Lediga jobb som Souschef i Kiruna

Se lediga jobb som Souschef i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

Souschef

Ansök    Jan 11    Camp Ripan AB    Souschef
I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang. Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. Sous chef So... Visa mer
I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.

Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter.


Sous chef

Som medarbetare i vårt kök på Camp Ripan är du en stor del i det som gör att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som utöver det vanliga. Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer.
Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön.
Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.
Du har ett levande intresse för yrket, minst 6 års erfarenhet (3 år utbildning, 3 år av arbetslivserfarenhet i à la carterestaurang), goda kunskaper i svenska och engelska.
Som sous chef fungerar du som en arbetsledare som coachar, inspirerar och leder teamet i köket, tar ansvar för den löpande driftens ekonomi och tillsammans med kökschefen ansvarar du för kvalitet, smaker och en fortsatt hållbar utveckling.

Här jobbar du aktivt med råvarukontroll, HACCP, prepp samt är delaktig i planering och utveckling av menyer samt vid genomförande av olika event.

Det är meriterande om du har kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror eftersom det är grunden i vår matfilosofi. Ett intresse av att spendera din fritid i närområdet med allt vad det har att erbjuda ser vi positivt på. Visa mindre

Souschef, blivande kökschef

Ansök    Apr 16    Abisko Mountain Lodge AB    Souschef
Vi söker efter en kock med dokumenterad erfarenhet av att vara i en ledande position. Du kommer att börja i juni som souschef under vår kökschef, som slutar i september och då är planen att du axlar manteln som kökschef. Med tre månader i ryggen som souschef och med en god överlämning tror vi att det ska bli en smooth sail! Som kökschef ser vi att du ansvarar för all daglig drift i köket på Abisko Mountain Lodge. Från menyplanering till servering. Från f... Visa mer
Vi söker efter en kock med dokumenterad erfarenhet av att vara i en ledande position. Du kommer att börja i juni som souschef under vår kökschef, som slutar i september och då är planen att du axlar manteln som kökschef. Med tre månader i ryggen som souschef och med en god överlämning tror vi att det ska bli en smooth sail!
Som kökschef ser vi att du ansvarar för all daglig drift i köket på Abisko Mountain Lodge. Från menyplanering till servering. Från frukost till middag. Beställa, inventera och schemalägga ligger också på ditt bord. Du är med och rekryterar personalen till köket men kommer ha grymma kollegor till din hjälp. Du ska ha koll på din köksekonomi.
Du är social, ordningsam, strukturerad och effektiv. Du är en lagspelare med goda kommunikativa egenskaper.
Vi erbjuder a la carte dagligen kvällstid, beroende på säsong en enklare sopplunch och under heliskisäsongen packade lunchlådor med varm lunch till våra heliskigäster. Frukostbuffé dagligen.
Vi är en säsongsbetonad anläggning men anställningen är helårsbaserad. Under ett år på Abisko Mountain Lodge avverkar vi norrskensperioden som övergår i skidsäsong och den fantastiska vårvintern. Efter ett kort uppehåll i maj/juni öppnar vi upp när midnattsolen lyser starkast och välkomnar fjällvandrare eller kanske bara fjällnjutare. Sommaren övergår i höst och åter dansar norrskenet på himlen. Under detta år har du träffat och serverat gäster från jordens alla hörn.


Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat.
På Brasserie Fjällköket är det råvarorna som styr vad som ska serveras. Vår mat är naturlig och smakrik med den svenska smakbilden av salt, sötsurt och rökt. Vi värnar om våra svenska smaktraditioner samtidigt som vi hämtar inspiration från hela världens olika kök. Du ska ha koll på den svenska smakpaletten och vi erbjuder mat som är naturlig och smakriktig.
Vi använder oss av svenska råvaror och av producenter som vi litar på och tycker om. Beroende på säsong plockar vi själva av vad naturen har att erbjuda.
Vår ambition är att ett besök hos oss ska upplevas som familjärt och okomplicerat med en meny där det bästa svenska råvarorna just nu erbjuds.
Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare.


Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå?




*Personalboende finns Visa mindre

Souschef

Ansök    Feb 14    Camp Ripan AB    Souschef
I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang. Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. Sous chef So... Visa mer
I hjärtat av Camp Ripan finner du vår fantastiska restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.

Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter.


Sous chef

Som medarbetare i vårt kök på Camp Ripan är du en stor del i det som gör att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som utöver det vanliga. Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer.
Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön.
Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.
Du har ett levande intresse för yrket, minst 6 års erfarenhet (3 år utbildning, 3 år av arbetslivserfarenhet i à la carterestaurang), goda kunskaper i svenska och engelska.
Som sous chef fungerar du som en arbetsledare som coachar, inspirerar och leder teamet i köket, tar ansvar för den löpande driftens ekonomi och tillsammans med kökschefen ansvarar du för kvalitet, smaker och en fortsatt hållbar utveckling.

Här jobbar du aktivt med råvarukontroll, HACCP, prepp samt är delaktig i planering och utveckling av menyer samt vid genomförande av olika event.

Det är meriterande om du har kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror eftersom det är grunden i vår matfilosofi. Ett intresse av att spendera din fritid i närområdet med allt vad det har att erbjuda ser vi positivt på. Visa mindre

Souskock till Björkliden

Ansök    Okt 17    Lapland Resorts AB    Souschef
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och ... Visa mer
Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.
Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för mer information.


Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig arbets- och fjällmiljö där service och kvalitet är vår främsta målbild.


I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i vår à la carte restauranger där menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi har även en pubmeny i barer och lobbybarer, och ett flertal backrestauranger med enklare meny.


Du kommer att bistå köksmästare med att leda servicen och ansvarar för att upprätthålla uppsatta rutiner. Du jobbar nära köksmästaren och hjälper vid behov till att bemanna. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.
Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll.


Din bakgrund/ Kvalifikationer:
Utbildad kock
Minst 5 års yrkesvana
Erfarenhet av att leda personal
B-körkort




Anställningsform: Visstid, start i Januari, avslut i Oktober
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: Vi kommer rekrytera till tjänsten när vi hittar en lämplig kandidat


Kontaktperson: Martina Merkel, F&B Manager. [email protected] Visa mindre

STF Abisko Turiststation söker Souschef till vintersäsongen 2022/2023

Ansök    Sep 19    Svenska Turistfören Stf AB    Souschef
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Nu söker vi en Souschef till Abisko

Att arbeta på en fjällstation är ingen dag sig lik. Som Souschef kommer du vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse från fjällstationen. Hos oss får du ta ett stort ansvar att införliva gästens upplevelse. Livet på en fjällstation är varierande, spännande och lärorikt, precis som en dag på fjället kan vara. Som en del av fjällstationen kommer du arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp som endast ser möjligheter. I gruppen stöttar vi varandra och hjälper till i andra delar på fjällstationen om det behövs. Våra värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad genomsyrar hela vår organisation och arbetssätt.


Vad innebär rollen som Souschef?

* Planera, förbereda och utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi
* Ansvara för varm- och kallkök under service
* Ansvar för planering av driften samt visst personalansvar när kökschefen inte är på plats
* Kommunicera och entusiasmera kollegor för att skapa en tight arbetsgrupp
* Eventuellt stötta upp fjällstationen i andra uppgifter


Vem är du?

* Har erfarenhet av kockyrket
* Har ett brinnande matintresse
* Tidigare ledande possition och känner dig trygg i att leda en grupp
* Grundläggande kunskaper inom livsmedelssäkerhet, egenkontroll och HACCP
* Uppskattar ordning och reda
* Lagspelare som älskar att samarbeta
* Tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet
* Tycker om att arbeta med planering och har ett framåtdriv
* Goda kunskaper inom svenska och engelska


Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad.
Information om tjänsten

* Anställningsform
* 85% mellan 2022-11-14 - 2023-04-24
* Arbetstiden följer verksamheternas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
* Lön enligt kollektivavtal Visita/HRF, Turistsupplementet
* Kostavdrag enligt kollektivavtal


Vad erbjuder vi?

* Personalboende mot hyresavdrag tillsammans med kollegor på fjällstationen
* En fritid med fjället precis utanför dörren
* Utvecklingsmöjligheter inom STF
* Erfarenhet från besöksnäringen


Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta F&B Toni Lann på mail [email protected] Visa mindre

Souschef till Spill saluhall & eatery

Ansök    Okt 3    Spis i Kiruna AB    Souschef
Spill saluhall & eatery öppnade sommaren 2023 Spill är ett all day koncept i stilen fast casual som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Det serveras frukost, lunch och middag samt att vi i butiken erbjuder delikatesser, färdig mat och allt möjligt ätbart. Det bjuds även på liveuppträdanden och event. Vi söker dig som tillsammans med vår kökschef ansvarar för köksteamet. Vi ser framför oss att r du har några års erfarenhet av arbete i kök samt br... Visa mer
Spill saluhall & eatery öppnade sommaren 2023
Spill är ett all day koncept i stilen fast casual som håller öppet från tidig morgon till sen kväll. Det serveras frukost, lunch och middag samt att vi i butiken erbjuder delikatesser, färdig mat och allt möjligt ätbart. Det bjuds även på liveuppträdanden och event.
Vi söker dig som tillsammans med vår kökschef ansvarar för köksteamet. Vi ser framför oss att r du har några års erfarenhet av arbete i kök samt brinner för att ge den bästa möjliga upplevelsen till andra. Du erbjuds möjlighet att vara med från starten av en ny verksamhet där vi tillsammans sätter utbud och rutiner.
Tillsammans med kökschefen får ni den dagliga verksamheten att rulla, bollar menyer, ser till att rutiner följs och säkrar kvalitet på leveranser.
Menyn och utbudet varierar under dagen och anpassas efter säsong. I samma lokal erbjuds fika och bröd från vårt bageri, pizza från stenugnen, pasta, kött, fisk, smörgåsar, sallader och annat ätbart, vi erbjuder även möjligheten att köpa med sig både råvaror och utrustning från vår butik. Visa mindre

Souschefer rekryteras till Riksgränsen och Björkliden för vintersäsongen!

Ansök    Nov 29    Majola Restaurangkonsult AB    Souschef
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare! OM TJÄNSTEN: Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är sam... Visa mer
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare!



OM TJÄNSTEN:

Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är samlingspunkt för skidåkare, fjällvandrare och fiskare och ger sina gäster en helhetsupplevelse i allt inom service, boende, event och upplevelser. Förutom utomhusaktiviteter finner gästerna en spa-anläggning såväl som utomordentliga restauranger där det i gemytlig miljö serveras goda, näringsriktiga och högkvalitativa rätter, baserade på lokala råvaror och modern matlagning.

Som souschef är du kökschefens högra hand och leder delvis driften i köket på antingen Riksgränsen eller Björkliden Fjällby. Du har det riktiga fjället precis utanför dörren och ibland lagar du mat över öppen eld ute på fjället eller i anläggningens kåta. Tjänsten sträcker sig från februari till maj med arbetstider som varierar över dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Fritiden fylls av utomhusaktiviteter och olika typer av event samt umgänge med härliga kollegor i god gemenskap. Boende ingår.



OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har erfarenhet som souschef eller som varit kock ett antal år och vill ta ett steg uppåt i karriären. Du får gärna ha erfarenhet från liknande typ av verksamhet. Du är ansvarstagande, flexibel, har god arbetsmoral samt klarar av att hålla hög kvalitet även i högt tempo och under stundvis stressiga arbetsförhållanden. Du har en positiv attityd och är en glad lagspelare som har lätt för att samarbeta. God service och kvalitet är en självklarhet för dig och du gör gärna det lilla extra. Slutligen behöver du kunna prata god engelska såväl som svenska.



Hos Lapland Resorts erbjuds du en utmanande och trevlig arbetsmiljö i vackert snötäckt vinterlandskap. Sök tjänsten idag via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Souschefer rekryteras till Riksgränsen och Björkliden för vintersäsongen!

Ansök    Dec 17    Majola Restaurangkonsult AB    Souschef
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare! OM TJÄNSTEN: Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är sam... Visa mer
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare!



OM TJÄNSTEN:

Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är samlingspunkt för skidåkare, fjällvandrare och fiskare och ger sina gäster en helhetsupplevelse i allt inom service, boende, event och upplevelser. Förutom utomhusaktiviteter finner gästerna en spa-anläggning såväl som utomordentliga restauranger där det i gemytlig miljö serveras goda, näringsriktiga och högkvalitativa rätter, baserade på lokala råvaror och modern matlagning.

Som souschef är du kökschefens högra hand och leder delvis driften i köket på antingen Riksgränsen eller Björkliden Fjällby. Du har det riktiga fjället precis utanför dörren och ibland lagar du mat över öppen eld ute på fjället eller i anläggningens kåta. Tjänsten sträcker sig från februari till maj med arbetstider som varierar över dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Fritiden fylls av utomhusaktiviteter och olika typer av event samt umgänge med härliga kollegor i god gemenskap. Boende ingår.



OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har erfarenhet som souschef eller som varit kock ett antal år och vill ta ett steg uppåt i karriären. Du får gärna ha erfarenhet från liknande typ av verksamhet. Du är ansvarstagande, flexibel, har god arbetsmoral samt klarar av att hålla hög kvalitet även i högt tempo och under stundvis stressiga arbetsförhållanden. Du har en positiv attityd och är en glad lagspelare som har lätt för att samarbeta. God service och kvalitet är en självklarhet för dig och du gör gärna det lilla extra. Slutligen behöver du kunna prata god engelska såväl som svenska.



Hos Lapland Resorts erbjuds du en utmanande och trevlig arbetsmiljö i vackert snötäckt vinterlandskap. Sök tjänsten idag via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Souschefer rekryteras till Riksgränsen och Björkliden för vintersäsongen!

Ansök    Nov 29    Majola Restaurangkonsult AB    Souschef
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare! OM TJÄNSTEN: Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är sam... Visa mer
Snart ärskidsäsongen här och Majola bjuder på det perfekta tillfället för dig som souschef att få kombinera skidintresse med matlagningsintresse! Vi rekryterar nu souschefer till Lapland Resorts och deras anläggningar Riksgränsen och Björkliden där du blir anställd direkt av Lapland Resort för att arbeta under vintersäsongen 2022. Läs vidare!



OM TJÄNSTEN:

Lapland Resorts AB är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism. Deras anläggningar är samlingspunkt för skidåkare, fjällvandrare och fiskare och ger sina gäster en helhetsupplevelse i allt inom service, boende, event och upplevelser. Förutom utomhusaktiviteter finner gästerna en spa-anläggning såväl som utomordentliga restauranger där det i gemytlig miljö serveras goda, näringsriktiga och högkvalitativa rätter, baserade på lokala råvaror och modern matlagning.

Som souschef är du kökschefens högra hand och leder delvis driften i köket på antingen Riksgränsen eller Björkliden Fjällby. Du har det riktiga fjället precis utanför dörren och ibland lagar du mat över öppen eld ute på fjället eller i anläggningens kåta. Tjänsten sträcker sig från februari till maj med arbetstider som varierar över dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Fritiden fylls av utomhusaktiviteter och olika typer av event samt umgänge med härliga kollegor i god gemenskap. Boende ingår.



OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst söker vi dig som antingen har erfarenhet som souschef eller som varit kock ett antal år och vill ta ett steg uppåt i karriären. Du får gärna ha erfarenhet från liknande typ av verksamhet. Du är ansvarstagande, flexibel, har god arbetsmoral samt klarar av att hålla hög kvalitet även i högt tempo och under stundvis stressiga arbetsförhållanden. Du har en positiv attityd och är en glad lagspelare som har lätt för att samarbeta. God service och kvalitet är en självklarhet för dig och du gör gärna det lilla extra. Slutligen behöver du kunna prata god engelska såväl som svenska.



Hos Lapland Resorts erbjuds du en utmanande och trevlig arbetsmiljö i vackert snötäckt vinterlandskap. Sök tjänsten idag via vår annons eller genom att maila till [email protected] Visa mindre

Kökschef och Souschef till ICEHOTEL, Jukkasjärvi

Ansök    Mar 10    Pointpeople AB    Souschef
Vill du jobba med ett av Sveriges mest kända varumärke? Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av kreatörer och designers från hela världen. Med vår året runt satsning ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö- och isupplevelse året runt. Vi brinner för att skapa livsberikande upplevelser och vi ... Visa mer
Vill du jobba med ett av Sveriges mest kända varumärke?

Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av kreatörer och designers från hela världen. Med vår året runt satsning ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö- och isupplevelse året runt.

Vi brinner för att skapa livsberikande upplevelser och vi lever med naturen i allt vi gör. Vi arrangerar naturnära aktiviteter och kulinariska matupplevelser i samarbete med noggrant utvalda underleverantörer som komplement till iskonsten.

Som ett led i vår fortsatta utveckling av ICEHOTEL, med tyngd i matupplevelsen, söker vi nu en Kökschef samt en Souschef som båda på ett innovativt och nytänkande sätt vill skapa och bidra till utvecklingen av vår matdestination med ursprung i vår svenska natur och kultur.

Som Kökschef hos oss leder och coachar du köksteamet i det dagliga arbetet och du kvalitetssäkrar driften på ett strukturerat och effektivt sätt med gästupplevelsen i fokus. Du rapporterar till vår F&B Manager. I rollen som Souschef ingår du i köksteamet och rapporterar till Kökschefen.

Vem är du?
För båda rollerna söker vi dig med passion för mat och dryck, du är modern, kvalitetsmedveten samt har en känsla för trender.
Du har en yrkesstolthet och vill alltid leverera på högsta nivå. Du är kreativ och hos oss ges du en fantastisk möjlighet att sätta din egen kulinariska prägel på det du skapar. Du trivs i ett högt tempo och förstår bredden i vår verksamhet och vår unika produkt. Att vara operativt närvarande är en självklarhet. Du driver på, engagerar och har en tydlig kommunikation samtidigt som du är lugn och trygg i din roll. För att trivas hos oss är du en friluftsmänniska med intresse för skog och natur.

Din bakgrund
Du har tidigare ledarerfarenhet och har arbetat som Souschef eller Kökschef tidigare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande destinationshotell med större mötes- och eventverksamhet, i Sverige eller internationellt. Erfarenhet av säsongsverksamhet är meriterande. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med en önskan om start i augusti men möjligt även tidigare. En eventuell säsongsanställning kan diskuteras.

I dessa rekryteringar samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information vänligen kontakta: Helena Larson, 070-753 33 10, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre