållsingenjör till Norra Malmförädling Förädling (NMF) där du kommer att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i Pelletsverk KK4.
Du kommer vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att leda den strategiska utvecklingen av underhållet i pelletsverket genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten, lösa tekniska problemställningar, delta i projekt som tekniskt sakkunnig från verksamheten.
En stor del av arbetet utgår även till att planera och genomföra underhållsstoppen. I det dagliga arbetet är också underhållsingenjören en del av förbättringsgrupp, ibland även som ledare av nämnda grupp.
Dina kvalifikationer
Vi söker en drivande och engagerad medarbetare med ett utpräglat teknikintresse.
Du är analytisk och systematiskt. På KA3/KK4 gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.
Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom maskinteknik men har du erfarenhet av att bland annat arbetat som tekniker, operatör, ledare inom underhåll så är det mycket meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Du kommer att få tilldelad en mentor/handledare som du dagligen jobbar tillsammans med.
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi vill se dig växa hos oss och därför vill vi ge dig utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det tydliga karriärvägar och vi erbjuder dig kompetensutveckling, kurser och konferenser inom ditt område. Vi erbjuder dig även friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner.
Övrig information
Arbetstid: Dagtid.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 2021-08-31, välkommen in med din ansökan!
För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef Kristian Suup tel. 0980-71755
Fackliga representanter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Underhållsingenjör

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Nu sö... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Nu söker vi en underhållsingenjör till våra pelletsverk, välkommen in med din ansökan!
Hos oss eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.
Sektionen Norra Malmförädling Kulsinterverk (NMK) innefattar pelletsverken KK2 och KK3. Här arbetar ca 120 personer tillsammans för att producera ca 9 miljoner ton järnmalmspellets per år, som levereras via Narvik till kunder i hela världen.
Om tjänsen
Nu söker vi en tillgänglighetsansvarig underhållsingenjör till KK3, en tjänst där du får vara med och utveckla det strategiska underhållet i pelletsverket.
Som tillgänglighetsansvarig kommer du att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i KK3. Du kommer vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet i samarbete med andra grupper inom organisationen. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att leda den strategiska utvecklingen av underhållet genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten, lösa tekniska problemställningar och delta i projekt som tekniskt sakkunnig från verksamheten.
I rollen som tillgänglighetsansvarig underhållsingenjör för KK3 kommer du att ingå i ett team en annan tillgänglighetsansvarig underhållsingenjör och två stoppansvariga underhållsingenjörer. För att du ska trivas i rollen ska du vara analytisk, ansvarstagande och strukturerad.
Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har akademisk examen inom underhållsteknik, maskinteknik eller likvärdig utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Kunskap om LKAB:s malmförädlingsprocesser är meriterande men det är inget krav, för oss är det viktigare att du är nyfiken och har ett intresse för att lära dig verksamheten.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt med analyser på ett systematiskt sätt.
På NMK gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi vill se dig växa hos oss och därför vill vi ge dig utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det tydliga karriärvägar och vi erbjuder dig kompetensutveckling, kurser och konferenser inom ditt område. Vi erbjuder dig även friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner.
Övrig information
Arbetstid: Dagtid.
Välkommen in med din ansökan senast 2021-08-31.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta gruppchef underhåll Marcus Lundin tel. 0980-71838.
Fackliga representanter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Underhållsingenjör Anrikningen

Om företaget LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Om tj... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Är du den vi söker?
Då en av våra ingenjörer slutar och byter befattning inom koncernen så finns det nu en chans till att hoppa på ett mycket givande och stimulerande jobb.
Nu söker vi en Underhållsingenjör till Norra Malmförädling Anrikning (NMA) där du kommer att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i våra anrikningsverk KA1 och KA2.
Du kommer vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. En stor del av arbetet är att planera och genomföra underhållsstoppen.I det dagliga arbetet är underhållsingenjören en del av olika förbättringsgrupper, ibland även som ledare. Vidare är du en nyckelperson för den strategiska utvecklingen av underhållet i anrikningsverket genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten, lösa tekniska problemställningar, delta i projekt som tekniskt sakkunnig från verksamheten.
Dina kvalifikationer
Vi söker en drivande och engagerad medarbetare med ett utpräglat teknikintresse. Du är analytisk och systematiskt.
På NMA gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.
Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom maskinteknik, alternativt annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 2021-11-14.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Vi söker även en Processingenjör till NMA, läs mer och ansök via https://www.lkab.com/sv/karriar/.


För mer information om tjänsten vänligen kontakta Gruppchef Mikael Paulsson 070 2542883.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Viktoria Stenberg 072 5332859.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Björn Åström 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Underhållsingenjör

Om företaget / verksamheten LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsl... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.
Om tjänsten
Vill du arbeta som Underhållsingenjör i en verksamhet under ständig utveckling?
Vi här i Svappavaara Förädling är inne i en spännande utvecklingsfas. Nya möjligheter står för dörren och arbetet pågår för fullt att utveckla våra processer och produkter.
Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där förvaltning, problemlösning och underhållsutveckling är centrala delar i att skapa en så driftsäker och tillgänglig produktion som möjligt. Vi skapar förutsättningar för världens äldsta grate-kiln verk att fortsätta utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Att leda större underhållsstopp där en mängd entreprenörer och interna kompetenser ingår
• Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser
• Att inneha budgetansvar
• Att leda den strategiska utvecklingen av underhåll i vårt pelletsverk
• Att leda och delta i förbättringsgrupper
• Att kontinuerligt spåra, analysera och lösa tekniska problemställningar
Du kommer att ingå i ett team med mekaniker, underhållsledare, inspektörer och produktionschefer där ni i en nära samverkan når verksamhetens uppsatta mål.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att lösa problem tillsammans med dina medarbetare. Du har en god samarbetsförmåga och som är särskilt intresserad av att bidra till vår utvecklingsresa. Du har en maskintekniskutbildning och/eller tidigare erfarenhet från underhållsbranschen.
Tjänsten kräver B-körkort.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.
Övrig information
Dagtid med stationeringsort Svappavaara.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 11 oktober 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carina Persson 0980-71886.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Underhållsingenjör Signal

Som Underhållsingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. För dig som vill bidra till utvecklingen av infrastrukturen i norra Sverige erbjuder vi nu en spännande möjlighet som underhållsingenjör på Trafikverket Distrikt Nord, med placering i Kiruna eller Gällivare. Underhållsingenjör Signal Arbetsuppgifter Som underhållsinge... Visa mer
Som Underhållsingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.
För dig som vill bidra till utvecklingen av infrastrukturen i norra Sverige erbjuder vi nu en spännande möjlighet som underhållsingenjör på Trafikverket Distrikt Nord, med placering i Kiruna eller Gällivare.


Underhållsingenjör Signal

Arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör arbetar du tillsammans i projektteam inom underhåll av vår järnvägsanläggning.
I rollen underhållsingenjör i Trafikverket stödjer du projekten med teknisk kompetens i drift och underhållsfrågor. Du utgör en viktig resurs beträffande planering, uppföljning och analys av anläggningsarbeten. Du stödjer interna och externa intressenter med lokal och regional kunskap om distriktets verksamhet, anläggningstillstånd och behov. I rollen som underhållsingenjör kommer du att ha kontakter med kommuner, entreprenörer, byggledare och allmänhet.
I rollen kommer du att arbeta i kontorsmiljö med våra administrativa system samt vistas ute i fält vilket innebär resor inom Norrbotten.

Övrig information

Skypeintervjuer är planerade till 14 april och 20 april.
För att utföra arbete i spårområde krävs bland annat god syn och normalt färgseende, det kan därför bli aktuellt att genomgå hälsoundersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person
har du lätt för att samarbeta och är kommunikativ.
har du god förmåga att planera och strukturera.
har du en god analytisk förmåga samt ett helhetstänk.
är du initiativtagande och kan arbeta självständigt.

Vi söker dig som
har signalteknisk utbildning inom järnväg.
har relevant och aktuell erfarenhet från underhållsverksamhet inom signalteknik järnväg.
har erfarenhet av administrativa inslag i ditt arbete.
har god förmåga att sätta dig in i datorsystem och är en van användare av Officepaketet.
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har erfarenhet från underhåll av signalsystem ERTMS.
har erfarenhet från underhåll av ställverk skruv/björnlunda, ställverk 59, ställverk 95.
har kunskaper i entreprenadjuridik, AMA AF samt miljölagstiftning.
har erfarenhet från säkerhets- och underhållsbesiktning av järnvägsanläggning.
har arbetat med ekonomi-, risk- och resultatuppföljning.
har arbetat i drift- och underhållssystemet Maximo/GUS.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Intresserad av verksamhetsområdet Underhåll? Läs mer om oss och våra lediga tjänster här!

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/Lediga-jobb/medarbetare-till-underhall/ Visa mindre

Underhållstekniker Sovring Mertainen

Om företaget / verksamheten LKAB i Svappavaara tar ett spännande steg i vår utveckling och öppnar upp dagbrottsgruvan Mertainen. Projektet Mertainen är viktigt för att säkerställa LKAB:s rågodsförsörjning till våra pelletsverk. Brytningen i gruvan kommer att pågå under cirka ett halvår. Det här är en unik möjlighet för dig att från grunden vara med och bidra i arbetet att skapa världens mest effektiva gruva. Du blir en viktig del av projektets framgång. Om... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB i Svappavaara tar ett spännande steg i vår utveckling och öppnar upp dagbrottsgruvan Mertainen. Projektet Mertainen är viktigt för att säkerställa LKAB:s rågodsförsörjning till våra pelletsverk. Brytningen i gruvan kommer att pågå under cirka ett halvår. Det här är en unik möjlighet för dig att från grunden vara med och bidra i arbetet att skapa världens mest effektiva gruva. Du blir en viktig del av projektets framgång.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill ha en spännande utmaning och vill bidra till Mertainens framgång!
Som Underhållstekniker för sovringsverket är din huvuduppgift att säkerställa anläggningens tillgänglighet för produktion. Det innebär planering av det operativa underhållet och underhållstopp samt att bygga upp underhållsplaner från grunden. Du har ett nära samarbete med produktionschef och mekaniker för sovringen.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som tillsammans med ditt blivande team vill vara med och bidra på resan. Samarbete, engagemang och initiativtagande är nödvändiga egenskaper för att du ska lyckas i rollen som Underhållstekniker hos oss. Du söker efter en ny utmaning och brinner för att utveckla ett underhåll i världsklass.
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av underhållsarbete och gärna ledarskap. Du har eftergymnasialutbildning med teknisk inriktning och B-körkort.
Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.
Övrig information
Visstidsanställning cirka 6-8 månader med start i 1 augusti 2021.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 30 april 2021. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Niclas Svanelöv 0980- 717 08.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Underhållsingenjör

Brinner du för att lära ny teknik? Tycker du om att arbeta med problemlösning och finner en karriär inom rymdindustrin spännande? SSC söker nu en underhållsingenjör som kan bidra till vår utveckling för att leverera avancerade rymdtjänster. DINA ARBETSUPPGITER Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb som underhållsingenjör vid Science Services – Launch Team där du i huvudsak kommer att jobba i en operativ roll för att ge våra kunder tillgång till rymden. D... Visa mer
Brinner du för att lära ny teknik? Tycker du om att arbeta med problemlösning och finner en karriär inom rymdindustrin spännande? SSC söker nu en underhållsingenjör som kan bidra till vår utveckling för att leverera avancerade rymdtjänster.


DINA ARBETSUPPGITER
Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb som underhållsingenjör vid Science Services – Launch Team där du i huvudsak kommer att jobba i en operativ roll för att ge våra kunder tillgång till rymden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att preparera för att kunna skjuta raketer och släppa ballonger. Mellan raket- och ballongkampanjerna kommer du arbeta med utveckling och underhåll av våra kommunikationssystem för raketer och ballonger. Du kommer arbeta med hela kommunikationskedjan allt från antenner, mottagare, data extraheringssystem till signalöverföringsutrustning såsom nätverk, styr- och signalkablage.

För att trivas i rollen är du noggrann och tycker du om att arbeta både praktiskt och teoretiskt.

 

DEN DU ÄR IDAG
Du är motiverad att lära dig mer och bli vår specialist på kommunikationssystem och har en stark vilja att vara delaktig och driva utvecklingen av basens anläggningar. Du har ingenjörs- eller gymnasieutbildning inom elinstallation eller annan teknisk inriktning samt minst B-körkort. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Du kommer att få chans att lära dig mycket hos oss och operativ erfarenhet är inget krav, men har du olika förarbehörigheter, vana av tekniskt inriktat arbete inom elektronik IT/data eller annan likvärdig signalöverföring eller motsvarande är det meriterande. Det viktiga för oss är du som person och ditt engagemang och genuina intresse för det vi gör. Du tycker om att träffa nya människor, samverka med kollegor och kunder vilket också innebär att du har goda kunskaper i engelska. Som person är du noggrann, flexibel i både arbetstider och arbetsuppgifter och drivs av att ständigt förbättra och se nya lösningar.

 

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i en dynamisk miljö med internationell prägel. Du erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter där du deltar i hela processen, alltifrån att förbereda ett system inför en raket- och/eller ballongkampanj samtidigt som du får vara med vid själva raketskottet/ballongsläppet. Det innebär att du kommer arbeta både praktiskt och teoretiskt.

Det kommer finnas goda förutsättningar för såväl teknisk som personlig utveckling för den som har intresse och vill lära sig. Din arbetsplats Esrange karaktäriseras av en familjär stämning där du kommer ha ett nära samarbete med såväl kunder som kollegor, samtidigt som du verkar i en internationell miljö.

 

OMFATTNING
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där normal arbetstid är dagtid 40h/vecka.

Under pågående raket- och ballongkampanjer kan schemalagd kvälls- och helgtjänstgöring efter behov förekomma. Arbete på annan ort eller i annat land kan även förekomma under kampanjer.

 

PLACERING
Tjänsten är placerad på Esrange utanför Kiruna.

 

NÄSTA STEG
Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. 

Du vill inte missa allt kul som händer inom rymdindustrin just nu, välkommen med din ansökan redan idag!

 

 


WE HELP EARTH BENEFIT FROM SPACE SSC is a leading global provider of advanced space services with more than fifty years of experience. Since our start pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a renowned, full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. Visa mindre

Underhållsingenjör Förädlingen

Om företaget / verksamheten LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsl... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.


Om tjänsten
Vill du arbeta som Underhållsingenjör i en verksamhet under ständig utveckling?
Vi här i Svappavaara Förädling är inne i en spännande utvecklingsfas. Nya möjligheter står för dörren och arbetet pågår för fullt att utveckla våra processer och produkter.
Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där förvaltning, problemlösning och underhållsutveckling är centrala delar i att skapa en så driftsäker och tillgänglig produktion som möjligt. Vi skapar förutsättningar för världens äldsta grate-kiln verk att fortsätta utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Att leda större underhållsstopp där en mängd entreprenörer och interna kompetenser ingår
• Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser
• Att inneha budgetansvar
• Att leda den strategiska utvecklingen av underhåll i vårt pelletsverk
• Att leda och delta i förbättringsgrupper
• Att kontinuerligt spåra, analysera och lösa tekniska problemställningar
Du kommer att ingå i ett team med mekaniker, underhållsledare, inspektörer och produktionschefer där ni i en nära samverkan når verksamhetens uppsatta mål.


Dina kvalifikationer


Vi söker dig som gillar att lösa problem tillsammans med dina medarbetare. Du har en god samarbetsförmåga och som är särskilt intresserad av att bidra till vår utvecklingsresa. Du har en maskintekniskutbildning och/eller tidigare erfarenhet från underhållsbranschen.


Tjänsten kräver B-körkort.


Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.


Vi erbjuder


Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.


Övrig information


Dagtid med stationeringsort Svappavaara.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 26 april 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carina Persson 0980-71886.


Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Underhållsingenjör Förädlingen

Om företaget / verksamheten LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsl... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.


Om tjänsten
Vill du arbeta som Underhållsingenjör i en verksamhet under ständig utveckling?
Vi här i Svappavaara Förädling är inne i en spännande utvecklingsfas. Nya möjligheter står för dörren och arbetet pågår för fullt att utveckla våra processer och produkter.
Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där förvaltning, problemlösning och underhållsutveckling är centrala delar i att skapa en så driftsäker och tillgänglig produktion som möjligt. Vi skapar förutsättningar för världens äldsta grate-kiln verk att fortsätta utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Att leda större underhållsstopp där en mängd entreprenörer och interna kompetenser ingår
• Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser
• Att inneha budgetansvar
• Att leda den strategiska utvecklingen av underhåll i vårt pelletsverk
• Att leda och delta i förbättringsgrupper
• Att kontinuerligt spåra, analysera och lösa tekniska problemställningar
Du kommer att ingå i ett team med mekaniker, underhållsledare, inspektörer och produktionschefer där ni i en nära samverkan når verksamhetens uppsatta mål.


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som gillar problemlösning och har en god samarbetsförmåga och som är särskilt intresserad av att bidra till vår utvecklingsresa. Du har en maskintekniskutbildning och/eller tidigare erfarenhet från underhållsbranschen.
Tjänsten kräver B-körkort.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.


Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.


Övrig information
Dagtid med stationeringsort Svappavaara.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 26 april 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carina Persson 0980-71886.


Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Ingenjör Underhåll

Om företaget LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtrans... Visa mer
Om företaget
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. 


Om tjänsten
Arbetsplatsen ligger under sektionen Norra driftstöd verkstad (NDV) och i organisationen ingår i dagsläget Komponentreparation, Tillverkning, Fordonsunderhållet, Centralförrådet, Transport och Trafik, Hydraulgruppen, Gas- och Lyftredskapsservice.
Nu söker vi en Ingenjör som kommer att hjälpa till med att etablera ett förrådsunderhåll för våra komponenter och artiklar som vi förvarar på Centralförrådet i Kiruna.
Arbetet kommer bland annat innebära att fastslå ronderingar, förvaringssätt och hantering men även om yttre miljö och beräknad livslängd. Detta måste systematiseras i vårt underhållssystem Movex.
Vi behöver också säkerställa säkerhet och arbetsmiljö för alla som hanterar dessa komponenter och artiklar.
Du kommer att vara i kontakt med tillverkare och våra interna kunder och det kommer att behöva skapas rutiner både hos reparerande eller tillverkande verkstäder såsom hos mottagande användare.
Ett arbete som kombinerar administration, struktur, teknik samt kontakter med externa leverantörer och interna kunder och som kommer att göra skillnad varje dag.
En unik chans till ett unikt arbete inom LKAB!


Dina kvalifikationer
Om du vet att du har kunskap om olika typer av materialsammansättningar och konstruktioner i kombination med underhållskunskaper så bör du ansöka om jobbet.
Idealet skulle kunna vara en maskiningenjör med underhållserfarenhet men om du saknar delar av detta så kommer vi att sätta större värdering på dina personliga egenskaper.
Sök och ge oss en chans att få träffa dig.
Tjänsten kräver B-körkort.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.


Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.


Övrig information
Arbetstid: Dagtid.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-12-08.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Mats Nilimaa 072-7178316 mejl: [email protected]
För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Viktoria Stenberg 072-5332859 mejl: [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Fackliga kontakter
Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239 Visa mindre

Leveransuppföljare El

Som Leveransuppföljare El på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.   Leveransuppföljare El Vi söker dig som vill arbeta med eltekniska frågor på beställarsidan! Som leveransuppföljare stödjer du projekten i uppföljning av genomförandet och dokumentationen av entreprenörens kontrakterade åtagande. Du utför systematisk kontroll a... Visa mer
Som Leveransuppföljare El på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

 


Leveransuppföljare El

Vi söker dig som vill arbeta med eltekniska frågor på beställarsidan!Som leveransuppföljare stödjer du projekten i uppföljning av genomförandet och dokumentationen av entreprenörens kontrakterade åtagande. Du utför systematisk kontroll av leveransuppuppfyllnaden ute i fält samt via tekniska och administrativa system.Exempel på andra arbetsuppgifter som kan förekomma är:


Att ge stöd internt och externt med anläggningskännedom.

Att ge stöd i ekonomi- och fakturahantering.

Att utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, bereda underlag inför teknik- och byggmöten.Placeringsort: Kiruna eller Gällivare.

 

Vi söker dig som


har gymnasieexamen med teknisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig

har några års arbetslivserfarenhet av underhållsverksamhet inom elteknik högspänning

har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

har god datorvana

har körkort för personbilDet är meriterande om du


har erfarenhet inom elteknik järnväg

har erfarenhet inom elteknik kraftförsörjning

har kunskaper om miljölagstiftning, entreprenadjuridik, AMA och AF

har erfarenhet av arbete med säkerhets- och/eller underhållsbesiktningar

har erfarenhet av BESSY

har erfarenhet av underhållssystem Maximo

har TSM-utbildning

Som person


har du god förmåga att planera och strukturera.

har du ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt.

har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt.

har du god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

är du initiativtagande och ser självständigt vad som behöver göras och agerar därefter. Visa mindre

Underhållsingenjör Förädlingen

Om företaget / verksamheten LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsl... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.


Om tjänsten
Vill du arbeta som Underhållsingenjör i en verksamhet under ständig utveckling?
Vi här i Svappavaara Förädling är inne i en spännande utvecklingsfas. Nya möjligheter står för dörren och arbetet pågår för fullt att utveckla våra processer och produkter.
Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där förvaltning, problemlösning och underhållsutveckling är centrala delar i att skapa en så driftsäker och tillgänglig produktion som möjligt. Vi skapar förutsättningar för världens äldsta grate-kiln verk att fortsätta utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
• Att leda större underhållsstopp där en mängd entreprenörer och interna kompetenser ingår
• Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser
• Att inneha budgetansvar
• Att leda den strategiska utvecklingen av underhåll i vårt pelletsverk
• Att leda och delta i förbättringsgrupper
• Att kontinuerligt spåra, analysera och lösa tekniska problemställningar
Du kommer att ingå i ett team med mekaniker, underhållsledare, inspektörer och produktionschefer där ni i en nära samverkan når verksamhetens uppsatta mål.


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som gillar problemlösning och har en god samarbetsförmåga och som är särskilt intresserad av att bidra till vår utvecklingsresa. Du har en maskintekniskutbildning och/eller tidigare erfarenhet från underhållsbranschen.
Tjänsten kräver B-körkort.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.


Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.


Övrig information
Dagtid med stationeringsort Svappavaara.
Välkommen in med CV och personligt brev senast 17 november 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carina Persson 0980-71886.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre

Underhållsingenjör Automation Svappavaara Driftservice

Om företaget / verksamhetenLKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsli... Visa mer
Om företaget / verksamhetenLKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.Om tjänstenSvappavaara driftservice är en arbetsplats under utveckling. Vi söker nu en underhållsingenjör eller tekniker som kan hjälpa oss att utveckla våra anläggningar så att vi ännu bättre kan möta våra interna kunders behov. Vi erbjuder dig ett varierat och roligt arbete där du tillsammans med underhållsingenjörer och processingenjörer och nästa 60 medarbetare inom media, el och fastighet får arbeta fram förbättrade arbetssätt för underhåll av bland annat automations- och elanläggningar inom Svappavaaras och Mertainens industriområden. Du deltar också i och driver själv mindre förbättringsprojekt och agerar anläggningsägarrepresentant. Din erfarenhet och kompetens styr vilket ansvar du får. Du ingår i Svappavaara driftservices ledningsgrupp och rapporterar direkt till sektionschef. Utöver ett nära samarbete inom sektionen kommer du också att ha relativt tät kontakt med övriga ingenjörer inom LKAB Svappavaara.Dina kvalifikationerVi söker dig som är strukturerad och har ett högt kvalitétstänk samt stort intresse för hela vår verksamhet med dess processer och anläggningar. Vi söker dig med utbildning och/eller mångårig erfarenhet inom el och automation. Då många av arbetsuppgifterna är projektrelaterade är insikt i LKAB:s projektstyrning nödvändig. Vi ser gärna att du har kunskap om våra anläggningar och processer i Svappavaara. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.Vi erbjuderEtt jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.Övrig informationTjänsteman dagtid med flex, stationeringsort Svappavaara. Välkommen in med CV och personligt brev senast 15 september 2019 . Intervjuer kommer att ske löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontaktasektionschef Niddi Ögren: telefon 0980-72809, e-post [email protected] Fackliga representanter:Ingegerd Kyrö för Ledarna, [email protected], 0980-710 50Sakari Alanko för Unionen, [email protected], 0980-72508Peter Johansson för Akademikerföreningen, [email protected], 0980-62239 Visa mindre

Underhållsingenjör Svappavaara Förädlingsverk

Om företaget / verksamhetenLKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsli... Visa mer
Om företaget / verksamhetenLKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.Om tjänstenVill du arbeta som Underhållsingenjör i en verksamhet under ständig utveckling? Vi här i Svappavaara Förädling är inne i en spännande utvecklingsfas. Nya möjligheter står för dörren och arbetet pågår för fullt att utveckla våra processer och produkter.Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter där förvaltning, problemlösning och underhållsutveckling är centrala delar i att skapa en så driftsäker och tillgänglig produktion som möjligt. Vi skapar förutsättningar för världens äldsta grate-kiln verk att fortsätta utvecklas för att klara nutidens krav på produktion och kvalitet.Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:• Att leda större underhållsstopp där en mängd entreprenörer och interna kompetenser ingår• Att skapa nätverk med externa och interna kompetenser• Att inneha budgetansvar• Att leda den strategiska utvecklingen av underhåll i vårt pelletsverk• Att leda och delta i förbättringsgrupper• Att kontinuerligt spåra, analysera och lösa tekniska problemställningarDu kommer att ingå i ett team med mekaniker, underhållsledare, inspektörer och produktionschefer där ni i en nära samverkan når verksamhetens uppsatta mål.Dina kvalifikationerVi söker dig som gillar problemlösning och har en god samarbetsförmåga och som är särskilt intresserad av att bidra till vår utvecklingsresa. Du har en maskintekniskutbildning och/eller tidigare erfarenhet från underhållsbranschen. Tjänsten kräver B-körkort.Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.Vi erbjuderEtt jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst. Övrig informationDagtid med stationeringsort Svappavaara. Välkommen in med CV och personligt brev senast 2 juni 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Carina Persson 0980-71886. Fackliga kontakter: Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050 Visa mindre