Lediga jobb Abf Norr i Kiruna

Se alla lediga jobb från Abf Norr i Kiruna. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kiruna som finns inom det yrket.

ABF Norr söker ny verksamhetsområdeschef till Norra Lappland

Ansök    Maj 14    Abf Norr    Administrativ chef
Om jobbet Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer. ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbott... Visa mer
Om jobbet
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer.
ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-Boden och Piteå Älvdal. Vi har ett trettiotal anställda som verksamhetsutvecklare och verksamhetsadministratörer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Verksamhetsområdeschef som ska driva förändrings- och utvecklingsarbetet för att möta framtiden inom folkbildningen. Som Verksamområdeschef inom ABF leder och fördelar du arbetet samt driver avdelningen och utvecklingsarbete tillsammans med Ombudsman/ Avdelningschef. Du ansvarar för planering och genomförande av verksamheten samt är ansvarig för områdesekonomi. Du representerar ABF Norr gentemot interna och externa intressenter. Du har erfarenhet av att leda en organisation i förändring och av personalansvar. Vi ser också att du har erfarenhet av ideella organisationer och föreningar. Du är en del av avdelningens ledningsgrupp. Som ledare i vår organisation förutsätter vi att du har en god kommunikativ förmåga, inspirerande, kreativ, inkluderande, är en god lyssnare, har ett positivt och prestigelöst förhållningsätt, stärker teamet utan att mikro styra, delegationsförmåga samt har tekniska nyckelkunskaper. Du stöttar utveckling, ger feedback och vågar fatta/förmedla beslut. Utöver ovanstående kriterier så förutsätter vi att du förmedlar en klar vision och strategi i samarbete med Ombudsman/Avdelningschefen.
Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning eller motsvarande. Då resor utgör en stor del i tjänsten är körkort B ett krav. Utöver ovanstående kriterier så förutsätter vi att du delar arbetar-rörelsens grundläggande värderingar. Visa mindre

ABF Norr söker en Verksamhetsutvecklare till Kiruna

Ansök    Jun 23    Abf Norr    Kursutvecklare
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer. ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-... Visa mer
Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar, seminarier och kulturarrangemang. ABF samordnar och initierar bildningsverksamhet tillsammans med sina medlemsorganisationer.
ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning med personal och kontor i alla Norrbottens 14 kommuner. Vi är indelade i fyra verksamhetsområden, Norra Lappland, Östra Norrbotten, Luleå-Boden och Piteå Älvdal.
Inledning
ABF Norr Kiruna har en stor och bred folkbildande verksamhet. Att arbeta inom ABF innebär att man tillsammans med våra medlemsorganisationer och kommuninvånare skapar verksamhet som leder till utveckling för både individ och organisation.
Arbetsuppgifter
Planera för, ansvara och genomföra arrangemang såsom studiecirklar, kulturarrangemang projekt mm.
Projektutveckling, framtagande av projektidéer och även delaktighet i genomförande av projekt.
Arbetar utåtriktat med organisationer och grupper för att möjliggöra verksamhetsutveckling.
Arbeta med befintlig verksamhet.
Omvärldsbevaka och nätverka för att fånga möjligheter till folkbildningsaktiviteter.
Administration av egen genomförd verksamhet, samt vid behov administrera annan genomförd avdelningsverksamhet.
Ingå i bemanning av kontor på lokal/område och/eller avdelning vid behov.
Budgetförslag/ekonomisk uppföljning av verksamheten (på delegation av VO).
Verka för goda relationer med medlems- och samarbetsorganisationer i hela avdelningen och i hela distriktet.
Dokumentation och utvärdering av genomförd verksamhet.
Verkställighet av lokala- eller avdelningsmål och verksamhetsplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad, effektiv, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska ha goda administrativa kunskaper och gärna ha kunskaper inom ekonomiadministration.
Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta under stress och vara en problemlösare. Du ska även tycka att det är roligt att jobba utåtriktat och kunna planera och genomföra arrangemang tillsammans med våra samarbetspartners.
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet samt ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift samt grundkunskaper i digital kommunikation som ex Microsoft Teams.
Meriterande
Vi ser gärna att du har kunskaper om folkbildning, erfarenhet av att arbeta i en idéburen organisation och att du kan bidra till fortsatt utveckling av vår verksamhet i Kiruna. Det är en stor merit att ha erfarenhet av att ha jobbat i systemet Gustav. Meriterande är om du har kunskap i minoritetsspråk så som finska/meänkieli.
Då resor utgör en stor del i tjänsten är körkort B ett krav (samt egen bil).
ABF strävar efter att öka mångfalden inom organisationen och ser därför sökande med olika bakgrunder.
Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.
Tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas. Målstyrd arbetstid. Kvälls- och helgjobb kan förekomma. Visa mindre