Lediga jobb som Kursutvecklare i Kiruna

Se lediga jobb som Kursutvecklare i Kiruna. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kiruna som finns hos arbetsgivaren.

ABF Norr söker en Verksamhetsutvecklare till Kiruna

Ansök    Jun 23    Abf Norr    Kursutvecklare
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer. ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-... Visa mer
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer.
ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-Boden och Piteå Älvdal.
Inledning
ABF Norr Kiruna har en stor och bred folkbildande verksamhet. Att arbeta inom ABF innebär att man tillsammans med våra medlemsorganisationer och kommuninvånare skapar verksamhet som leder till utveckling för både individ och organisation.
Arbetsuppgifter
Planera för, ansvara och genomföra arrangemang såsom studiecirklar, kulturarrangemang projekt mm.
Projektutveckling, framtagande av projektidéer och även delaktighet i genomförande av projekt.
Arbetar utåtriktat med organisationer och grupper för att möjliggöra verksamhetsutveckling.
Arbeta med befintlig verksamhet.
Omvärldsbevaka och nätverka för att fånga möjligheter till folkbildningsaktiviteter.
Administration av egen genomförd verksamhet, samt vid behov administrera annan genomförd avdelningsverksamhet.
Ingå i bemanning av kontor på lokal/område och/eller avdelning vid behov.
Budgetförslag/ekonomisk uppföljning av verksamheten (på delegation av VO).
Verka för goda relationer med medlems- och samarbetsorganisationer i hela avdelningen och i hela distriktet.
Dokumentation och utvärdering av genomförd verksamhet.
Verkställighet av lokala- eller avdelningsmål och verksamhetsplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad, effektiv, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska ha goda administrativa kunskaper och gärna ha kunskaper inom ekonomiadministration.
Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta under stress och vara en problemlösare. Du ska även tycka att det är roligt att jobba utåtriktat och kunna planera och genomföra arrangemang tillsammans med våra samarbetspartners.
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet samt ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift samt grundkunskaper i digital kommunikation som ex Microsoft Teams.
Meriterande
Vi ser gärna att du har kunskaper om folkbildning, erfarenhet av att arbeta i en idéburen organisation och att du kan bidra till fortsatt utveckling av vår verksamhet i Kiruna. Det är en stor merit att ha erfarenhet av att ha jobbat i systemet Gustav. Meriterande är om du har kunskap i minoritetsspråk så som finska/meänkieli.
Då resor utgör en stor del i tjänsten är körkort B ett krav (samt egen bil).
ABF strävar efter att öka mångfalden inom organisationen och ser därför sökande med olika bakgrunder.
Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.
Tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas. Målstyrd arbetstid. Kvälls- och helgjobb kan förekomma. Visa mindre